İnternetten tanıştığım adamla nişanlandım ama kuzenimin eski sevgilisi çıktı. Ben şimdi ne yapacağım?

1 sene önce tanıştık ve birbirimizi çok sevdik 2 ay önce nişanlandık ve ben üniversiteme devam etmek istediğim için düğünü 1 sene sonra yapmaya karar verdik. Her şey çok güzel giderken Balıkesirde yaşayan halamlar geldi bizi görmeye. Kuzenim falan vardı her şey çok güzeldi sonra nişanlım içeri bir girdi kuzenim elindeki bardağı yere falan düşürdü bu da şaşırdı tabi ama bana bir şey demediler ikiside sonra daha iki gün önce kuzenim bize geldi işte bana ağlayarak o benim eski sevgilimdi onu çok seviyodum daha geçen gün fotoğraflarımiza bakiyodum evlenecektik falan dedi bende hemen nişanlıma sordum işte i da evet vardı ama sadece 3 ay sürdü ben onu sevmedim çok takintili ve sinirliydi dedi ben şimdi ne yapicam ya halam babama demiş babamda. baya kızmış annem dedi ama babam bir şey demiyo bana ne yapicam?

İnternetten tanıştığım adamla nişanlandım ama kuzenimin eski sevgilisi çıktı. Ben şimdi ne yapacağım?