Sevgilim neden benden bir şeyler gizliyor?

Merhaba arkadaşlar,
İki senedir sevgilim var aslinda cok iyi anlaşiyoruz fakat bazi şeyler aşiri rahatsiz etmeye başladi beni. Ciddi olarak bi araya geldik evlenmek istiyoruz ikimizde güya. Okuyorum ve yakında bitiyor benim üni. Fakat sevgilimde hala okuyor 27 yaşinda ama benimle hiç birşeyini paylaşmiyor. Ne ders sonuclarini ne zaman biteceğini ne planlari var nasıl ilerliyor hiç bi fikrim yok. Hangi ara bitecek gidip iş bulacak da benimle evlenecek bu :( kendimi kandirilmiş gibi hissediyorum.. acaba hiç okumuyor mu diye şüphelenmeye başladım. Veya sinavlara girmiyor uzatıyorda uzatıyor mu… :(
Senin yüzünden bu haldeyiz biliyorsun dimi dedim yoksa seni çoktan ailemle taniştirirdim ama daha bana acık olamiyorsun onlara karşi nasıl olcaksın dedim ve soğuk davraniyorum artık.. gerçekten artık sıkıldım her dönem düzelir anlatir paylaşir benimle diye bekledim ama yok anlatmiyor paylaşmiyor benimle. Artık gerçekten yoruldum beklemekten şimdiye daha farkli yerde olabilirdi hayatim.
Sizce sorun ne, niye doğru düzgün anlatıp herşeyi bana güven veremiyor? Ne yapmam lazim
Sevgilim neden benden bir şeyler gizliyor?