Sözlümle çok tuhaf şekilde ayrıldık?

2 yıllık uzak mesafe ilşkimiz vardır bi yıldır sözluyuz. Bu arada hiç görüşemedik bu zaman icinde. Neyse kavgamiz oldu ayrildik 3 ay oldu ayrilali , barişmak için addımlar attı kabul etmedim (dayıma hakaret etmişti) Son defa annesi aradı onay vermedim. Bu arada kavgalar hep oluyordu , ailesi müdahile ediyordu. Son aramada barışmayacağımı söyledim. 2 gün sonra annesi arayip annemi suçladı. Neden dügünü erken yapmadında böyle oldu herşeyi sen yaptın , bu son aramam size , artık sizinle işimiz olmaz , oğlum sizin yüzünden başka şehre göçtü gitti dedi (Moskova) Benim kafam iyice karıştı 3 ay ayrıydık zaten biz , Orada savaş olduğu için merak ettim. Eski sözlümu aradım. Bana beni arama kavgalarindn bıktım her şeyden bıktım diyerek artık bitti dedi. Vatsaptan engelledi. İnstagramdan ulaştım neden böyle yapıyorsun ben sadece merak ettim dedim. Evden kavgalı çıkmıştı üzgündüm yanında olmak istedim. İsrarla hayır dedikce ben bağlanmağa başladım yine ona. Ben 1000 kızla yattım artık peşimi bırak çok bezdirdin beni dedi, yalan söyledigini sandım barışmak istedim beni çok seviyordu. Deli gibi. Bu 3 ayda çok şey değişti dedi , neden o zaman barışmak istediğini söyledin annene dedim. Cevap vermədi. Bana ağlayarak nolursun artık olmaz bizden anla dedi. Ben artık ayrı kalmak istimiyorum dedim , oda anla işte olmaz mümkün değiliz dedi. Neden sordum sonunda bir ilişkisi gecelik ve kızın ondan hamile olduğunu söyledi. Ben ağlayarak bak ayrı olduğumuz zaman olmuş ben affederim dedim. Hayır istimiyorum amma ağlayarak sanki mecbur ayrılıyor gibj , bana neffret et , beni unut. Benden tiksin dedi. Her yerden engelledi. Kendime gelemiyorum Neden kendine suç atsın bi insan
Sözlümle çok tuhaf şekilde ayrıldık?