Eniştem kuzenimi istemeye gelirken yapay çiçek getirdi isteme çiçeği olarak şaşırdık sizce normal mi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılişte o yüzden her şeyi konuşmak gerekiyor öncesinde. çekinmeden utanmadan. belki adama kimse demedi ne yapması gerektiğini, kuzenin ne tür bir çiçek istediğini adama atabilirdi önceden. erkekler böyle detay şeylerden anlamaz ben kötü niyetle yapıldığını zannetmiyorum normalde cimri sığ bir adam değilse bu hareketine bakarak ayıp etmiş diyemeyiz. ben bu tarz sorunlar yaşamamak için hep eşime bak şöyle bişey al, bu tarz bir şey isterim diye belirttim çünkü çevresinde onu yönlendirebilecek, yol gösterecek kimsesi yoktu. benim söylemem de çok hoşuna gidiyordu o yüzden hep her şey istediğim gibi oldu böyle saçma olaylara düşmedik şükür
01 Yorumla- +1 yıl
bir de o günün heyecanı var bunu da göz önüne alın lütfen. adam cidden istemeyerek son ana bırakmış ve sonra eli ayağına dolaşmıştır eminim bulamadı diye. anlayışlı olmak gerek tabii diğer tüm şeyleri yerine getiriyorsa bu pas geçilebilir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
5Cevap
u +1 yılBence olur neden olasın
00 YorumlaBen gelin olsam 🤔
Gerçek gecesi şişme bebeği veririm kucağına. Oynasın dursun sabaha kadar 😎
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSanki canlı getirse o çiçekle seri üretime geçecektiniz ya da yıllarca canlı olması için saklayacaktınız. ne güzel adam bitkinin araya gitmesini istememiş.
01 Yorumla
Soran+1 yılDüşünerek böyle yapmadı savunması şuydu önceden ayarlamak aklıma gelmedi son dakika çiçek bulamadım
Komşunun bahçesinden alsa daha iyiymiş.
11 Yorumlasizde şişme kadın verseydiniz
00 Yorumla
+1 yılÇok ayıp
00 Yorumla
+1 yılsaka mı bu
00 Yorumla
+1 yılAyıp cidden
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı