2 yıllık uzak mesafe ilşkimiz vardır bi yıldır sözluyuz. Bu arada hiç görüşemedik bu zaman icinde. Neyse kavgamiz oldu ayrildik 3 ay oldu ayrilali , barişmak için addımlar attı kabul etmedim (dayıma hakaret etmişti) Son defa annesi aradı onay vermedim. Bu arada kavgalar hep oluyordu , ailesi müdahile ediyordu. Son aramada barışmayacağımı söyledim. 2 gün sonra annesi arayip annemi suçladı. Neden dügünü erken yapmadında böyle oldu herşeyi sen yaptın , bu son aramam size , artık sizinle işimiz olmaz , oğlum sizin yüzünden başka şehre göçtü gitti dedi (Moskova) Benim kafam iyice karıştı 3 ay ayrıydık zaten biz , Orada savaş olduğu için merak ettim. Eski sözlümu aradım. Bana beni arama kavgalarindn bıktım her şeyden bıktım diyerek artık bitti dedi. Vatsaptan engelledi. İnstagramdan ulaştım neden böyle yapıyorsun ben sadece merak ettim dedim. Evden kavgalı çıkmıştı üzgündüm yanında olmak istedim. İsrarla hayır dedikce ben bağlanmağa başladım yine ona. Ben 1000 kızla yattım artık peşimi bırak çok bezdirdin beni dedi, yalan söyledigini sandım barışmak istedim beni çok seviyordu. Deli gibi. Bu 3 ayda çok şey değişti dedi , neden o zaman barışmak istediğini söyledin annene dedim. Cevap vermədi. Bana ağlayarak nolursun artık olmaz bizden anla dedi. Ben artık ayrı kalmak istimiyorum dedim , oda anla işte olmaz mümkün değiliz dedi. Neden sordum sonunda bir ilişkisi gecelik ve kızın ondan hamile olduğunu söyledi. Ben ağlayarak bak ayrı olduğumuz zaman olmuş ben affederim dedim. Hayır istimiyorum amma ağlayarak sanki mecbur ayrılıyor gibj , bana neffret et , beni unut. Benden tiksin dedi. Her yerden engelledi. Kendime gelemiyorum Neden kendine suç atsın bi insan
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 11,1b cevap paylaştı. İşin tuhaf yanı Rusya'ya niye gitti savaş ne alaka bunlar bana tiyatro gibi geldi. Yattığı kızdan çocuğu olunca bunla yıldırım nikahı yapacak. Veya bunlarin hepsi bir tiyatro çocuk seni kendinden uzak tutmak için yalanlar uyduruyor. Ağlaması da ilginç. Ne biçim bir hayat lan bu
038 Yorumla
Soran+1 yılRusyada yaşıyor. Moskovayı sürekli bombalıyorlar. Yatmış biriyle ama çoçuk yapacak değildir 30 yaşında. Daha Tek gecelik ilişkiden ne çoçuğu. Yalanlar söyluyor annesi artık beni istemiyor diyemi kendinden uzaklaştıriyor?
Soran+1 yılYa zaten Ukrayna bombaliyor binaları . Benim akrabalarim da Rusyada yaşıyor, Tv de gösteriyorlar. O moskovaya göçtü. Sadece beni neden yalanlarla kendisinden uzaklaştiriyor
Soran+1 yılBarışmak için yalvaran insan. Şimdi kendisine iftiralar atıyor ayrilmam için her pisliği kendine söylüyor. Ne tuhaf benim icin ölecek kadar seviyordu
- +1 yıl
Bazen insanlar öyle karaktere bürünüyor ki işte tanıyorsun. Ve bu insan senin hayatında olmak için ne kadar mantıklı sana göre? Bunu kendine sor benim sormama gerek yok. Bunu her birini tanıdığında sor. İşin en zor yani nedir biliyor musun? Bir insana iyi veya kötü demekle aceleme etme çünkü insanlar her zaman şaşırtmayı başarmışlardır.
