Manken gibi fiziği olan erkek mi kadına daha cazibelidir, yakışıklı yüzlü olan erkek mi?

Manken gibi fizikli tavlar
Yakışıklı yüzlü tavlar
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Güncellemeler
+1 yıl
...
Manken gibi fiziği olan erkek mi kadına daha cazibelidir, yakışıklı yüzlü olan erkek mi?

İnsanların birbirine çekilme şekli, kişisel tercihlere, kültürel farklara, karakter özelliklerine ve diğer birçok faktöre bağlı olarak büyük ölçüde değişebilir. Dolayısıyla, manken gibi fizikli bir erkek veya yakışıklı yüzlü bir erkek arasında genelleme yapmak zor olabilir. Herkesin çekildiği özellikler farklıdır ve bu, kişisel tercihlere dayanır. Kimi insanlar dış görünüşe önem verirken, diğerleri karakter, zeka, mizah anlayışı gibi içsel özelliklere daha fazla değer verirler. Bu nedenle, bir kişinin sizi çekici bulup bulmaması, dış görünüşünüzden çok daha fazlasına bağlıdır. İnsanlar arasında çekim faktörleri çok çeşitli olabilir ve herkesin kendine özgü tercihleri vardır. Ayrıca, uzun vadeli bir ilişkide çekim faktörü, fiziksel çekiciliğin ötesine geçerek kişilik, değerler ve yaşam tarzı gibi faktörlere de dayanabilir.
Aynen dostum 👌🏻
Oylama yapmadım. Göreceli bir durum. Maskülen kadınları yakışıklı yüzlü taçlar. Feminenleri manken gibi fizikli tavlar.
Bir de görüntüsü feminen olduğu kadar yaşantısıyla maskülen kadınlar var ki onları hiçbir erkek tavlayamaz. Çünkü onlar yalnızlığı sever. Onlar güneş gibi kadınlardır. Kimsenin dünyası olmayan ama herkesin dünyasında çiçekler açtıran kadınlardır. Onları elde edebilmen için etrafında dönen bir gezegen değil onları kuşatan bir galaksi olman gerekiyor.
İlham kaynağım Serveti Fünun şuarası, referansım Tevfik Fikret.
Kesinlikle öyle. Çünkü toplumun nitelikli çoğunluğu sanata da sanatçıya düşmandır.
Toplum, sanata da sanatçıya da düşmandır. Diktatörlere, darbecilere aşıktır.
tip yoksa kas boş
Kaslı erkeğin yüz hatları daha estetik görünür. Çene ve elmacık kemikleri ortaya çıkar çünkü. Kaslı erkeğin aurası ve seksapali de yüksektir karşı cinsin gözünde. Bunu kas kütlesi düşük, zayıf bir erkek olarak söylüyorum.
hiç alakası yok ne kaslı tipsizler gördüm
Tipsiz bile görünse kadınlarda bir korunma içgüdüsü var. Nesillerini güçlü bir erkekle devamı ettirme içgüdüsü var. Kaslı erkek tutkusu Benim kaslı bir arkadaşım var. Yüzünün altın oranı düşük, hiç yakışıklı biri değil ama adamın 1 değil 2 kız arkadaşı var. İkisi de manken gibi. Erkekler güzel bulduğu kadını seviyor. Kızlar sevdiği erkeği yakışıklı buluyor. Senin gördüğün kaslı tipsiz erkeklerin hepsi yalnız mıydı? Hiç mi ilişkileri yoktu.
genelleme yapma benim korunma içgüdüm yok koruma içgüdüm var ben korunmaya muhtaç biri değilim korunmaya ihtiyacı olan eziklerdir sırf güçlü diye de hiç bi kız tipsiz erkeği seçmez çocuğu olursa ona benzese güzel mi olucak ama mâlum ülkede pek yakışıklı erkek olmadığı için
Evet doğru. Ülkede herkes Kenan İmirzalıoğlu değil Kıvanç Tatlıtuğ da değil Murat Boz da değil. O yüzden kaslı adamlar revaçta. Valla baya baya da seçiyorlar. Biraz önce anlattığım adam. Adam kaslı, arabası var, çirkin ama 1 değil 2 kız arkadaşı var diyom sen hala tipe takılmışsın. Genelleme yapıyorum. Kadınların yüzde 90'i korunmak ister. Yüzde 10 istisnanın içinde olman bu gerçeği değiştirmiyor.
sen kızları benden daha iyi bildiğini mi sanıyon kime sorsan çirkin birini seçmez seçerim diyende yalan söyler ya da anlık kullanır çıkarı vardır
ya da belkide sana çirkin geliyor herkesin tip anlayışı bir değil sonuçta mesela senin saydığın isimler bana göre yakışıklı değil İzmire ona 1000 basanlar var
Bana göre sana göresi yok. İlyas Salman herkese göre çirkin ama sayısız kadınla ilişkisi oldu.
Murat Boz'a da yakışıklı değil diyosan pesss. Bı profil fotosu paylaş da görelim sen ne kadar güzelsin.
öff daha fazla uğraşamıcam senle laftan anladığın yok
Laf değil ki saçmalık. Murat Boz yakışıklı değilmiş. Kenan İmirzalıoğlu yakışıklı değilmiş. Çüş yani
herkesin sevdiği yakışıklı bulduğu birini yakışıklı bulmak zorunda değilim
bana göre çok daha iyileri var
Çoğu Türk oyuncu yakışıklı değil
Yabancılarda bile yakışıklı oranı daha fazla
Cevap
0Cevap
Bence eli yüzü düzgün olsun çok da manken olmasına gerek yok
Tipten de ziyade dişi gülüşü, ses tonu, tavrı. Yani çok çirkin sayılabilecek kişilerde de çok güzel ve ilgi çeken yerler detaylar var
Mizahı zekası iyi olan ve hafifte tıp ve fizik olan ajdjf
agzi iyi laf yapan erkek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?