7 yıllık ciddi ilişkim bitti. Aslında her şey güzel gidiyordu ama aldatıldım. 7-8 aydır hayatında başkası varmış. Ona aşık olmuş. Aylardır birlikte oluyormuş. İkimize de aynı anda idare etmiş. Bir arkadaşımın aracılığıyla bunu öğrendime. Benimle konuşup bitirmek yerine beni aldatmış. Öğrendiğimde ne yaptın diye sorduğumda " Seni zamanında çok sevdim değer verdim ama bitti" dedi. Şimdi onu seviyorum ama senden korktum. Üzerime emeğin çok ayrılamadım dedi.
Dünyam başıma. Daha dün benim aşkımdan ölen adam bugün başkasına ait hissettiğini söylüyor. Yolları ayırdım. Bir şekilde hayatıma devam ettim. Ta ki 2 gün öncesine kadar. Kapıma geliyor pişman olduğunu söylüyor. Ne olursa olsun ona söylemem gerektiğini aldatmaması gerektiğini söylüyor.
Affetmedim. Yalvardı çok ağladı sözler verdi. İstemediğimi söyledim ertesi gün kızla tekrar barıştı. Yani vicdanını rahatlatmak için gelmiş. Öğrendiğimde iletişime geçtim kıza onun kıza onun daha dün kapımda nasıl köpek olduğunu söyleyeceğim dedim. "bunu yaparsan her şeyimi kaybederim ama seni yaşatmam onu benden alma" dedi. Canım çok yanıyor
Kıza mesajlarını aramaları göstermek istiyorum. Mutsuz olsunlar istiyorum
Ben bu haldeyken onlar da kötü olsun istiyorum. Bu acı nasıl geçecek?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer