İntikam almalımiyim sizce?

Bir kız vardı konuşuyorduk bayaa iyi şekilde sonra görüldü atmaya başlayıp sildi numaramı, bunu kaç kez aradım cevap vermedi sonra başka numaradan aradi işte kiz arkadaşı aradı kendi numarasıyla okuldaydilar konuştuk telefonu ona versene niye cevap vermiyor dedim, konuşmak istemiyor dedi bende niye ama sebep ne hem konuşuyor kendisi sonrada durduk yere rahatsız etme konuşmak istemiyorum diyor diye sinirlendim üstte üste kızı aradım. Busefer o cevap verdi konuşmak istemiyorum arama diye, bende tamam ama sebebini söyle zaten aramam dedim istemiyorum sebebi yok dedi sinirden küfür ettim, sonra o yanındaki kız arkadaşı telefonu götürüp erkek kuzenine verdi. Beni aradı benim kuzenimi ve o kızı rahatsız etme kardeşim gibi sevdiğim biridir numarasını engele at gitsin dedi sakince, ama yanımdaki arkadaşım dayanamadı telefonu benden aldı sen kimsinki vs diye dalaşti çocukta sinirlendi, işte size insan gibi söyledim siz anlamadınız diye adres verdi buraya gelin dedi sözde yüzyüze konuşacaktik, onların mahallesine gittik arkadaşımla, birden iki kişi geldi döner bıçağı ve bıçakla saldırdı arkadaşımin koluna salladı arkadaşım korkudan kaçtı, ben orada kaldım benimde elim ve bilek tarafıma denk geldi yaralandı içindeki kemik gözükecek şekilde, neyse hastaneye gittim dikiş atıldı, şimdi ise kaç gündür içim içimi yiyor intikam almak istiyorum çocukda belalı bir tip biraz bir yandan diyorum işi aileye kan davasına götürüp uzatmak istemiyorum, bir yandan da pusu kurup bende onları benzetip intikam almak istiyorum sizce ne yapsam
İntikam almalımiyim sizce?