Sevgilim beni herkesden gizliyor, neden?

Bir kac saat önce sevgilim face'de foto paylasmis bende begenip altina kalp yazdim. sevgilime eger sorun olacaksa silebilirsin yorumumu dedim oda bana yok canim ne sorunu dedi. Iliskimiz daha cok yeni 1,5 aydir birlikteyiz.
Daha sonra baktigimda yorumum silinmis ve annesi altina yorm yazmis canim oglum cok guzel cikmissin falan yazmis. Sevgilimde altina tesekkur ederim anne bende seni seviyorum yazmis.

Sevgilime sordum neden sildin benim yorumumu dedim sevgilimde bana 'annem soru sorup duruyor' dedi. bende ne diyor dedim, bana 'kim bu falan diyor' (benim hakkimda yani) dedi. sonrada 'kimseye laf anlatmak istemiyor simdilik' dedi. Bende peki annen sordugunda bu kim dediginde sen ne dedin dedim, bana 'hic dedim, cevap vermedim' dedi. bende ona 'haklisin ben zaten hicim keske yazmasaydim pisman oldum' dedim oda bana 'yok ya seninle alakasi yokki' dedi. Bende 'benim yorumum ama benimle alakasi yok? istersen beni arkadas listendende sil biri falan gorur aman' dedim sevgilimde bana 'üfff ne alaka yaa' dedi. Bende son cevap olarak 'tamam' yazdim birdaha ne o ne de ben birsey yazmadik. 2/3 saattir konusmuyoruz. Napayim? Sizce hakli mi? Once sorun olmaz dedi sonra sildi. Siz olsaydiniz onun yerinde ve benim yerimde ne yapardiniz? Bir seer sormustum biri sana sorarsa sevgilin var mi diye ne dersin demistim oda bana 'sevgilim var derim' demisti. ama bu yaptigi cok sacma..
Sevgilim beni herkesden gizliyor, neden?