Maddi zorluklar yaşayan birsey yapamayan gidemeyen gezemeyen
İstiyorumki herşeyi ben ona yaşatinm sevindirim tüm ilkleri benlen olsun yüzü hep gülsün herseyde bu istegim cokmu anormal bi durum?
Maddi zorluklar yaşayan birsey yapamayan gidemeyen gezemeyen
İstiyorumki herşeyi ben ona yaşatinm sevindirim tüm ilkleri benlen olsun yüzü hep gülsün herseyde bu istegim cokmu anormal bi durum?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
zaten ülkede tatile gidenmi var tatile götürsen tabiki sevinir lüks yerlere götürsen sevinir ama yok onu yapmasın cicek almasın hayırdır yani küçük cocuk ancak isteklerini karsılayabilir
Cevablarimi oku tam anlarsin dediklerimi
Sen onu kendine bağlı yapmak istiyorsun onun gözünde tanrı ilan edilmek istiyorsun bence
Sana suc vermiyorum böyle düsünmenden o senin icindeki kin nefret yaşadigin ülkenin kötü imkanlaridir benim öyle bir niyetim yok olamaz da ben tek hep mutlu olsun hep gülsün hep sevinsin isterdim cokmu kötü
Anormal değilde bana samimi gelmedin sanki bu durumdan faydalanıp kullanacaksın gibi bir his var içimde
Anlatma şeklim belki size öyle geldi ben aptal ya da birsey bilmiyen birsini istiyorum demedim tek diyorumki en ufak seyler o kişiyi mutlu bile eder ilk defa tatil ilk defa hediye ilk defa romantik bir yemek ilk defa güzel bi cicek ilk defa ilk defa ilk dedigime bakma özenen ama yapamayan birisi düsünsene filim gibi
Evet mesela bu dediğin şeylerle ben çok mutlu olabilecek bir insanım belki inanmayacaksin
Bak bende bunlari demek istiyorum gözünü sevim ilk aldigin hediye ney olursa olsun o gözdeki parıltı sevinc o heycan bu nekadar güzel birsey ben tek diyorumki doymuş herseyi görmüş yapmiş insanlar icin bide bu ülkede bunlar normal geliyor ama normal gelmiyen bir insan icin sahilde el el tutusup yurüyünce baloncu gelince eline 1 tane o kalp balon verince beraber bi yerde yemek yiyince manzarayi izleyince ya da avm gidip tek bakip degilde hadi askim ney istiyorsun gidip alalim o heycan o sevinc o mutluluk ben onlardan bahsediyorum
Maddi olarak tek konusmuyorum maddi ve manevi olarak diyorum bunları
Anladım hemde çok iyi anladim seni
Tsk ederim 🙏
Rica ederim
🎉
Takip ettim seni
Huh tamam
Finansal köle gibi bir şey mi bu
Yazdigim cevablarimi okursan demek istedigimi anlarsin finansal ne boksa işte öyle seylerden uzagim ilgi disimda cok kötü ifade ettim galiba üst yaziyi
Özellıkle maddi zorlugu olan birisini istiyorum dersen bu şekilde anlamam normal.
Haklisin diyorum ya benim hatam ifade etmem yanliş oldu özür dilerim
niye kız sana mı bağlı kalacak
Hayir o anlaminda degil yanlış düsünüyorsun o sevinme hissi var ya hep onu görmek istiyorum seneler su gibi mutluluklar ve ilkler ile gider
bak nne düşünüyosun bilmiyorum ama dışardan üstünlük gibi gözüküyor
İnsanların herseyi kötü algilamasindan dolayi öyle bir niyetim düsüncem yok üstünlük degil alakasi yok ben istedigim o kişiyi herzaman mutlu etmek herzaman yeni birsey yaşatmak (hayal) ediyorum tek olur olmaz bilemeyiz zaten
o zaman böyle diyeceksin yok fakir istiyom yok herşeyi ilk benimle olsun falan geç bunları
Kötü ifade ettim kusura bakma
Sana muhtaç mı olsun istiyorsun ne alaka yani
Hayir yorumlarımi oku öyle. demek istemedim