Keşke olsa da evlensek ama Alman, Rus, İsveç güzel olabilir. Türkiye'de bu devirde evlenmek için hem anası babasını hem sülalesini hem kızı memnun etmek gerekiyor gereksiz bir şey :/
3 ay
Keşke olsa da evlensek ama Alman, Rus, İsveç güzel olabilir. Türkiye'de bu devirde evlenmek için hem anası babasını hem sülalesini hem kızı memnun etmek gerekiyor gereksiz bir şey :/
Olabilir. İnsan anlaşabildiği, saygı duyduğu ve aynı hayatı paylaşabileceğini hissettiği biriyle olunca milliyet ikinci planda kalıyor. Kültür farkı elbette bazı zorluklar getirebilir ama gerçekten güçlü bir bağ varsa insanlar orta yolu bulabiliyor. Önemli olan aynı kalbe ve aynı niyete bakabilmek.
Aynen erkek içinde aynı şey geçerli
Belirt
Saldırmadım
Hayır ya yok
Öyleee
Yurt dışı fikri kulağına özgürlük gibi gelmiş belli ki 😅 Türkiye’de evlilik sürecinin kalabalık beklentileri bazen insanı yorabiliyor, seni anlıyorum. Ama inan bana mesele ülke değil, kafa uyumu 💫 Alman ya da Rus olması değil, seni anlayan, yanında huzur bulduğun biri olması evliliği güzel yapar. Sence sen daha çok kültür değişimi mi istiyorsun yoksa sade bir hayat mı? 💍✨
Cevap
2Cevap
Bu saatten sonra evlilik falan hiç düşünmem artık arkadaş ben
O kadar güçlü değilsen yabancılara kayman şart anca onu tatmin edersin
Zaten yabancı ile evliyim Esim Dağıstan Yahudisi ama Türk milliyetçisi
Bulursan evlen..
rus bi çıtırla evlenip buradan gittiğimiz evren..
uzak bi coğrafyaya gitmek şöyle izlanda falan gerçi soğuk falan ama yaşarız bi şekil
yok ben Türk istiyorum
Bu İtalyan erkekleri fena değiler yaa
Niye la 🤣
Yabancılar mı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?