Güzellik & Bakım Bakımlı bir eş istemem saçma mı sence? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Belli başlı yerlerinde tüy dahi görsem rahatsız oluyorum. Güncellemeler+1 yıl Yorumlarınız için tek tek teşekkür ederim. Bakımlı bir eş istemem saçma mı sence? Cevapla Bakım Soruları Tüy Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Plastikmafia Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Knk rahatsız olabiliyosun ama me kadar alırlarsa alsınlar hep kalıyor bütün çevremdeki kızlarda böyle 1 0 Yorumla
WorldOfTheMELKOR Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl abartılı düzeydeyse sorun, yani 7/24 kimse bakımlı olamaz, böyle düşünüyorsan buna son ver derim :D 1 0 Yorumla
Salihydnxyz Takip Et Master Yaş: 24 , eic 83% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 544 cevap paylaştı. Yoo olması gereken o zaten, ama erkeği kızı yok bunun, erkek de bakım yapması lazım 1 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,2b cevap paylaştı. hayır gayet normal bir şey 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,2b cevap paylaştı. Olabilir 1 0 Yorumla
Mehmetali648262729 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Bu normal değil mi. mesela bıyık bölgesi. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Knk rahatsız olabiliyosun ama me kadar alırlarsa alsınlar hep kalıyor bütün çevremdeki kızlarda böyle
abartılı düzeydeyse sorun, yani 7/24 kimse bakımlı olamaz, böyle düşünüyorsan buna son ver derim :D
Yoo olması gereken o zaten, ama erkeği kızı yok bunun, erkek de bakım yapması lazım
hayır gayet normal bir şey
Olabilir
Bu normal değil mi. mesela bıyık bölgesi.
Saçma
Yooo en doğrusu
Katiyen saçma değil
Ben de bakımlı ve fantezi seven bir eş istiyorum
Değil de zor