Nişanlim bndn habersiz tiktok acmiş. Ve takibde ise dolu kiz var. Bana onlarin takibe nasil geldiğini onun takibe almadiğini söyleyip yemin ediyor bu mümkün mü?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Telefon git kendi kendine takip et alla allah dkdkd Tiktok da takip isteği nasıl atılır kendi resmi sitesi
https://support.tiktok.com/tr/using-tiktok/followers-and-following/following-and-unfollowing
Yanlişlikla butonlara tiklamiş olabilirmi?
İmkansız kırmızı butonun içinde koskocaman takip et yazıyor
Off saol yorumun icin
www.google.com/search
Bu şekilde buton
Acilmiyor peki sn ne yapardin
Yani kavga çıkartırdım çünkü sonuçta gidin bugün başka birine bakan, yarın bir gün beni aldatabilir de
Cikarttim ama sonra konu kapandi
Yani bence yanlış inceldiği yerden kopsun. Madem başkasına bakacak o zaman neden yanımda dursun ki.
Bilmiyorum bir ay sonra nikahimiz var :(
Şöyle söyleyeyim eniştemin kız kardeşleri evli işte. Birisini kocası aldatıyor çocuk var diye de boşanamiyor, sonun öyle olmaz inşallah. şu an evli de değilsin çocuğun da yok dikkat et
Allah hepimizi korusun :(
Öyle bi durumdan
Yani ben uyarayım sadece dikkatli ol dediğim gibi
Saol
Sende
Sağol
Hayır manuel olarak takip edilir otomatik olmaz kendj isteğiyle o kişileri eklemiş ve size yalan söylüyor
Hmm
Bu durumu onunla konuşun en ufak bir sey için yalan söylüyor ise birde yemin ederek ilerde ne olacağı belli olmaz
Başta yalan söyledi tiktok acmadiğina sonra onu itiraf etti ama takip olayini bn yapmadim diyor
Kendi kendine yapmaz siz buna inaniyormusunuz takip etmiş işte
Peki nedeni nedir
Arzuluyor olabilir o kizlari beğenmiş olabilir cinsel olarak kendini tatmin etmeye calisabilir bunu ona sormalısınız kendi aranızda konusmak sizin için daha iyi olur sonuçta sen onun sevgilisisin bunu seninle konusmasi gerekir
Ben takip etmedim diye tuturdu konuşamiyorum ki
Tatmin meselesine gelince ben ona yeterince imkan sunuyorum neden gerek duysun
Ya olabilir sunabilirsin bir başkasını arzuluyor begeniyor olabilir
Öyle birşey olmamali ama
Cinsel isteğini ihtiyacını giderebilirsin bir başkasının fiziğini veya tipini beğenmesi ile alakası yok bence olabilir bu
Başkasi işd nişanlilen?
Anlamadım?
Nişanli biri icin normalmi yani?
Bilemicem nişanlı olan o ona sorucak o soruyu
Ya git de sen benj beğeniyomusun veya baska kızlari mk begenitosun arzuluyomusun benj o kizlara niye baktin vs sor
Yo hic mrkli değilim diyor
Ya ablacım herşeye inanma en başta yemin ediyordu kendj kendine oluyo diye olsa bile soylermi sana su kızı beğeniyorum diye onun fiziği çok güzel vs yani
Off
Aslında herşey elimizde kapanma ayarları vardır muhakkak
Cok anlayan biri değil instagramimiz vardi ortak o pek anlamiyordu
Anladım
nisanlinla daha hiçbir şey yaşamadınız sanırım? normal değil çünkü
4 yildir beraberiz ama mesafeli ben yurt dişinda o ise türkiyede ne gibi birşey yaşamadiniz? Yazdan yaza gidip vakit geciriyorduk şimdide bu yaz bir ay sonra büyük nişanimiz olucak felan nikahimiz olucak?
Onun yapdiği normal değilmi diyorsun?
demek istediğim öpüşme olur sevişme vs olur bu tarz yakınlaşmalar?
Oldu
Ne alakasi varki
olmadıysa gözünü mü doyuruyor diyecektim ama olmuş madem biraz garip geldi bana. iyi düşünüp doğru karar ver evlilik mevzularına karışmak beni bozar
Her erkek aynisini yapmiyormu
evet yapabilir sana göre bir hataysa bu : gidip nisanlinla konuş hatasını düzeltsin sen de daha fazla usteleyip kafana bu saçma konuyu takmamis ol fazla abartıp-büyütmeye gerek olmaması gerek öyle değil mi?
Sanirim haklisin cokda büyütmemek gerekir bidaha olmicaksa
mutluluklar dilerim seneye minikleri severiz :)
Saol darisi başina..
Cokda emin değilim ne olacaklardan ama
eyvah eyvah iki dakkada evlendirildim bu dileği 5 10 yıl sonraya sakliyim en iyisi
ben kararsız olunca akışına bırakip iç sesimi dinliyorum gerisini umursamıyorum fazla
Neden 5-10 yil sonra ozaman hic isdemessin?