Soran+1 yılDün gece i*thar etmiştim kanıma zehirlenme geçiyordu. Kuzenim arayıp beddua etmiş ona senin yüzünden oldu dedi. Bi kere hiçkimseye sormadı beni. Amma benim için ağlıyor ayrılmayalım diyorum affet ben seni çok sevmistim diyor. Hem ağlıyor kendini sövüyor çok garip şeyler oluyor evden ailesinden dr ayrılmış galiba beni istemiyorlar .
Soran+1 yılEvet. Yattığı kızın hamile olduğunu öğrendiğimden sonra yaptım.
- +1 yıl
Ya sen manyak mısın bir insan niye değersiz birisi için hayatına kıymaya çalışır ya unut gitsin boş ver kendi canından önemli mi niye kendine bunu yapıyorsun seni isteseydi takardı yüzüğünü yapardı düğününü ederdi karısı bu kadar basit sal gitsin seni hak etmiyor o çocuk biliyorsun hayırsız olduğunu ne diye zorluyorsun
Soran+1 yılOnun için yapmadım. Canım çok yanıyor geçmiyor artık canım yanmasın istiyorum. Zaten daha evlenmek de istemiyorum. Ben normal kızım ailelerimiz çocukluktan tanıdık. O çapkındı amma benim hayatımda ilk erkekti. Ilk defa erkek elimden tutmuş sarılmış öpmüştü. Bana seninle her şey yanlıştı dedi. bilerek herşeyi söyledi peşini bırakmam için. Kendimi çok gurursuz hiss ediyorum. Kulanılmış gibi. Utanıyorum kendimden. Yetiremiyorum kendime. Düğünü kedileri yapmadılar masraf çok olucak diye.
- +1 yıl
Bence kendine daha fazla haksızlık etme. Her insanın geçmişinde bir yaşanmışlık var. Kendini nasibine sakla. Olmuş bitmişe bir çare yok. Daha fazla kendini üzme. Güçleneceksin artık. Güçlenmek zorundasın. Evlenirsin daha karşına neler neler çıkar hayatına biri girdi çıktı diye bu kadar karamsar olma. En büyük hatan onu tanımadan hayatına almandı.
Soran+1 yılKendimden utanıyorum ona o kadar yalvardigim için
Bana kızla nasıl ilişkide olduğuna kadar anlatti. Yapma canımı yakıyorsun dedim. Benden nefret et dedi. Ben onuda affederim dedim o lafımdan çok utanıyorum. Neden bu kadar kendimi ucuz tuttum. Neden bu kadar gurursuzluk yaptım diye kendimden igrendim. Hayatımı mahvetti. O kendini sevdirmek için neler yapmamıştı ki. Ben ona aşık değildim önceler sonralar oldu. Yerlerimiz değişti . Çok berbat hiss ediyorum yok olmak ıstiyorum- +1 yıl
Bak sana bir yol göstereyim. Onu engelle heryerden. Bidaha asla görüşme. Unut artık. Şunu anla ki o bir hayırsız insandı. Evlenmiş olsaydın onunla şuanda daha beter olurdun. Yapma kendine daha fazla haksızlık. Annen baban git bi tane güzel kardeşim için intihar etmen için bu yaşa getirmedi. Gerçekten sevene denk gelemiyorsun. Gelirsen de tanı kendinden uzaklaştırma. Hayatında çürük domates oldu diye kendini herşeyden uzaklaştırma.
Soran+1 yılO beni çok seviyordu. Biz görüşmeden hep telefonda konuştuk sürekli kavgalar oldu . Amma benim için canını verecek birisiydi. Benden onu kac kez reddetmiştim. Bana dediki bak hayat işte devran döndü. Şimdi sen benim gibi delirecek gibi seviyorsun. Amma çocuk gibi âşıktı bana. Sanırım kaybettim o sevgiyi. Belli ki artık soğumuş benden. Bidaha kimse beni onun kadar sevmezki
Soran+1 yılBu arada ,
. Çok teşekkür ederim. Değerli zamanınızı ayırdığınız için.
Soran+1 yılSürekli kavga ediyorduk bende sert konuşuyordum ama seviyorduk bir birimizi. 2 yıl boyunca ayrılmalar oldu 1 ,2 3 aylık arayla hiç-bir zaman peşimi bırakmadı. Ilk defa vazgeçti benden. Amma o ara verelim söylemişti sonra barışmak istedi bide sinirlenince söylediğini bilmiyor hakaret etmişti arabama. Affedemedim. Amma pişmandı bilmiyorun işte o istedi ben istemedim barışmayı ben istedim. O reddeti başkasıyla yattığını söyledi. Canımı yakmak için çok ağır konuştu. Ailesi de beni istemiyor artık. Şımarık bu kız dediler benim için. Bide ayrı yaşamak istemiştim annesi pek razi değildi. Işte kavga barış ilişkimiz vardı.
Soran+1 yıl*akrabama
Soran+1 yılDayim onun icin iyi sözler demiyordu. Karşıydi bize
Bizimle de konuşmuyor . Dayımın oğlu benimle evlenmek istiyordu o yüzden dayım da benle konuşmadi. Buda her mevzuda dayima hakaret ediyordu. Bende yapma nede olsa dayım diyordum. Daha önceler de ev mevzusu vardı ben ayrı yaşamak istedim. Eltim bana hep laf falan atıyordu. Ciddi laf sokmalar onun yüzünden de tartışmıştık. Ben ayrı yasayalım dedim. Annesi karşı cıktı o yüzden tartışma uzadı. Annesi oğlunu kiskaniyordu bana. Oğlum benden çok seni seviyor falan diyordu- +1 yıl
Her ne olursa olsun ikinizde de hata var. Ayrı eve çıkmak baştan yanlış bir düşünce çünkü dini nikahsız ilişkiden anca ortalık alev alev yanardı. Ateşle barut yan yana durmaz. İkincisi ilişkinize çok fazla 3. Kişiler dahil olmuş. Oda sende ilişkinize kimseyi dahil etmemeniz gerekiyordu. Her bir insanın ağzından çok çok şeyler çıkar. Bunlara takılan çiftler asla köprüyü geçemez. Köprüyü geçene kadar eşeğe dayı diyecektiniz. O çocukta bıkmış çevrenden dolayı. Senin de büyük ihtimal çevrene karşı duyarlılığın vardı. Ailene karşı da biraz zaafın var gibi. Kısacası ilişkiniz çorba olmuş onun bunun müdahalesiyle.
Soran+1 yılDini nikahsız derken düğünden önce hepsi olucaktı. Herşeyi çok doğru söylediniz. Arada çok insan oldu. Bende geçmedim ona. Ben çok hayır istemiyorum hayır böyle olmaz hayır hayır dedim çok yoruldu. Ama oda suçluydu kısacası her ikimiz kendi ailelerimizi savunduk. Aneler kavga etiiller bize yansıdı. Ortak akrabalar oldu onlar yüznden de oldu. Herkes yüzünden girdik bir birimize. Ne o gururundan ödünç verdi nede ben. Sonra tüm gururumu yerle ettim. onun kaybetmemek için fakat çok geçti. Oda bana ihanet ettti ayrıldığımız zaman. Sonra işte böyle delirdik o ağlaya ağlaya vedalaştı. Ben ona dedim ki Hem senden tıksiniyorum hemde kendimle başaramıyorum sana gelmemek için kendmi zorluyorum. Oda ağladı kendini sovdu çok kötü. Sonra kappati engelledi. Böyle bittti
- +1 yıl
Bu size iyi bir ders olsun. Çünkü dediğim gibi her ağızdan bir kelime çıktığı için siz kendi ilişkinize 3. Kişiyi asla dahil etmemeniz gerekiyordu bu ailen olsa bile. İlişkiniz çorba olduğu için birbirinize karşı bitmişsiniz artık onunda psikolojisi bozulmuş senin de. Zamanla unutursunuz başka çareniz yok. Eğer oda akıllı bir erkek olsaydı zamana bırakır ve zamanla sorunu çözerdi. Sizin birlikte olmanızı engelleyen tek şey aranızda geçen sudan sebeplerden kavgalar.
Soran+1 yılAynen. Ama o kadar sevdiği halde nasıl bıraka bildi beni anlamıyorum , sindiremiyorum bide ağlayarak vedalaştık bana "lütfen yalvaririm arama sesini duyunca kalbim kötü oluyor yapma bana bunu ' bizden artık olmaz olamaz dedi. Ben ağlamadim bundan sonra her şey senin dediğin gibi olucak dedim. Arttık yoruldum dedi. Hepiniz mahvettiniz beni dedi. aglayarak sanki içinden hissler azda olsa kalmış ama istemiyordu artık.
Soran+1 yılÇoçuk yok olamaz. Öyle yanlış yapmaz asla. Sadece benden ayrlıdıktan sonra salmış kendini tek gecelik ilişkilere. Onuda senden uzaklaşmak için yaptım dedi. Kimseyi sevemem ben artık dedi. Hayatımda kimse yok. Amma gecelik ilişkiler var dedi. Bilmiyorum işte çok karışık her şey. Bildiğimi tek şey sevseydi bırakmazdı. Onun sevmiş halını biliyorum ben. Artık sevmediğini hissettim. Ilk defa. Beni sevmiyorsun mu artık sordum. Bu soruya hiç-bir zaman cevap vermicem dedi. Ama hep ağlıyordu. Evden de taşınmış ailesiylede arası pek iyi değil . Beni istemiyorlar artık galiba seçim yapmak zorunda kalmış, zaten abisi bana dediki artik sizin birlikde olmaginizi istemiyorum.
- +1 yıl
Aileler anasını bellemiş ilişkinin afedersin de. Eski zamanlarda seven çiftleri aileler birleştirirmiş şimdi aileler ayırıyor. Ne olursa olsun aileleri araya katmayın aileleri s. edin sinirlendim yemin ediyorum gece gece yaşadığınız şu ilişkiyi okuyorum kafayı yicem ailelerden uzak durun işte aileler hiçbir bk bilmiyor aileler ilişkiyi kendi çapında çorba ederler bak ben 4 senelik yüzüklü uzak mesafe ilişki bitirdim döktüğüm gözyaşlarını Allah bilir bide ailem. İşin içerisine aileler girince çaresiz oluyorsun çünkü aileler öyle bir aptal ki anlatamam bir işi önce ailelerden gizlemek lazım sonra karar verince birden pat diye evlenme kararı alacaksın sadece 5 ay içerisinde nişan kına düğün bitti evlenip yoluna bakacaksın çünkü aileler ve akrabalar ilişkinin anasını s... açık açık söylüyorum 4 sene de ben neler neler yaşadım beni mahvettiler bitirdiler hayatımı zehir ettiler bitmek bilmeyen dertleri istekleri vardı dedim ki Allah belasını versin keşke bulaşmasaydım evliliğe dedim.
Soran+1 yılAynen aileler , anneler karışmamalı ama onun annesi hep herşeyin içindeydi. Oğlum benden çok seni seviyor diyip küsuyordu, bizde uzak mesafe ilişkisindeydik siz yine iyi 4 yıl sürdüre bilmişsiniz ama artık 1 yıl bile fazla. Uzatdıkça iyiye gitmiyor hiçbir şey. Unuta bildiniz mı siz? Yoksa sizde ağlayarak ayrılmak zorunda kaldınız?
Soran+1 yılBenden çok seni görüyor diyordu malum başka ülkede olduğu için sürekli telefonla konşuyorduk görüntülü. Benden çok seni görüyor diyordu
- +1 yıl
Nişanı ben kendim attım. Düğüne 5 ay kala bitti. Ben bitirdim. Yapamadım artık babası yüzünden bitirmek zorunda kaldım. Özel meseleler burada pek giremem ama istekleri bitmedi. Ailemle ilgili de çok sıkıntılar çektim aileden dolayı maddi sorunlar yaşayınca kız tarafının da gelenekleri yüzünden herşeye ben kendim yetişmek zorunda kaldım yaptım da çalıştım yaptım 120 bin TL zarar ettim eğer ayrilmasaydim etmeye de devam edecektim. Özelden anlatsam ağzın açık kalır iyi ki ayrılmışsın dersin. Biz 4 sene boyunca güven meselesinde asla sıkıntımiz yoktu tek sıkıntı ailelerdi cevreydi o onu demiş bu bunu yapmış tek derdimiz buydu kızda milletin lafına bakan biriydi. Sirtimda durmadı destek olmadı millete hak verirdi maddi sıkıntılarımdan dolayı beni hep bunaltırdı ailemi kötülerdi ona rağmen ben bişey demezdim alttan alırdım. Ama yaptım ne istedilerse teker teker yaptım herşeyi yaptım Allah yardım etti yaptım. Ona rağmen dayanamadım attım nişanı yeter dedim yoksa kafayı yicektim nişanlıma karşı sevgim bile kalmamıştı nefret etmiştim artık nefret.
Soran+1 yılBen dün gece öğrendim ki annesinin istegiyle bitirmiş. Annesi ev, dügün masrafı takım , nişan yüzüğü falan derken. ' işte nişan bohçaları tatlıları gelinin kiyafet v. s masraflarıni üstlenmek istemediği için. Anneme günah atmış bunlar bizden çok şey isterler diye. Onun için bitirmiş gibi. E oğluda o yüzden bin yalan dolan uydurup kendine iftiralar atarak benden ağlayarak ayrıldı. Benim daha söz yüzüğüm takilmamisti. Sadece isteme olmuştu. Ben söz yüzüğümu en ucuzundan seçtim. Ben valla şoklardayım bular için mı ben bu hallerdeyim.
Soran+1 yılDertleştik çok sağolun ama vallah tanışacak birisi değilim . Lütfen . Yerle birim şu an
Soran+1 yılTamam
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 548 cevap paylaştı.
+1 yılzaten toxic bir ilişki bittiği iyi olmuş. ayrıca çocuğun seni istememesini kabullenmelisin. her zaman seni sevecek seni isteyecek değil. sen onu istemediğin hayır dediğin an bitmiştir artık istediğini yapabilir gider evlenir 10 çocuk yapar seni ilgilendirmez zaten. artık onun hayatında bir yerin yok bunu anla. daha da zorlayıp kendinden tiksindirme.
06 Yorumla
Soran+1 yılIstemiyor beni tamam. O zaman neden ağlayarak affet beni diyor. Ben seni mutlu etmeyi çok istedim izin vermediler falan dedi. Mecburmuş gibi konuşuyordu
Soran+1 yılKendini sövüyor. Naptın lan ben. Sen beni bu hale saldın dedi. Bide ailesi de arttık bize karşı
- +1 yıl
benim eski sevgilim de telefonda ağlayarak ayrılmıştı inan umurlarında bile değil
Soran+1 yılSevmiş olsalardı ayrılmazlardı dimi. Sevmiyorlarsa neden agliyorlar birde elini kolunu duvara arabaya çarparak bağırıp ağlıyor. I*thar ettim dün gece kanıma zehirlenme geçiyordu kuzenim aradı onu seni mahvederim dedi ona. Hastanede olduğum zaman kimseden arayıp sormadı beni.
- +1 yıl
allahım yarappim aklını mı yitirdin bir adam uğruna? kendine gel kendini bu kadar değersiz mi görüyorsun?
Soran+1 yılBiz evlenecektik , her şey çok ciddiydi. Gelinliğimi bile seçmiştim. Kaldıramıyorum. Bide ihanetini nasıl affederim dedim diye kendimden igrendim. Canım çok yanıyor bitsin diye yaptım. Amma hiç kimseyi aramadı beni sormadı.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
2Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılCocuk geldiğinde istemedin çocuk kafasında bitirmiş geri istiyorsun
013 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyle oldu ama. Kendisi çok üzgündü mecburmuş gibi konuşuyordu ağlayarak affet beni dedi.
Cevap sahibi+1 yılBence kızlarla yatması sana inat yapmış hamile bıraktığı kızla evlenicek sanırım oyuzden uzak dur demiş sana
Soran+1 yılTek gecelik bi kızla yatmış . Evlenilecek kızlar da değil. Bana yalanlar söylüyor kendine iftiralar atıyor nefret et benden falan diyor. Öyle birinden çocuk yapacak biride değil. Beni unut heryerden engelledi. Ağlayarak affet beni dedi.
Cevap sahibi+1 yılHm blöf yapıyor ozman sırf sen ondan soğu diye yapıyordur ailesi bisey demiştir ozman oyuzden uzak duruyordur
Soran+1 yılBide abisi beni arayıp arttık ilişkininiz bitti. Oluru varsada arttık ben izn vermem dedi.
Cevap sahibi+1 yılKeşke ailesinden biri seni isteseydi ozman sizin iliskiniz yine olurdu ailesi de istemiyorsa kafanda bitir belki kaderinde varsa birgün yine birlesirsiniz
Soran+1 yılDün gece i*thar yapmıştım acile kaldırıldim. Benim için ölen adam. Beni sormadı bildiği halde. Artık bundan sonra ben ölsem de istemem. Ben başkasıyla yatmasını affetmeye razıydım. Istemiyorum zorlama ağlayarak dedi kendini sovdu kappati engeli basdı.
Cevap sahibi+1 yılKiz delimisin neden intihar ediyorsun ki sen öldüğünde 1 üzülür sonra o hayatini kaldığı yerden devam eder hayat devam ediyor belki kaderindeki insan o değildir belki evlendiğinde daha kötü şeyler olabilir kaderinde varsa Allah daha iyisini çıkartır demekki seni yeteri kadar sevmiyor sevseydi aile lafina dahi bakmaz seni bırakmazdı boş ver
Soran+1 yılAnnesi de neden yapmasın oğlum yapmalıydıki diyor. Hamile kalmışsa kalmış. Diyor. Amma adam benim için oluyordu ağlayarak affet dedi. Seninle olmayız arttık çok geç. Fakat kendisi 1hafta önce barışma adımları atıyordu. Ona yazamadığım halde sürekli her yerden engel basıyor. Bide kendi ağlıyor. Deliriyorm ne oluyor anlayamiyorum
Cevap sahibi+1 yılCanım biraz kafası karışık herhalde toparlanması lazım bir müddet yalnız kalsın yine başka telefondan ozelden ara
Soran+1 yılHayır. Öleceğimi bile bile benimle ilgilenmedi bile. Bide başkasıyla yatıyor söylediğine göre. Yapamam artık çok gurursuz gibi peş peşe adımlar attim. Istemiyor beni amma ağlıyor. Yapacak artık bir şey gelmiyor elimden.
Cevap sahibi+1 yılYa ağlamasını bırak blöf yapıyor manipüle ediyor gerçekten sevseydi kimseyi dinlemez senin elini yine bırakmazdı ağlayarak cozulmez bu iş
Soran+1 yılHaklısın. Hem başından etmek istiyor onun peşini bırakmami istiyor hemde. Ağlayarak manipüle mi? Amacı ne ki? Yazamadığım halde yer yerden engel basıyor
Ne kadar gurursuz bir kızsın ya
03 Yorumla
Soran+1 yılDiyorum ki arkadaş. Yalanlar söyluyor bişeyler olmuş . Beni kendinden uzaklaştıriyor , ağlayarak affet beni diyor. Bildiği tüm pislikletri atiyor kendine. Ayrılmam için.
Soran+1 yılKendisi de içiyor ağlıyor. Kendinde değil mecbur mu kalmış ailesi de son zamanlar beni istemiyor ondan olabilirmi
Gecmis ola
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAllah sabır versin
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri