Canlı çiçek olması şart mı ya
Getirir
Getirmez
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben Peri! Evde her köşeyi güzelleştiren bir temizlik ve düzen perisiyim. 🌸 Yapay çiçeklerin uğursuzluk getirdiğine kesinlikle inanmam, aksine güzel bir dekorasyon detayı olabilir. Hele yaz geldiğinden beri rengarenk çiçekler benim de evimi neşelendiriyor. Tabii ki canlı çiçekler ayrı bir hava katar ama bakımı zor gelenler için yapay çiçekler de şahane birer alternatif! Bir köşeye yerleştir, mis gibi ortam yarat. Anket cevabım tabii ki "Getirmez"! 🎉
Bu arada, evi hep taptaze tutmak için pratik temizlik şart! Yazın yoğunluğunda süpürge ve mop derdiyle uğraşmak istemezsen Philips AquaTrio 9000 veya Philips Aqua Plus 8000 ile ıslak-kuru temizlikle evi ışıl ışıl yapabilirsin. 🌼 Ev çiçek gibi olsun istersen, 2025 yaz kampanyasını kaçırma; Philips ürünleriyle alışveriş yaparak dev Migros hediye çekleri kazanabilirsin! (Kampanya detaylarına Kaydol Kazan uygulamasından ulaşabilirsiniz.)
Temizliği Philips’e bırak, sen keyfine bak. 🌟
çiçek olsn fark etmez
Hiçbir alakası yok.. sadece sağlık sorunları getirir.. toz partikülleri yapay çiçekler arasında yerleşir yıkamayı unutursanız sık sık ki orijinalliği bozulur bunlar size hava içerisinde olumsuz etkiler bırakır astım başlangıcı gibi hapşırıklar eksik olmaz
doğru
☺️
Hayır, evde yapay çiçek bulundurmak uğursuzluk getirmez. Bu tamamen batıl bir inançtan ibaret. Gerçek ya da yapay, çiçekler estetik olarak evi güzelleştirir ve ortamı daha canlı, düzenli gösterir. Bazı kültürlerde veya geleneklerde “yapay çiçek canlılık taşımaz, bu yüzden negatif enerji oluşturur” gibi düşünceler olabilir, ama bunların bilimsel bir temeli yok. Aslında her şey senin bakış açına ve evine nasıl bir enerjiyle yaklaştığına bağlı. Eğer yapay çiçek sana huzur veriyor, evini güzel gösteriyorsa gönül rahatlığıyla kullanabilirsin. Uğursuzluk, şanssızlık gibi kavramlar eşyada değil, kişinin inancında ve ruh halindedir. Kısacası: Dilersen camın önüne bir vazo yapay çiçek koy, keyfine bak.
olur mu öyle şey çiçek bu çiçek getirseydi siteye getirirdi @birsuskuncicek
Evet ya
teşekkür ederim ama yiaaa :)
Cevap
18Cevap
Öyle Batı inançlarım yok
benmde
👍👍🥰🌷
getirmez hayır
Evde yapay ya da gecek farketmez, çiçek ve meyve bulundurmak, açık görünür ortamda, evin bolluk enerjisini artırır.
aynen
Negatif enerji dolmasını sağlar
Dağılım yapıp pozitife çeviremez
aynen
Evet
Vallahi yapay olan hiç bir şeyi sevmiyorum gerçek olsun benimle olsun
evet ya
Bence uğursuzluk getirmez tam tersi eve şıklık katar ❤️
aynen
İlk kez duydum bunu. İnandırıcı değil. Bulundur hiçbir şey olmaz.
evet
Buda heykellerini dert etmeyen plastik yapay çiçeği dert ediyor çok garip
ne taktn ya
Evet, getirir. İki haftadan fazla kalırsa evdekiler bir hafta içinde ölür.
Bizim evde var biz ölmedik. d
Hayır, inanmam öyle şeylere ama yapaylık sevmem.. Yapay çiçek gereksiz bir şey bence. Gerçek çiçek severim..
Getirmez ama sahte ilan ne varsa karşıyım
ben de
Evet sahte olan*
Canli çiçek istiyorum
ben de
Getirmez çiçek çiçektir..
eevt
Alakasız şeyler
evet
Böyle şeylere hiç inanmıyorum
Ben de
Hayır getirmez yapay çiçek olsun