- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilikte aşkımdan ölüyorum olayı sadece 5 - 10 sene sürer. Bu süreden sonra , aşk yerini büyük bir saygıya bırakır. İşte o saygı çok çok önemlidir, onu yitirmemek lazım. O bittiğinde her şey birden yok olur. Hiç tahmin edemeyeceğiniz şeyler ortaya çıkar birden. Eşler birbirlerine zarar verebilmek için elinden geleni ardına koymazlar. Ailesinden kalan mirasa sahi göz dikerker, altındaki arabayı dahi almaya çalışırlar, kadın ya da erkek farketmeksizin şirketini , işini sattırmaya çalışırlar, çok büyük zararlara sokarlar sizi sırf canı ızı acıtmak için. Çıcuklarınız perişan olur anne ve baba arasında. O yüzden evlilik sözleşmesi oldukça iyi bir şey aslında. Hem kadını korur, hem de erkeği. 👍🏻
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSözleşmenin sebebi daha çok boşanma durumunda ortaya çıkacak kargaşayı engellemektir. Evlenirken kimin ne kadar malı var, gelecekteki çocuk olma durumunda velayet, nafaka işleri, düğünde takılanların hangi taraftan geldiğinin ertesi gün noterde tasdiklenmesi, evlendikleri den itiribaren edinilen malların nasıl paylaştırılacağı, aldatma vs gibi durumlarda kimin kime ne kadar tazminat ödeyeceği vs hepsi konulmalı maddeye. Onlarca boşanan çift gördüm. Daha doğrusu boşanamayan. İnsanlar o kadar çirkinleşiyor ki anlatamam. Olan en çok da çocuklara oluyor. Çok hırslı insanların, evliliği çıkar ilişkisi olarak görenlerin, evlenmeyi statü olarak görenlerin, evliliği zenginleşme aracı olarak görenlerin evlenmemesi lazım zaten. Ama oluyor maalesef. Bu durumda boşanmada sözleşme hayat kurtarır iki taraf için de.
00 Yorumla
Maddi kaygılarla önüme gelen sözleşmeyi düşünmeden imzalarım. Hiçbir ilişkime bir gün bitecek diyerek başlamadığım gibi evliliğe de bu bakış açısıyla adım atmam. Ancak dünyanın bin bir türlü hali var. Ayrılıklar da sevdaya dahil diyen şaire selam olsun ki bu ihtimale karşılık eşim olacak hanımefendinin kendini güvenceye almasından rahatsızlık duymam.
00 Yorumla
+1 yılEvlilik sözleşmesi bence çok saçma bir şey yani bir ticari alışveriş yapar gibi ya da herhangi bir yerden ihale alır gibi bence çok saçma bir davranış yani iki medeni insan konuşarak anlaşabileceği şeyleri ben sana güvenmiyorum o yüzden biz bir sözleşme yapalım yarın öbür gün başıma bela olma der gibi bir şey bana çok saçma geliyor
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
119Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u +1 yılBen evlilik sözleşmesi yapmazdım ama her insanın kendi kararı tabi ki de..
20 Yorumla
+1 yılNasıl olsa evlendik diye değişmicez
Kilo almicaz, aldığımızı fark edersek vermek için uğraşıcaz
Ara sıra sürpriz yapıcaz, birbirimizi ne kadar sevdiğimizi hatırlatıcaz
Bir sorun varsa bunu açık açık konuşup halledicez, önce başkalarıyla değil birbirimizle konuşucaz
Cinsellik aynı şekilde devam edicek, yapabildiğimiz her zaman yani
Başkasından hoşlanırsak, etkilenirsek falan ve aldatmayı planlıyorsak direkt söyleyip ayrılıcaz, gizli bir şey yapmicaz55 Yorumla- +1 yıl
Onu da yazdım zaten
- +1 yıl
İlk madde mi bu🙃
- +1 yıl
Aynenn tatlım hepsi bir madde djskfjksjd soruyu yanlış okumuşum
yüklü miktarda mal mülk sahibi olan insanları yapması gayet normal hatta yapmayanların enayiliği olur. güven falan değil bu bugün aşkla evlenip boşandığında yüklü miktarda nafaka talep eden hemcinslerim erkek egemenliğinden şikayet edip parayı görünce sustukları için insanları buna zorluyorlar. aynı şekilde iş insanı olan kadınlar erkeklerin para avcısı olanlarıyla muhattap olmamak için sözleşme yapmaları gerektiğini düşünüyorum. bir de bunların yanında asgariyle geçinen birinin sözleşme yapmak istemesi bana saçma gelir.
22 Yorumla- +1 yıl
Seninle gurur duydum. Hâlâ böyle düşünen hemcinslerimin olması ne güzel
+1 yılBirbirimize sözleşme yapmayacak kadar güvenmesini bilecez
320 Yorumla- +1 yıl
Emekli bir avukatın çok güzel bir sözü vardı; "Girdiğim bütün davalar zamanında birbirine güvenmiş insanların arasındaydı." diye..
- +1 yıl
@IntrovertBaşkanı çünkü güven duyduğun insana savunmasız kalırsın ve en büyük darbeyi de onlardan yersin. Ama mevzu aşk ise savunmasız kalmaktan başka şansın yok
- +1 yıl
Kadınların bakış açısı daha farklı sanırım evlilik konusunda. Aslında gerçekten seviyorsanız sözleşme yapalım denildiği zaman sevdiğiniz için asıl sözleşme yapmamaktan başka şansınız olmamalı. Sözleşme yapmayı kabul etmeyen insan ise daha ilişkinin başından niyetini belli etmiş oluyor.
- +1 yıl
@IntrovertBaşkanı katılmıyorum sana benim için hayatımı paylaşacagim insan ile birbirimize ilerde bir yanlış yaparsak kendimizi sağlama alalım sözleşmesi yapmak o evliliği tamamen çıkar ilişkisine ve ticari bir kuruma çeviriyor. Ben aklın bulaştığı bir evliliğe karşıyım. Tamamen duygularımızla kalple adım atmalıyız, hesap kitap peşine düşmeden. Tek güvencemiz de hissettiğimiz güzel duygularimiz olmalı. Annem babam bu şekilde tam 35 yıldır evli ve hala çok mutlular.
Siz sözleşme yapıp ticari bir beraberlik yaşamak istiyorsaniz buyrun, ama benim tercihim bu değil
- +1 yıl
Katılmanızı beklemiyorum zaten az önceki yanıtımda dediğim gibi kadınlar ile erkeklerin bu konuya bakış açısı çok farklı. Neyse uzun saatlerce üzerinde konuşulabilecek bir konu ben sadece kısaca fikrimi beyan ettim.
- +1 yıl
@IntrovertBaşkanı erkekler boşanma konusunda mağdur ediliyor özellikle nafaka konusunda... Bu konuda sözleşme ile bazı şeyleri belirlemek ve sınırlamak istemelerini anlayabiliyorum. Ama ben zaten boşanma anında mal varlığı ve nafaka mevzularina yanaşacak biri değilim. Zaten bu konuda kendi emeklerimle alın terimle güç sahibi olmuş biriyim. Nafaka olayına özellikle karşıyım. Çocuğuna bir baba olarak maddi yardımda bulunup bulunmamasi da ona kalmış, ben hayatımdan çıkardığım birinin kuruşuna bile el sürmem
- +1 yıl
İnsanlar yeri geliyor kendini tanıyamıyor kendine güvenemiyor. İleride ne olacağını kimse bilemiyor maalesef. Kimse boşanmak için de evlenmiyor haliyle. Sizin düşünceniz güzel kendinizi biliyorsanız ne mutlu size ve eşinize. Ama söz uçar yazı kalır. Bu yüzden ben biraz daha garantici olmayı tercih ediyorum bu konularda. Sizin söyleminizle ticari birliktelik olarak bakmak da biraz yanlış geldi bana, bu söylediklerinizi, düşüncelerinzi bile imzalamak bir evlilik sözleşmesidir aslında.
- +1 yıl
@IntrovertBaşkanı Tebriklerrr 🤝🤝🤝🤝🤝👏👏👏👏 Intro baba lafı gediğine yerleştirmiş 👌
- +1 yıl
@ZodyakBeyi sadece fikirlerimizi belirttik ve ben hâla ayni fikirdeyim. Çocuk gibi laf yerleştirme yapmadık 😄
@IntrovertBaşkanı teşekkürler, bekarım bu arada
- +1 yıl
Intronun ilk yorumu çok kral bir tespitti. İlk yorumuna atıf olarak yaptım yorumumu. Aranız da ne konuştuğnuz beni bağlamaz.
- +1 yıl
Erkeklere bir kadın olarak tavsiyem : elin kızına güvenip kendini tüm benliginizle teslim etmeyin. Devir eski devir değil millet boşanmak için evleniyor resmen. Hak ederek kazandığınız malları bir kadına yedirmek zorunda degilsini
- +1 yıl
@naberlammmm 👏👌🤝 böyle kızları üzenler musalla da tuz yalasın. Aklı selim kızmış 🤝
- +1 yıl
@pilly_bhebek aklın bulaştığı bir evlilik istemiyorum diyip kendinizi kandırmaya devam edin siz çok masumane bir şekilde kalple adım atmaya devam et zaten toz pembe olmadığını görünce yanıldığını anlayacaksın ama baya da uzeleceksin bence bu da benim fikrim ha bu arada bende sözleşmeyi doğru bulmuyorum ama sırf kalp ile adım atılmaz çünkü kalp çoğu zaman hissetmek istediğini hisseder
- +1 yıl
@naberlammmm sen kadınsan diğerleri nedir, ya da onlar kadınsa sana Elf prensesi mi demek lazım. Onlar evlenip boşanmayı erken emeklilik olarak görüyorlar altınlar tazminat artı dul nafakasını , emeklilik ikramiyesi ve süresiz emeklilik maaşı olarak görüyorlar.
- +1 yıl
Maalesef günümüzde erkekler boşanma konusunda oldukça mağdur durumda. Özellikle bu nafaka konusu çok can sıkıcı. Evli kalınan süre boyunca nafaka verilmesi daha mantıklı eğer kadın çalışmıyorsa. Çalışan kadına nafaka verilmemeli. Belki böyle bir kanun vardır bilmiyorum. Ancak ileride evleneceğim adam önüme böyle bir kağıt koyarsa hak veririm çünkü erkek olmak hiç kolay değil. Ben kendim şahit oldum kuzenim az kalsın para avcısı kurbanı olacaktı ki zor kurtuldu çok şükür
- +1 yıl
Helal Olsun senin gibi dürüstlere.
- +1 yıl
@__howm_ aslında kendimi eksik ifade ettim daha doğrusu detaylandırmadım. Aşık olduğum zaman hemen evlilik kararı almam önce aşkın ömrünü bitirmesini beklerim. Aşk kalbin işidir ve kalp hormonlara çalışır yani aşk kimyasal bir tepkimedir. Hormonlar (ona alışınca ve tanıyınca) eski haline dönünce yerini hiçliğe değilde sevgiye bırakırsa o zaman evlilik düşüncesi hayatıma dahil olabilir. Sevgide akıl devreye girer, daha ayakları yere basan sağlam bir duygudur.
Sözleşme fikri bana hâlâ ters geliyor arkadaşlar, insan hayatına birini dahil edecek kadar ciddi bir karar verebiliyorsa o kişiye de güvenmeyi bilmeli. Sanki bir şirkete ortak bulmuş gibi, ortaklığı feshedersek bu kadarı senin şu kadarı benim diyerek imza atmak 🙄 aile kurumuna vurulmuş bir darbedir benim için. Sanki annelerimiz babalarımız hep sözleşme yaparak evlendi.. yeni çağın yeni icatları. Ben bu çağın insanı olmayı red ediyorum. Bu kadar endişe duyacağınız biiryle beraber olmayın sizde o zaman.
burada bu konuyu da bitiriyorum görüşümü salın, fikirleriniz için thanks ")
+1 yılKesinlikle mal varlığı sorunsalı kalkmalı. Bir tarafın değerli eşyaları, herhangi başka bir şey sadece sahibi üzerinde kalmalı, boşanma gibi bir durum olduğunda el konulamamalı.
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 849 cevap paylaştı.
