Eski ilişkilerini anlatan birini hayatınıza alabilir misiniz?
Olur
Olmaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Eski ilişkilerini anlatan birini hayatınıza alabilir misiniz?
Birinin eski ilişkilerini anlatması, ilişki potansiyelini etkileyebilir. Bazı insanlar eski ilişkilerini anlatmayı paylaşım ve açıklık olarak görürken, diğerleri için bu durum rahatsız edici olabilir. Bu tür bir konuşma, iletişim açısından olumlu olabilir ancak aynı zamanda özellikle yeni bir ilişkide olduğunuzda kişinin özel sınırlarına da saygı göstermek önemlidir. Eğer biri eski ilişkilerini sizinle paylaşıyorsa, anlayışlı olmak ve onun duygularına saygı göstermek önemlidir. Her iki taraf da rahat hissettiği bir iletişim dengesi kurmaya çalışmalıdır.
Eski ilişkilerini anlatan birinden sevgili olup olamayacağı, birçok faktöre bağlıdır ve kişisel tercihlere dayanır. Herkesin ilişki geçmişi farklıdır ve bu geçmiş ilişkilerden alınan deneyimlerle şekillenir. Eski ilişkiler hakkında konuşmak, bir kişinin duygusal geçmişini ve deneyimlerini ifade etmesine yardımcı olabilir, ancak bu durum bir potansiyel ilişkinin başlaması veya başlamaması için tek başına bir gösterge değildir. Eski ilişkiler hakkında konuşurken dengeli bir iletişim sağlamak önemlidir. Aşırı ayrıntılı veya negatif bir şekilde geçmiş ilişkiler hakkında konuşmak, potansiyel bir partneri rahatsız edebilir. Eski ilişkilerden alınan olumlu deneyimler ve öğrenilen dersler, bir ilişkide değerlidir. Bu deneyimlerden nasıl büyüdüğünüzü ve nasıl daha iyi bir partner olmaya çalıştığınızı paylaşmak olumlu bir etki yaratabilir. Bir ilişkiye başlarken, geçmiş ilişkilerin olumsuz etkilerini taşımamak önemlidir. Geçmişi geride bırakmak ve yeni bir başlangıca odaklanmak, sağlıklı bir ilişkinin temelidir. Her iki taraf da geçmiş ilişkiler hakkında açık bir şekilde konuşma hakkına sahiptir. Karşılıklı anlayış ve saygı, bu tür konuşmaların daha rahat ve sağlıklı bir şekilde yapılmasına yardımcı olabilir.
Sonuç olarak, bir kişinin eski ilişkileri hakkında konuşması, bir ilişki başlatma veya başlatmama kararını etkileyebilir, ancak tek belirleyici faktör değildir. Her ilişki, kişisel uyum, duygusal bağ ve iletişim gibi birçok faktöre dayalıdır. Geçmiş ilişkiler hakkında açık ve dürüst bir iletişim sağlamak önemlidir, ancak her iki tarafın da bu konuda rahat hissetmesi gerekir.
Sürekli eski ilişkilerini anlatan bir sevgilim oldu. En ince detayına kadar anlatmaya başladığında kendisini terk ettim. Ama habersiz veya ortada bırakmak anlamında değil. Bir akşam yemeğinde o başlamadan Ali şöyleydi veli böyleydi demeden. Ben başladım. Yüzü bembeyaz oldu. Sinir krizi geçirmek üzereyken nasıl hissettiğini sordum (!) Aşırı sinirlendiğini söyledi.
-Ben senin kadar sinirlenmedim. Ama karşındaki insanın sürekli senin eski sevgililerin ile yaptıklarını ve yatak detayınıza kadar her şeyi anlatması en az böyle hissettiriyor.
-Eğer ben bu konuşmayı yapmasaydım muhtemelen bur restorana kiminle geldiğinden başlayacaktın ve kronolojik olarak konuyu sürdürecektin dimi dedim?
-O yüzden senin eski ilişkilerini ve bir türlü rahatlamadığın vicdanını daha fazla dinlemek istemiyorum.
Diyip ayrıldım.
Evet eski sevgilinizden bahsedebilirsin. Şayet dozunu ayarlayabiliyorsanız. Bokunu çıkarıyorsanız, TAMAM. Ancak bunu uzatıp sürekli hale getiriyorsanız. Olmaz.
Saygılar
Hayır olmaz herkes için geçmişi geçmişte bırakması gerekiyor, şahsen bana dünyadan eski sevgilisini anlatan olumlu ya da olumsuz şekilde durmadan söz eden birisiyle birlikte olmak istemem, çünkü geçmişi kapatmadan gelecek olmaz ki
Aynen öyle geçmişi geçmişte bırakmalı ve önüne bakmalı diye düşünüyorum. Yani ne gerek var ilişki içinde olan bir adamın sürekli eski ilişkisini falan anlatmaya.
Bir defa hayatını yeni giren kadına da saygısızlık kimse birisinin eski ilişkisini devamlı duymak istemez bu sefer kendisinde eksiklik görmeye başlar
Cevap
14Cevap
Eski ilişkisini kötüleme yoksa ben sormuşsam sorun olmaz. Durduk yere bahsediyorsa rahatsızlığımı dile getirir tekrar etmemesini beklerim. Devam ediyorsa olmayacağını ve unutamadığını anlamış olurum.
Hayır olmaz, ne gerek var? Eskiyi bilmek isteyen olacağını sanmıyorum. Eski eskide kalmalı ve konu kapatılmalı...
Bir defa anlatırsın ardından konusu acılmaz, kapanır gider. Sürekli eskilerin konusu açılıyorsa eskilere gitsin o zaman, niye vakit kaybedeyim ki?
Aynen öyle hani bir iki kez anlatır ama sürekli olarak bunu teker ediyorsa bence bir süre sonra çekilmez diye düşünüyorum ben. Ben sürekli eski ilişkisini anlatan biriyle yapamam.
Olmaz bence geçmişte yaşanmış bitmiş. Daha öne sürmenin anlamı yok. Giden gitmiştir. Gittiği gün iş bitmiştir. Olmuyorda zaten yani yaşayan gören bilir bunu bu durumu.
Aynen bencede olmaz öyle biri ile. Eski sonuçta adı üstünde eskide kalmış. Yani geçmişte bırakmalı eğer yeni bir ilişki içinde ise diye düşünüyorum ben.
Kesinliklee vallahi böyle bizim gibi akılların çoğalmasını diliyorum gerçekten
Eski ilişkileri beni ilgilendirmez yani hep anlatmasin bir kere belki anlatırsa anlatsın hep dinlendirmeye gerek yok.
Ama sürekli olarak anlatıyorsa bir müddet sonra çekilmez diye düşünüyorum ya. Sonuçta bir ilişkin var saygın olsun anlatmasını ben şahsen doğru bulmuyorum.
gundeme getirecek kadar unutamadıysa sevgili yapmasin
Aynen öyle katılıyorum. Unutamadıysa benimle olmak yerine onunla olsun tutan yok sonuçta onu hayatımda. Yani sürekli anlatması bence bir süre sonra ilişkiye zarar verir diye düşünüyorum.
Kesinlikle
Sonuöta hava tmak için yalan söylemiyorsa, ilişkilerinden adamı kişiliği hakkında çok sey öğrenirsin
Aklı olan anlattığı an bırakır. Bizzat onu uyarıp bi başkasını yapmaması gerektiğini anlatıp bırakmıştım
Olmaz tabi ki eski ilişkileri adı üstünde eskide kalmıştır bunları anlatanların eline bir şey geçmiyor.
Eski ilişkilerden yenisine bahsetmek sıkıntı. The Game okumamış herif.
Olur niye olmasın, geçmişini bilmediğin birisiyle olmaz asıl ama kıyaslama yapıyorsa baş tekmeyi. 😎
Ben de eski ilişkilerimi anlatırım, anlaşıp gideriz.
Olur tabiki birakin özgurce istedigini anlatsin.
Eger onlari anlatabiliyorsa sizin yaninizda kendini nekadar rahat hissettiginin gostergesidir.
Eski ilişkilerini bize anlatıyorsa bizden sonrada anlatır
Madem unutamadın ayrılmasaydın olmaz
Hayır olmaz
Kendi hayatı kendi sorunları (Bizim değil )
dakika başı destan gibi anlatıyorsa tabiki olmaz
Eskide kalmıştır hala olmaz
İlk anlattığı an yol veririm.
Olmaz
olmaz
Olmaz
Bir halt olmaz
Bence olmaz
Olmaz
Benim hoşuma gidiyor
Sacmalik
Olmaz