çevremdeki kızlarla evlenebileceğimi düşünemiyorum çünkü annelik yapabileceklerini sanmıyorum geriye de sadece güzellikleri kalıyor ki güzel kız da her yerde yok mu zaten
Nedem inanmiyorsun peki kendileride inanmiyordur ama olunca olur heralde bilmiyorum
Biraz daha süsüne az düşkün biri bak ozm
benle ilgilenen 3 4 kız vardı hepsini test ettim (evlenmek aklimda olduğu zamanlar) ama bu testleri geçemediler. geçebilecek yiğit kız varsa söyle gidip konusiyim?
öyle süsüne düşkün kızlarla çok oynuyorum ben hatta en sevdiğim kız tipidir. egolarını yerin dibine indirip aniden kaçıp gitmek haz veriyor bana ahahahah 😏😉
Yazik değilmi?
Ne gibi bir test?
hayır kendileri istiyor niye yazık olsun onlar erkeklerle dalga geçerken iyi ben uğraşınca kötü mü oluyor
mesela birisiyle daha çok yakinlasip kendimi alistirdim sevgili olduk gibi bir şey işte adı herneyse. bunh pahalı denecek mekanda yemeğe götürünce hoşuna gitti. bir ay sonra param yok numarası yapıp köfte ekmek- lahmacun yapan lokantaya yemeğe götürdüm ertesi gün bana soğuk yaptı acaba nedeeen evet çocuklar parmak kaldırın bakalim ahahhaha
Hmm kötü olmuş ya ne alakaysa bir gün paran olur bir gün olmaz insanlik hali sürekli luks yerde yemek yenilcek diye birşey yok
onun için kötü oldu evet ;D bana soğuk yaptığında yakın bir arkadaşının (hiç konusmuslugum yoktu) doğum gününde altın kolye aldığımda yüz ifadesini görmek en az ben kadar seni de güldürürdü eminim. böyle kızlara böyleyim ben napalim huyum kurusun ahahahaha
Nekadar fenasin dkdjfj
çevremdeki herkes bunu söylüyor arkadaş. ama bu benim için bir iltifat halini aldı artık ;) allah affetsin
Ama kendin böyleysen evlenicek birinide bulamassin ki
ne alaka? ben şu an evlenmek istemediğim için böyleyim. evlenmek istediğim zaman nasıl hareket edeceğimi gayet iyi biliyorum. ayrıca üstte yazmıştım böyle bir arayışta olmadığımı
Napicaksin sağ solda ilişki yaşayip durucakmisin zinami yapicaksin
aaaa üstüme iyilik sağlık kıza bak önce evlendirdi şimdi de zina yaptırdı. öyle bir şey mi dedim şimdi ben tövbe estağfurullah cenabi rabbül alemin teâlâ c. c.
Bilmiyorum 21 yaşindasin 5-10 sene daha dayanamazsin
hmm öyleyse hemen ara nikah dairesini tarih al haftaya da evlenelim ahahahaha
Şimdi ayip ettin ve boş yapdin
evet farkındayım. evlilik hayatımda niye bu kadar israrcisin saçma bir muhabbet dönüyordu farkındaysan?
Mümkün
Nasil yani? Acikliyabilirmisin?
Gruplar var oradan birini takip edersen diğerleri de takip ediyor. Takipçi ve izlenme artınca da hepsi artıyor
aferim kız sana mümkün diyerek yuvanın yıkılmasına engel oluyorsun koca yürekli ondakika helal sana
Cidden mümkünmü ya
Ama sirf o takip ediyor yani dolu ceşit ceşit insam
Yemin ediyor onlar nerden cikdiğini bilmiyorum diyor
Kimseyi takip etmediği halde takip ediliyorsa başka açıklaması olabilir mi? Ne paylaşıyor peki?
@MaviJandarma mümkün ama
Birşey paylaşmiyor hesabi birakmiş zaten şifresini falan birşeyinide bilmiyormuş
Siradan video cekip atiyordu bana paylaşim yokdu pek
Sen de kendine hesap açıp deneyebilirsin. Birdenbire artıyor takipçi sayısı bir kaç paylaşım yapman yeter
İnaniyimmi ona diyorsun?
inan
Bidaha olmaz zaten diyor hesap mesap acma falan
Sonuçta senin nişanlın ne yapıp yapmayacağını bilirsin
Korkuyorum
Sonsuz güven mümkün değil herkes herşeyi yapabilir o yüzden gözlerin açık olsun. Başka bir falso yakalarsan o zaman sorun çıkarırsın.
Saol yorumlarin icin gercekden
benim diğer sorumada yanit verebilirmisin düşünceni mrk ettim
Rica edeim
Okudunmu?
Çocuğa artık birşeyler sun kimleri izliyo orda acabaa ejfjjs
Birşey sununca yapmiyormusunuz yani sacma
Değil bence bu arada soruma bakar mısın
mümkün degil tabiki yalancı
Napardin?
Aynısı basıma geldi valla uzun iliskimde yalan soyledi bana sevgilim sonrasında da inkar etti yalan soyler miyim sana hic dedi yalvardı yakardı vs cok da seviyordum ama ayrıldım cunku onlar boyle insanlar senin haberin olmadan tonla sey yapabilirler bugun kız takip eden yarın konusur
Ama bu her erkekde vardir ozm biz kimler ile evleneceğiz
her erkekte yok sahsen uzun zamandır arkadaslarım var tertemiz insanlar
seni gercekten seviyor mu sence arkandan is cevirip? bize o cocukları denk gelmis
Bilmiyorum ya nişan atilirmi bu yüzden