- Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı.
u +1 yılYani bir süreliğine neden olmasın. Hep böyle kötü gidecek değil ya durumu illa kısa süre içerisinde toparlayacaktır. Ben kötü geçinen biri değilim yani huyum güzeldir onun annesi o saatten sonra benim annem olmuş olur. Hem kötü geçinecek ne var sanki. Yani benden yana bir sorun falan olmaz ben yaşarım şahsen.
02 Yorumla
Soran+1 yılama evi vr arabasi yok babadan kalan para yok babasi yok üstelik annesi dul ve hep onla yasayacak
- +1 yıl
O zaman olmaz ya kabul edemem. Evimiz ayrı olacaksa yaşarım olmayacaksa zor gibi ya. İyice çalıştıktan sonra evlilik yoluna girsin kenara para falan ayırsın önce..
En İyi Cevaplar
Ailesiyle yaşamak hiç bir yönden mantıklı değil sonuçta evli olacaksın ve cinsel yaşamın illaki olacak hiç bir yönden rahat edilmez hatta isterse tüm ailesi iyi kalpli olsun ama aynı evde yaşanılmaz sonu boşanmayla biter muhtemelen ikinizin çalışmasında sorun yok çalışın ikinizde evi geçindirin ama aile evi büyük sorun kendi eviniz olmayacaksa hiç evlenmeyin daha mantıklı
00 Yorumla
Aslında bunu kimse kabul etmez. Eğri oturup doğru konuşalım. Kayınvalidecigumm iyi bir kadınsa tabi ki ama kirada sürünmeyi kabul etmem çünkü gelirim var.
00 Yorumla
İyide çocuğun maddi durumundan çok asıl senin maddi durumun önemli değil mi?
Sen bu çocukla bu seviyeye geldiysen demek ki senin maddi durumunda çocuktan farklı değil. Bu durumda çocuğun neyini beğenmiyosun?
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba,
Kabul eden kadının aklından şüphe ederim! 😅
Tamamen saçmalık! 😅
Bile bile lades gibi bir şey! 😅20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı. Belki yıllar yıllar önce evlenirdim derdim ama şu an ki aklımla asla evlenmezdim..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 265,9b cevap paylaştı.
u +1 yılevlenirim, bir ömür ikimizde çalisiriz zorluk diye bir şey yok
00 Yorumla
+1 yılHayır kesinlikle evlenmem yani bunu kimse kabul etmez doğruyu konuşalım artık öyle sevgi aşk bilmem fedakarlık bunları bir kenara bırakacaksınız, insanlar evleneceği insanın maddi durumuna özellikle gelir zorunlu evinin olup olmadığına ve rahatlık durumuna bakıyor o yüzden kimse kabul etmez şahsen ben kız olsam ben de kabul etmem.
21 Yorumla- +1 yıl
Cevabımı beğendiniz için teşekkür ederim @scorpio_woman
+1 yılDuygusal bir yazı yok yukarda sadece hormanları ile düşünen biraz libidosu yüksek kızımızın sadece tensel arzularının elinde oyuncak olmaya aday olduğunu görüyorum. Zaten aşk adını verdiğiniz duygu genelde bu yanılgıya gebedir. Yakışıklı Seksi ya da güçlü bu üçlem kadının hormonlarının dengesini bozar ve buna isim koymak ister adına da aşk dersiniz ama bu aşk değil ufaklık sadece azgınlık baş harfleri aynı olması seni yanıltmasın duygusal çekimler sonucunda bu tip soruların cevabı nettir zaten bilmem anlatabildim mi
10 YorumlaDış görünüş aşk için hiç önemli değildir bunu önemseyen ergen kafasındadır
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılKabul edeceğimi sanmıyorum. Aşk için herşeye tamam diyen tiplerden değilim.
00 Yorumla
+1 yılher şey dış görünüş değil bu arada öncellikle bir kadına yaklaşımı nasıl, sevgilisi ya da eşi fark etmiyor regl esnasında müdahale edebilir mi zamanında, sevgilisine ya da eşine bakabilir mi evlenmeyi basit sanan var hele ki bu ekonomide :)
00 Yorumla
+1 yılYinede aşk karın doyurmaz beybii. Artı ilk kendini düşünmelisin elbette ama hadi çocukların oldu. Anne şunu istiyorum. Baba şunu istiyorum. O an alamazsan canın yanmaz mı?
10 YorumlaAşk iki kişiliktir. Fakat bizim ülkemizde her şey iç içe geçmiş. Kaynata, elti, kayınço, kayınvalide, görümce vs vs.. canım saçma isim ve yılışık ilişkiler batağı
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılNiye benim elim ayağım sakatmı? yatalakmıyım? Ne iş olursa olsun kirayı karşılayacak kadar bende çalışır kazanırım. X kuşağı ile yaşayamam ayrıca. Kendi özel alanım olmadan huzursuz olanlardanım
10 Yorumla
+1 yılFlörtöz diyorsun uzak dur üzülürsn benden sana demesi ask karin doyurmuyor bunu da bil öncelikle
12 Yorumla
Soran+1 yılhaklisin ama napayim sevdim onu
- +1 yıl
Uzulursun uzak dur hersey sevmek degil bazen icin yana yana unutursun ama uzak dur cidden
+1 yılAnlattigin hikayeye bakilirsa o adam zaten evlilik düşünmüyor. Sen maddiyata önem vermiyor olsan bile bunun bir önemi yok.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılZaten flörtöz ciddi ilişki istemiyor demişsin ne evliliği
019 Yorumla
Soran+1 yılya evlenmeye korkuyor yoksa istiyor ki evlenirse evi yok arabasi yok bu sekilde kabul etsin eden diyor
- +1 yıl
Bence kendine yeterince güvenmiyor boş ver sen onu
Soran+1 yıldarlanmaya gelemiyorum bide evlilik yasimin geldidigini dusunmuyorum diyor ama ben aşık oldum ona
- +1 yıl
Aşık mı oldun? Üzülme geçer 🤣
Soran+1 yıl1 yildir boyleyim yeni degil gecmedi ayni mahalledeyiz
- +1 yıl
Sevgili mısınız peki? Böyle diyen bir adam evlenmiyor emin ol. Benim de sevgilim vardı, evlilik konusu açıyordu hem hem de evliliğe yanaşmıyordu fazla. Evlilikten beklentin ne diyordum, hemen olmaması diyordu. İlişkimiz zaten 2,5 yıl olmuş... Ne hemeni yani, baya zaman geçmiş gitmiş zaten. Ben de aşık sanıyordum kendimi, ayrılınca geçti bu duygularım..
Soran+1 yılyok degiliz sevgili kimseye umut vermemek icin iliski yapmiyor ama hoslaniyor eminim kahve icmistik gecen sene o istedigi icin konuyu anneme anlattim diye korktu arkadas olalim yeterli ama herkesle kanka olmam kna gore dedi yolda selam veriyor guluyor bazen goz kirpiyor arada yaziyor falan ama maddiyati yok diye evlenmiyor cocuk bide annesi dul ya ondan kucuk yasta ailesine bakiyormus
- +1 yıl
Demek ki istemiyor ya boş ver
Soran+1 yılgücü yok bakmaya ama ben aşığım kalbimden atamiyorum of nasil olucak
- +1 yıl
Görüşme onunla. Gözden ırak olan gönülden de ırak olur
Soran+1 yılgörüşmüyoruz ama göz göze geliyoruz ayni mahalledeyiz nasil olucak
- +1 yıl
Başka yerden yürü, bakma ona. Bakmazsan göz göze de gelmezsin. Hem de erkekler biraz geri çekilen kadını daha çekici buluyor. Ilgın azalsın bak nasıl peşine düşüyor. Hiç şaşmaz bir kuraldır.
Soran+1 yılilgimi belli etmiyorum yazmiyorum aramiyorum vs. sadece o bana laf atti yoldan gulumsedim ama yolda gorunce heyecanlaniyorum utaniyorum bakamiyorum yuzum hep yerde takdir ettim seni falan dedi hic saga sola bakmiyorsun yolda dedi ama en son şey demisti ben herkesle kanka olmam ama sende bi heyecan bi kipirti işte bende o yok dedi
- +1 yıl
Açıkça söylediyse boş ver artık. Kendini değersizlestirme
Soran+1 yılen son oyle demisti ama anlamiyorum yemin ederim gorunce gozleri guluyor bana sadece umut vermek istemiyor ben ciddi iliski insaniyim diye o evlilik yapacak maddiyatta degil o istemez mi evlenmek ama evi yok araba yok parasi yok sadece işi var kirada annesi var bide basina
- +1 yıl
Neyini anlayamiyorsun? Hiç konuşmamış olsanız tamam. Reddetmiş, usteleme artık
Soran+1 yılhaklisin bencede o kosmali zaten
- +1 yıl
Kendini değersizlestirirsin
Soran+1 yıl😭😞
- Aşk İlişkileri konusunda 654 cevap paylaştı.
+1 yılÇok zor buna evet demem. Eğer annesi ile birlikte çok iyi kalpli insanlar ise belki düşünürdüm.
00 Yorumla kirada otururum , ama kayinvalide ile aynı evde oturmam. Et üstüne et olmaz.
00 YorumlaMutluluk, huzur parayla olmaz. Sevgi, muhabbet, anlayış varsa birliktelik yürür. Başbaşa vererek herşeyin sahibi olabirsin...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 422 cevap paylaştı. Zor yaa baayaa seçimini yaşarsın
Sorun şu olmalı ben yapabilir miyim?
Kağıt kalem al eskileri artıları yaz.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yıladam ciddi iliski istemiyor
ciddiyetsiz sekildemi evleniceksinuz :))06 Yorumla
Soran+1 yılyok hani evim arabam yok diyor o şekilde evlenirse kiz kabul etmek zorunda
- +1 yıl
adam kabul ediyor yani
Soran+1 yılevlilik yasim gelmedi diyor 26 yasinda kendisi
- +1 yıl
eeee iste evlenmeyecek diyorum :)
Soran+1 yılaglarim abim dogru tespit ettin
- +1 yıl
aglama durumunu gor ki uzulme
Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Erkeklerin çoğu evlenirim demiş , kızların çoğu evlenmem demiş, hiç şaşırtmadı 😂
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılevlenme sakin ondan bi halt olmaz pişman olursun ben evlenmem
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Büyük konuşmayayım ama kendi evim kendi düzenim olsun isterim.. o bize iç güvensi gelebilir.. :)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 316 cevap paylaştı. burada daha sıkıntılı olan bir şey adamın flörtüz olması bence
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılbenim evlerim var neden kayınvalidemle yaşayayım : )
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılEğer bu süreç çok kısa sürecekse belki.. . Ama sonu Allak Kerim bir durumsa istemezdim
00 Yorumla
+1 yılMaddiyat sorun değil ama annesiyle yaşanmaz kabul etmezdim
00 YorumlaDış görünüş bir yere kadar götürür seni o yüzden boş ver
#Mirliva00 Yorumla:D hayırlı olsun sen zaten şifayı kapmışsın vereceksin...
00 YorumlaSsk birisi önemli tabiki hatta ilk o olmalı Ssk varsa tamamdır bence
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenle kocan it gibi çalışacaksınız kaynanan yiyecek vay be kaynananın şansına bak. Canım kocanla aranda mükemmel bir aşk sevgi bile olsa bir ay geçmeden öyle huzursuzluklar başlar ki psikolojin bozulur. Sakın ama sakın kabul etme kaynanayla yaşamayı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 675 cevap paylaştı. Aile olmak büyükllerinizle birlikte hayatı paylaşmaktır.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAyy annesiyle beraber yaşayacaksınız görmedim 🤦 hayır tabii ki annesini benden çok sevsin ama beraber de yaşamayalım yani
00 Yorumla16 yaşımdan beridir yeter çalıştığım belki istersem yine kendi mesleğimi yaparım ama işin doğrusu artık biraz rahat istiyorum. Ha eğer maddi durum kötüye gittiyse her ne olursa olsun çalışırım eşimin yanında dururum
02 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah be*lanı versin şu boy takıntısı olan kızlardan nefret ediyorum sırf onun içindir iyi mala vursun diye dimi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılöyle bi hata yapmam tamam maddi durumu olmayabilir ama annesiyle sanmıyorum yaşayabileceğimi üzgünüm
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,7b cevap paylaştı. kadın olsam bunu kabul etmem
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet zaman ne getirir bilemiyonki. Sonra bakııon zengin oluyon böyle olan çok var
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıldusundum ve hayir hicbirine degmez imanliysa sevgisinden eminsem ve guveniyosam belki
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 629 cevap paylaştı. durumumuzun olmaması önemli değil yaşamam kaynanayla
00 YorumlaBenim maddi durumum iyiyse neden olmasın, ama iki tarafta düşük maaşlı kayınvalideyle kirada hayat geçmez, evlenmem, intihardan farkı yok
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAşk karın doyurmuyor maalesef
11 Yorumla
Soran+1 yılnapsam cok asigim ben
+1 yılflörtöz biri dediğin yerde elendi zaten benim için. maddi durumu iyi olmayabilir ama ailesiyle yaşamayı kabul edeceğimi sanmıyorum.
00 Yorumla
+1 yılHayır hayır hayır!!! Kesinlikle HAYIR! Ben bu durumu yaşadım ve boşandım.
15 Yorumla- +1 yıl
@Witchslyyy geçimsizlik nedeniyle mi boşandın
- +1 yıl
Kayınvalide yüzünden mi
- +1 yıl
@Zevkli_Temas ya hem eski kocam olucak o kişi 3 sene boyunca bir kere bile işe girmedi, hem de kayınvalimle yaşadım. İşe gir ayrı eve çıkalım dediğim de ise annemi istemiyorsun diyip tartıştık defalarca. Kayımvalidem iyiydi iyi olmasına ama patavatsızdı, odamıza dalardı biz yokken girerdi dolabı karıştırır düzenlerdi vs. Bu yüzden asla önermiyorum kimseye. Yapmaz, karışmaz iyidir o dediğiniz en iyi kayınvalide bile batar gözünüze bi zaman sonra.
- +1 yıl
@Zevkli_Temas hayır
- +1 yıl
Saygılarımla iyi geceler 😊
Saygım sonsuz kararına 🙏
Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Sırf bir şey içinde evlenilmez ki.
10 YorumlaAklın varsa öylesi ile evlenilmez.
10 YorumlaEvlenilir tabi öyle insanlar eşinin kıymetini bilir
00 Yorumla
+1 yılBence sevdikten sonra üstesinden gelinmeyecek bir şey yoktur
00 Yorumla
+1 yılHayır tabii ki
07 Yorumla
Soran+1 yılaşıksan
- +1 yıl
Aşıksam zaten bende kalır bana taşınır. Herkesi karşıma alırım
Soran+1 yılah be ama baban yok kucuk yasta olmus ablan evlenmis annen var dul 42 yasinda sen 26 yasinda mezbahada kasapsin bi motorun var ev kira zaten ne mal ne mulk var bide flortoz dindar birisin benide begeniyosun oyle dusun
Soran+1 yılannen sert biri ama fena tipli ablan da gecen sene evlendigini dusun sende bana evlilik yasim gelmedi ama. herkesle kanka olmam senle oldum diyosun
Soran+1 yılbana güzel bir yuzun olabilir ama ben uzulursun diyr senle ilerlemiyorum dedi acaba benle takilmalik gordugu icin mi uzatmadi cunku ciddi iliskim olmadi hic dedi
Soran+1 yılbende anneme anlatinca ya deli misin bi sokak otemdesin falan dedi bana
Soran+1 yılsonra arkadas olalim sadece dedi
+1 yılHiç bir ske yaramayan insan tipi
02 Yorumla
Soran+1 yılaglarim abi
- +1 yıl
Gerçek hayatını karartma iyi düşün
Gizli Üye(25-29)+1 yılFlörtöz ve ciddi ilişki istemiyorsa üzülürsün, ne kadar yakışıklı olursa olsun
011 Yorumla
Soran+1 yılya hayir evlenirse bile bu şekilde evi arabasi olmadan kabul edilsin istiyor
Cevap sahibi+1 yılSen onun sadece dışını mı seviyorsun?
Soran+1 yıltipinden cok hoslaniyorum oyle boyle degil karakteri de kendi halinde ama akrep burcu istekli oldugu belli ateşli cocuk dindar bide daha da cekiyor beni bu bende kapaliyim diye aklimda ne fanteziler doğuyor
Cevap sahibi+1 yılHormonların, nefsin hayatını etkilemesin, istihare namazı kılmak yardımcı olur, Allah'a güven, inşAllah doğru, hayırlı kararı verirsin
Soran+1 yılteheccüd ve istihare namazi ayni mi
Cevap sahibi+1 yılYok farklı, İstihare namazı, kişinin bir şey hakkında bilgi edinmesi için kıldığı namazdır. Yatmadan önce kılınan namaz, Allah'ın kendisi için bir işi hayırlı kılıp kılmadığını öğrenmek maksadıyla kılınır. Ancak kişi belli renkler ve durumlarla bunun gerçekliğini öğrenebilir.18 May 2023
Kaynak: milliyet
Nafile namazlardan sayılan bir diğer ismi gece namazı olarak bilinen "teheccüd namazı", oldukça faziletli bir namazdır. Bu namaz yatsı namazı kılındıktan sonra uyunup, gece yarısı kalkılarak kılınır. Teheccüd namazının çift sayılarla iki ile sekiz rekat arasında kılınması tavsiye edilmiştir.12 Nis 2022
Kaynak: yenisafak
Soran+1 yılpeki hangisi daha kudretli
Cevap sahibi+1 yılAllah bilir, ikisi de önemli
Soran+1 yılnasibimi hangi namazda gorurum
Cevap sahibi+1 yılİstihare
Cevap sahibi+1 yılTeheccüt de faziletli
Hacı flortoz herifle olmaz
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 818 cevap paylaştı. kişiliği önemli.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılEv ev üstüne olmaz derler
00 Yorumla
+1 yılhayır evlenmem aşk karın doyurmaz, rahatlık önemli
00 Yorumla
+1 yılAsla kabul etmem
00 YorumlaKaynana kısmı işin içine girerse no no no 😂😂
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılEnişte aday adayı da bayağı uzunmuş😂😂
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenirim yaşarım
00 Yorumla El ele verirsek hersey hal olur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 561 cevap paylaştı. maalesef hayır
00 Yorumla- Devamını Gör (23)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem