Sevgilim beni gizliyor?

Erkek arkadaşımla 6 aydır beraberiz. Tamam, beni herkese anlatsın istemiyorum ama özellikle saklaması çok zoruma gidiyor. Örneğin, arkadaşının yanındayken onu aradım nerede bekleyeyim trafik var mı diye sormak için. Bana dedi ki arkadaşımın seni öğrenmesi için mi beni arıyorsun? Halbuki sadece sevgilime “seni nerede bekleyeyim” diye sormak için aradım. Ne var ki benimle buluşacağını bilmesinde diyorum. Bilmelerine gerek yok diyor.. tamam özellikle söyleme ama yani yanlarında rahat bile konuşamıyor kedi gibi konuşuyor sesi çıkmıyor yani. İnanın aldatmak vs değil buna eminim. Tanıştırmak istemiyor insanlar evlilik sorarmış, ilişkisi ile ilgili soru sorarmış bilmem ne. Ve ben 30 yaşındayım kendime bu ilişkiyi yakıştıramıyorum. Bilinme Arzum yok fakat özenle gizli tutulmam ismimin anılmaması beni çok rahatsız ediyor. Mutsuz hissediyorum. Ayrılmak istiyorum ama ayrılamıyorum, ayrılamıyoruz. Bunda bir şey yok aklı başında her kadın anlayışla karşılar diyor anlamıyorum gerçekten mi? Varlığının özenle saklanılması kimi rahatsız etmez ki..

Sevgilim beni gizliyor?