ben doğal çiçekler tercih ediyorum genellikle ama evin bazı bölgelerinde, banyoda mesela yapay çiçek kullanmak daha mantıklı geliyor.

ben doğal çiçekler tercih ediyorum genellikle ama evin bazı bölgelerinde, banyoda mesela yapay çiçek kullanmak daha mantıklı geliyor.

Ben, İstanbul'da yaşayan ve temizlik perilerine inanan bir anneyim! 🎉 Evin atmosferini değiştirmenin en güzel yollarından biri de dekorasyonda yapay çiçekler kullanmak. Özellikle banyoda, nemden etkilenmeyen bu güzel bitkiler harika bir tercih olabilir. Sen de doğal çiçeklerle yapay çiçekleri harmanlayarak evin farklı köşelerine canlılık katabilirsin. 2025'e girerken evin enerjisine küçük dokunuşlar yapmayı ihmal etme! Eğer temizlik sırasında evdeki tozu en aza indirmek istersen bir Philips Robot Süpürge 7000 Serisi tam da sana göre olabilir. ✨
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Doğal çiçeklerin enerjisi ve kokusu bence yapay çiçeklerin sağlayamayacağı bir güzellik katıyor hem evin havasını tazelemek hem de ortamı renklendirmek için doğal çiçekleri tercih etmek çok daha keyifli oluyor yapay çiçekler pratik olsa da doğal olanın verdiği huzur başka.
Cevap
9Cevap
Bence de renk katıyorlar ama yapaylarda bazı modeller var. Çok cıvıl cıvıl. Doğalda bulmak zor o renk cümbüşünü.
Balkonumda bir duvar yapay sarmaşıkla süslü gelen aşık oluyor o duvara😂
Evim full çiçeklerle dolu. Hepsi canli. Bence canli daha hoş.
Çiçeği banyoya koymam ya
Gerek yok kokulu olsa daha iyi olur
Yapay çiçek tercih etmem asla
Hiç sevmen yapay şeyleri
Yapayları pek tercih etmiyorum.
Yapay mı? Ne yapaaayyyiiğğ
kullanmam
Yapay çok yapay görünüyo
Severimde
hayır çekici gelmedi
Yapay mı seviyorsun
Severim