+1 yılİyide bu aslında güzel şart sunmuş sevdiği kadının iyi olmasını düşünüp başının ağrımasına dahi kıyamıyacağını belirtmiş kendine dikkat et sana bir şey olursa dayanamam demek istemiş böyle düşünceli olmak bence mükemmel bir şey 🤔🙄🤭
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılBaşımıza bir hal gelirde boşanırsak
Önce vicdani hükümler geçerli olacaktır...11 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle öyle güven , sadakat , sevgi , saygı , vicdan insanın içinde olucak , bunlar içinde yoksa kağıt parçası neye yarar ki
Aşk İlişkileri konusunda 17,8b cevap paylaştı. Seni kuş tüyü yataklarda yatıracağım kucagimdan indirmeyecegim
12 Yorumla- +1 yıl
Vayyyy hadi beni şaşırtıyorsun ama çılgın şey seni 🤣
Türkiye de evlilik sözleşmesi diye bişey yoktur. Hukuki değildir. Sadece mal ayrılığı sözleşmesi yapılabilir.
Normalde evlenmeden önce edinilen mallar evlilik birliği içinde edinilen mallara girmez.
Sözleşme ile evlilik sonrası da herkesin malı kendisinin denilebilir.
Geri magazin...00 YorumlaAçıkçası yapmazdım. Ben gözüm kapalı güvenmeyeceğim biriyle neden evleneyim ki? Evlilik sözleşmesi bence şüphe duymak tam güvenmemek anlamı içeriyor.
Özel durum belli koşullarda hani geçici veya göstermelik evlilik gibi bir durum olursa sözleşme olurdu onda da iki taraf birbirinin malında hakkı yoktur tarzında bir madde olurdu.
05 Yorumla- +1 yıl
Gözü kapalı güveneceğin birini beklersen evde kalırsın öyle birisi yok.
- +1 yıl
Öyle güvenilir insan ne gezer bu devirde 😏
- +1 yıl
Kesinlikle
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılAsla evlenmem asla sözleşme yapmam. Günümüzde geliri beş kuruş fazla olanı boyu üç santim daha uzun olanı pippisi bir milim daha kalın olanı bulduğu an boynuzlamayan kadın yok.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılAşağıdaki maddeyi okuyunuz xd
34 Yorumla- +1 yıl
Hangi maddeyi 😂😂
- +1 yıl
1.. maddede bu yazar. 2. Maddeye gider ve orada bir şey bulamaz
- +1 yıl
😂😂 oda iyiymiş
- +1 yıl
Adamın ve kadının hammaddesi ise çiftler baska maddeye gerek kalmaz xd
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAileler ayda 1 evimize gelebilir. (ülkemizde boşanmaların %80 i kaynana vs nedenli)
27 Yorumla- +1 yıl
Asiriii iyi düşünmüşsün
- +1 yıl
@gizli üye bu konuda çok haklısın ama öyle dışardan söylenildiği gibi kolay olmuyor hiç bir şey ben bunu bizzat yaşayarak tecrübe ettim 10 yıllık yuvam kaynanam yüzünden yıkıldı bir çözüm bulamıyorsunuz ya katlanmak zorunda kalıyorsunuz ya da ayrılmak çok zor bir durum gerçekten erkek anneleri çocuklarının büyüdüğünü bir yuvası olduğunu kabullenmiyor seni oğluna layık görmüyor hiç bir yaptığını beğenmiyor herşeyde bir kusur buluyor laf sokuyor vss seni benimseyemiyor kısacası ne yapsan kardeşim vss tabi çok güzel Kaynanalar da var illaki ama parmakla sayılacak kadar az evliliginizde 3. Bir şahsı her kim olursa olsun anne , baba , abi akraba eş dost aranıza soktugunuz taktirde ya o evlilik tartışmalara ya da ayrılığa mahkum oluyor burada en büyük görev de erkeğe düşüyor oyuzden evleneceğiniz erkeğin bir duruşu olsun adam kaç yaşına gelmiş daha annesinin etekleri altından çıkamamış erkekler var şunu unutmayin evlenirken sadece eşinizle değil ailesiyle de evleniyorsunuz herzaman sevgi saygı gösterin ama o mesafeyide mutkaka koruyun derim sonra benim geldiğim duruma gelirsiniz
Cevap sahibi+1 yılKatılıyorum. Eş seçerken ya aileyi de değerlendirip seçin, ya eşin aileye bağımlılık durumunu gözleyip seçin ya da bu konuyu evlenmeden sevgilinizle açık açık konuşun. Olmaz derse, yapamam derse : bye bye
- +1 yıl
o kadar haklisiniz ki kizlarrr ben de yapacam
- +1 yıl
@Melissim0272 sözleşmeye gerek yok gülüm ama benden sana Arkadaş tavsiyesi olsun çok içli dışlı olma evine gelsin gitsin ama o çizgiyi geçmesine müsade etme her çağırıldiginda koşma hiç kimse sana çok kosturdun emek verdin fedakarlik yaptın diye madalya takmıyor merak etme yine en kötüsü sen olursun bunu unutma biz bunları öğrendik ama biraz geç öğrendik diz akıllı olun kendinizi ezdirmeyin kendinizin değerini bilin sen kendine değer vermezsen başkası hiç vermiyor bunu unutma ben saygısızlık yap demiyorum sadece kendini değerini bil ve mesafeli ol diyorum
- +1 yıl
@mhgkshn herkes için geçerli orada belirttim zaten anne baba eş dost konu komşu evliliklere 3. Kişilerin müşahele etmesi evlilikleri sarsıyor bu iki taraf içinde geçerli bir durum
- +1 yıl
@mhgkshn rica ederim konuyu çarpıtma ben size ailenize sırtınızı dönün ya da saygısızlık yapın demiyorum sadece diyorum ki bir ozeliniz yuvanız olsun mesafenizi koruyun herkes vizgisini bilsin diyorum daha huzurlu olursunuz bunları söylüyorum çünkü fazlasıyla tecrübe ettiğim için söylüyorum ve bunun pişmanlığını keskekerini yaşıyorum ben evlilik süredi boyunca hep kaynanama yaranıcam kendimi sevfiricem diye uğraştım gece gündüz ağladım eşim ya sustu ya da ben napiyim dedi oysaki eşimle şahsi hiç bir sorunum da yoktu sadece bize yuvasına sahip çıkamadı tek eksiği buydu bir duruşu yoktu bende tek başıma kaldım sabret sabret oda bir yere kadar oluyor ben hayatımda evlilik sürecinde bu kadar değersiz hissettiğim bir an olmadı oysaki ben çok cslusjan işinde başarılı bir mesleği olan iki çocuk büyütmüş bir kadın iken bu kadar değersizllestirildim baktım ki arkamda duran bir erkek yok sonra bu boşanma kararını aldım çünkü kadının da istediği buydu zaten umarım mutlu olmustur onları ana oğul başbaşa bıraktım. Yuvam yıkıldı ama kendimi buldum ben bugün parmakla gösterilen bir insanken başkasınin beni üzmesine değersizleştirmesine müsade edemezdim belki anlatacak çok şey var ama kısa öz bukadar geçtim
+1 yılEğer bir gün birimiz digerini aldatirsak asagidaki yazili olan alacaklar sadece cocuklarimiza ya da eşim olmayan varislere kalacaktir
10 YorumlaÖzgürlük
bana karışma bende sana karışmayayım ama birbirimize güvenmekten kaçınmayalım ve birbirimize ihanet asla etmeyelim10 YorumlaKimse kimseye itat etmesin herkes Allaha itat etsin dini hükümlerde ne hak varsa olaylar öyle sekillesin
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 393 cevap paylaştı. İki taraf da yakın saatlerde çalıştığı taktirde ev işleri ortak paylaştırılacak
20 YorumlaSes yükseltme, argo ve boş konuşmak, gıybet dedikodu yapmak, suçlayıcı konuşmak.. para cezası
20 Yorumla
+1 yılKarsi cinsle herhangi bi yakinligin sonucu idamdie 😂
21 Yorumla- +1 yıl
Çok iyi 😇
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılTartışma olursa mümkünse gözüme gözükmemesi olurdu gitsin annesinin evinde kalsin bir kaç gün
20 Yorumla
+1 yılBeni çok sevecek, yarıyılda bırakmayacak, ilginden 1 gram eksik etmeyeceksin derdim :)
10 Yorumla
+1 yılMal bölüşümü, nafaka konusu, altınlar ile ilgili şeyler yazardım.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 640 cevap paylaştı.
+1 yılEv dizimi her iki aile tarafından ortak yapılacaktır
10 Yorumla
+1 yılHer gece öpüşmeden sarmaş dolaş olmadan uyumayacağız yazardım
10 Yorumla
+1 yılhafatada iki kezden fazla ssikişmek yasak yazdırırdım
10 YorumlaEvlilik sözleşmesi yapacağım bir evliliğe adım atmazdım
10 YorumlaHer iki tarafta birbirinin annesine saygısızlık yapmayacak maddesi
10 Yorumla
+1 yılKilo alıp göbek yapma vede temızlığınden ödün verme
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik sözleşmesi gündeme gelecek biriyle evlenmicem mesela.
10 Yorumla
+1 yılAnneme babama saygısızlık yapıldığında boşanma sebebidir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 903 cevap paylaştı.
+1 yılSaygiii saygi saygi ve güven sadakat bunlari yazardim
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Herkesin malı mülkü kendine boşanırken kimse bir şey talep edemez
10 YorumlaAyrılırken tazminat ve nafaka talebi olmayacak. İlk, son ve tek madde budur.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılKimse kimsenin hayatına karışmayacak, isteyen istediği yerde kalabilir.
113 Yorumla- +1 yıl
var mı öyle bir dünya
- +1 yıl
Var
- +1 yıl
Evlilik sözleşmesinin içinde bu yazı da varsa güzel olur valla.
- +1 yıl
Sonuçta gerçek evlilik değil.
- +1 yıl
Var olsada uygulanamaz
- +1 yıl
Gerçek evlilik olmadığı için kimse kimsenin hayatına karışmak iyi değil.
- +1 yıl
Evliliğin sahtesi olmaz nikahına girdiyse bitmiştr ikiside birbirinden sorumlu
- +1 yıl
Ama gerçek evlilik olsaydı o zaman farklı olurdu.
- +1 yıl
Evlilik sözleşmesi artık klasik oldu, herkes nikah yapıyor ve birbirlerine söz verip mutlu sonla yaşıyorlar.
- +1 yıl
Kimse kimseye güvenmiyor maalesef güvensiz bir evlilik nekedar sürer sence
- +1 yıl
Evlenmeden önce tanımak gerekiyor.
- +1 yıl
Kesinlikle👍
- +1 yıl
👍👍
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Gece yatarken bacak arasina yastik niyetine beni almicana dair madde koyardim🤣🤣🤣🤣
10 Yorumla
+1 yılEvlilik sözleşmesi yaptığım biriyle evlenmem bu ne kadar güvensiz bişey ben zenginim benim malımı almayacak o zengin ben onun malını almayacağım sonra hastalıkta sağlıkta ölüm bizi ayırıncaya kadar hikayeden traşlar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılZaten olmaz mı yoksa neden evlensin insan şimdiye kadar nasıl yaşamayı ne yapmayı sevirdiysa nasıl ne isterse yaşam şekli evlenince de istedi gibi aynı olursa yoksa ne diye evlensin insan istediği gibi yaşamayacak olursa
00 Yorumla
+1 yıl- Alkol serbest
- Gece hayatına erkeğin karışmak yok
- Dır dır etmek yok
- Sözümden çıkmak yok
- Aldatmak yok
- Gece horlayan kişi yatağı terk eder
07 Yorumla- +1 yıl
Haha kuçu kuçu istiyorsun
- +1 yıl
@istanbullubeyyyy3452 😂😂 sen çok şey istiyorsun bee zalımmmm 😂 öyle birini bulursan banada haber ver 😂
- +1 yıl
🤣🤣🤣🤣🤣 belli mi olur ya
- +1 yıl
Hadi inşallah bulursun 😂 ben sana güveniyorum srn bulursun da ben bulamam 😂
- +1 yıl
Hadi inşallah bakalım o yönde tüm çabam 😁😁😁
- +1 yıl
O beni istiyor siz bilmezsiniz gidin burdan 😂
- +1 yıl
Aldık mı belayı 😁 kız dur kismetimi kapatma 😁😁😁😁
Aşk İlişkileri konusunda 36,2b cevap paylaştı. Hani işe alımlarda sözleşmeli alıyorlar ya. Her sene yenileniyor ve gerekli durumlarda sözleşme fes ediliyor. Ordaki maddeleri koyardım her sene de sözleşme yenilerdim. Sonra reis gibi baktım oluyor kadroyu verirdim 😃
00 YorumlaHer ne olursa olsun ne kadar kavga da etsek evde ortak noktamız yatak olsun😊
16 Yorumla- +1 yıl
İnsan sanada küs kalamaz bee çok fazla sempatik ve tatlı duruyorsun küçük bey
- +1 yıl
Napalim gülüm nasipten öte yol yok demişler
- +1 yıl
Aynen öyle rabbim en güzelini değil en hayırlısını çıkarsın karşınıza inşallah 🙏
- Aşk İlişkileri konusunda 17,9b cevap paylaştı.
+1 yılİş bu sözleşme xxx kişisi ile... kişisi arasındadır.
10 Yorumla Evlenmeden önce ve evlendikten sonra yaptığım mal varlıkları ve nakit para bir boşanma durumunda asla bölünmeyecektir.
Gerisi çokta önemli değil😄
10 Yorumla
+1 yılbi mv nin kiziyla evlenen arkadasim a yapmislardi, birakirsam su kadar tazminat oderim, gelecek planlarim basarisiz olursa su kadar tazmionat oderim gibi :)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHaftada 7 gün günde 3 posta olmak şartıyla s*ks😂ağza yüze gelmeli😂çocuk yok kıskanmak yok😂
10 Yorumla
+1 yılAyrılırsan bir kuruş nafaka tazminat ve ev eşyaları altın döviz mal varlığım dahil hiç bir şey metelik dahil benden almayacaksın
00 Yorumla
+1 yılEv işlerinde yardım etmek zorundasiin ben yemek yapcam sen bulaşık , ben yerleri silcem sen camları, ben ütü yapcam sen camasir yikicann
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 363 cevap paylaştı.
+1 yılAldatmak asla yok sevgi bittiğinde gitmek isteyen söyleyecek bir başka kadınla mesajlaşmak görüşmek yemek yemek de bunun içine giriyor.
00 Yorumla
+1 yılMedeni kanun kalkmalı evlilik sözleşmesi herkesin evliliğini belirlemeli. Hep kadının avantajına kanunlar yersende eşitlik derler.
01 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten seven kadın kendisi sözleşmeyi hazırlar ve "bak hiçbirşeyinde gözüm yok seni gerçekten seviyorum al sana ispatı" der.
+1 yılSözleşmeye mal paylaşımı hariç bişey yazılamıyor. Yazılsa bile geçerliliği yok. Hatta nafaka maddeleri bile geçersiz
00 YorumlaBaşkasıyla ilişki yapicaksa kesinlikle kimse öğrenmemeli ben aldatilmadigimi bilsemde başkaları öyle düşünebilir hoş değil
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik sözleşmesinin ilk maddesine "Karşılıklı sevgi, saygı ve anlayışla birbirimize destek olmayı taahhüt ederiz." yazabilirdim.
00 Yorumla
+1 yılTaraflardan biri kendini iliskiye ait hissetmediğini belirtiyorsa ve ayrılmak istiyorsa boşanmak için tek tarafın imzası yeterli olacaktır
00 Yorumla
+1 yılAl hançeri vur sineme al kanlara boyansın, fazla derine vurma çünkü orada sen varsın.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılNasıl tanıdıysam öyle ol asla değişmee 🙄kdkd
16 Yorumla- +1 yıl
30 yaşındasın bunun böyle olmayacağını da bilmen lazım , şartlar değişiyor , kişilik , duygular , sorumluluklar , heyecan , her şey zamanla değişiyor sevgi saygı baki kalıyor oda kalırsa tabi 😂 çünkü evlilik zorlu bir süreç emek ister sabır ister ve her şey zamanla sıradanlaşır. Sen bile aynı kalmiyorken karşındaki insan aynı kalirmi sence
- +1 yıl
Ufak tefek değişimler illa olur onları kastedmiyorum öncesin A ya a deyip sonrasında B derse o zaman sorunlar başlar işte ama sevgi saygı asla ölmemeli
- +1 yıl
Öyle olmuyor işte maalesef bugün canım diyen yarın canını almak istiyor
- +1 yıl
ya da şöyle düşün iki sevgili birbirini çok seviyor 3 5 yıl sevgililik süreci yaşıyor çok şatafatlı evlilik teklifiyle evleniyorlar ama en fazla 1 2 yıl evlilik sürdürebiliyorlar peki sence ne değişmiş olabilir ya da 5 yıl güzel giden bir ilişki neden iki yılda dön bulur o sevgi biter
- +1 yıl
Kısmen haklısın işte burada tamamen tombala oynuyoruz ne çıkarsa bahtımıza diye ama yakınlarımda çok mutlu olanda var kendi emsallarimdende onlar dengini bulabiliyorda ben niye bulamıyorum keza bu durumdan yakınanlar her zaman yaş tahtaya basmazsın heralde ciddi yolda ciddi adımlar atarsın ama hepte olumsuz başlarsan olumsuzlukla biter iyiye yormak en güzeli allah en hayrlısını versin diyelim
- +1 yıl
Amin inşallah 🙏
+1 yılIki taraf içinde sosyal medya kullanımı evlilik başladığı andan itibaren artık gerçekleşmeyecek
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim maddeler zaten hazır. Çocuk olursa boşanma sebebi 1. Madde, ikinci ise kim aldatırsa ceketini alıp gidecek bir çöp almadan. Tüm her şey aldatılana kalacak
117 Yorumla- +1 yıl
Çocuk ne alaka
Cevap sahibi+1 yıl@aliali1926 istemiyorum
- +1 yıl
Sebep
Cevap sahibi+1 yıl@aliali1926 zorunda mıyım
- +1 yıl
Genel olarak herkes ister onun için sordum yoksa böyle bir zorundalığın tabikide yok
Cevap sahibi+1 yıl@aliali1926 ben istemiyorum ve herkes başında tamam der sonra yan çizer bu yüzden bu madde en önemlisi. Yoksa sağlık sorunum vs yok fakat çocuğa hayır
- +1 yıl
Çok güzel bir laf var o geldi aklıma
Cevap sahibi+1 yıl@aliali1926 neymiş
- +1 yıl
Başarılı olmak hamile kalmak gibidir herkes tebrik eder ama kaç kere s@k@ldiğini sormaz 😂😂
Cevap sahibi+1 yıl@aliali1926 aynen öyle, çocuk demek bir ömür demek, 3-5 günlük olay değil uğraşamam
- +1 yıl
Fedakarlık+fedakarlık
Cevap sahibi+1 yıl@aliali1926 hiç bana göre değil
- +1 yıl
Sözleşmeye eklerim 👍
Cevap sahibi+1 yıl@aliali1926 👍
- +1 yıl
Benim maddeler ne olucak peki 😅
Cevap sahibi+1 yıl@aliali1926 karşılıklı tabiki konuşulur her şey. Her iki taraf da isteklerini bildirir orta yol bulunur
- +1 yıl
Aynen öyle doğru söylüyorsun
Madde 1: Aldatan taraf cinsiyet değiştirecek.
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. İş bu sözleşme sadece kağıt üstündedir 😂
12 Yorumla- +1 yıl
😂😂 kısa ve öz
- +1 yıl
Yaaani.
Ama ben evllik sözleşmesine karşı değilim. İsterse hemen evet derim. Yazılı her şey bağlayıcıdır. Sözlü her şey inkâra açık. Bağlayıcı her şey de insanı daha bir disipline nizama sokar. Keşke bütün evlilikler sözleşme ile yapılsa. İnan boşanma oranı çok daha düşük olur.
- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılYapmam ben öyle bir şey
18 Yorumla- +1 yıl
Tmmm sinirlenme Reiss sakin ol 😂 sıkıntı yok hallederiz 😂
- +1 yıl
Evlilik deyip geriyorsunuz insanı 😂😂 tamam sakinim 😂😂😂
- +1 yıl
😂😂 tamam kendini hiç bozma böyle sakinliğini korumaya devam et 😂 öyle bir yazmışsın ki dedim beni dövmeye gelicek galiba 😂
- +1 yıl
Sana kahve yolladım ☕☕☕ hararetini alır 😂
- +1 yıl
Benden de yanına çikileta o zaman :))) 🍫🍫🍫🍫
- +1 yıl
Vuuuu süpermis 👍👍 bak şimdi böyle dedin gönlümü çaldın hınzır şey seni 🤣
- +1 yıl
😂
- +1 yıl
Ayyyy ne güzel gülüyorsun öyle bayrammmm 😂 hımmmm 😂😂
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılİlişkide sadakatsizlik yapanın karşı tarafta 10milyon dolar borcu olacak yapardım ahajajs
10 Yorumla - Devamını Gör (134)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat