Hayatınızda bir adam var ve bu adam eski sevgilisini unutamamış ona karşı olan hisleri hala bitmemiş siz bu adamla çok güzel bir birliltelik yaşasanız da aklında ve hislerinde eski sevgilisi var diye eninde sonunda eski sevgilisine döner bir kere daha onunla denemek ister mi?
Eski sevgilisine hisleri hala bitmediyse ne yaparsan yap eski sevgilisine döner
Dönmez
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Herkes gün olur evine geri döner demiş Ramiz Karaeski. Anladın sen ne demek istedigini
Benim başıma dün gece böyle bir olay geldi işte ağlasam mı gülsem mi bilemedim 😅 1 aydır bir adamla beraberdim bu adamın benden önce 1 senelik ilişkisi varmış ve 6 ay önce güvensizlik yüzünden ayrılmış neyse geçtiğimiz cuma onun evine 3 gün kalmaya gittim hersey güzeldi güzel geçti arkadaşlarıyla tanıştırdı yemekler yaptı film izledik sadece 1 gece cinsellik yaşadık onda da çok mutluydu aşık olucam sana falan diyordu ama hissediyordum adama kendimi tam kaptıramadım pek cilve yapmak içimden gelmiyordu mesela duştan beline havlu sarıp çıkıyordu gidip dokunmuyordum anladın mı böyle ufak tefek şeyler işte hersey güzeldi evet ama birsey vardı o da aynı şekilde bana gün içinde evde pek yanaşmıyordu sadece öpüşüyorduk sarılıyorduk o kadar ileriye gitmiyorduk ama birseyler sezdiğim için benimde içimden gelmedi o yüzden sadece 1 gece cinsellik oldu o da güzel geçti neyse üç günün sonunda ben evime geri döndüm yani dün gece ve bana mesaj atmış benim sana olan hislerimde eksiklik var kendimi veremiyorum eski sevgilime olan hislerim bitti sanıyordum ama bitmemiş özür dilerim yazmış 😅 gayet ılımlı cevap verdim asla hakaret etmedim doğru eve bir şeyler eksikti demek ki sebebi buymuş kendine dikkat et dedim ve konuşmayı kestim ama beni hiçbir sosyal medya hesabından silmedi sence bu adam eski sevgilisine geri dönüş yapıp tekrardan ayrıldıklarında ya da kızdan yüz bulamazsa bu sefer bana geri döner mi? Geri döner mi diye sormamın sebebi ona aşığım seviyorum falan değil bana geri döndüğü gün bende eski sevgilimi unutamadım kusura bakma yazıp yollucam ondan istiyorum
Böyle tipler çok tehlikelidir sana dönme ihtimali bence var ama şöyle de olabilir adamla cinsellik yasamissin istediğini almış doymusta olabilir.
Ya bir de işin komik yanı ne biliyor musun ondan evime döneceğim gün bana evinin anahtarını verdi ve bazı eşyalarını bırak bende bir daha geldiğinde boşuna taşıma aşkım dedi ben yıkar dolaba kaldırırım dedi Allahtan hiçbir eşyamı bırakmamışım bir tek banyoda şampuanın kaldı o kadar yani bana evinin anahtarına kadar veren eşyalarını bende bırak diyen adam ben evime döner dönmez ne oldu da ben eski sevgilime olan hislerimi hala bitiremedim diye mesaj atıyor?
Diyorum snaa bu tipler hayat karartır bir seni özler bir onu
Neyse büyük bir ihtimal bu bana geri dönecek döndüğü zaman da ben ona sen hayatımda yokken biri ile sevgili oldum hala onu unutamıyorum o yüzden kusura bakma by by yazıp yollucam
Başkasında aklı olanla iş yürümez
Benim başıma dün gece böyle bir olay geldi işte ağlasam mı gülsem mi bilemedim 1 aydır bir adamla beraberdim bu adamın benden önce 1 senelik ilişkisi varmış ve 6 ay önce güvensizlik yüzünden ayrılmış neyse geçtiğimiz cuma onun evine 3 gün kalmaya gittim hersey güzeldi güzel geçti arkadaşlarıyla tanıştırdı yemekler yaptı film izledik sadece 1 gece cinsellik yaşadık onda da çok mutluydu aşık olucam sana falan diyordu ama hissediyordum adama kendimi tam kaptıramadım pek cilve yapmak içimden gelmiyordu mesela duştan beline havlu sarıp çıkıyordu gidip dokunmuyordum anladın mı böyle ufak tefek şeyler işte hersey güzeldi evet ama birsey vardı o da aynı şekilde bana gün içinde evde pek yanaşmıyordu sadece öpüşüyorduk sarılıyorduk o kadar ileriye gitmiyorduk ama birseyler sezdiğim için benimde içimden gelmedi o yüzden sadece 1 gece cinsellik oldu o da güzel geçti neyse üç günün sonunda ben evime geri döndüm yani dün gece ve bana mesaj atmış benim sana olan hislerimde eksiklik var kendimi veremiyorum eski sevgilime olan hislerim bitti sanıyordum ama bitmemiş özür dilerim yazmış gayet ılımlı cevap verdim asla hakaret etmedim doğru evet bir şeyler eksikti demek ki sebebi buymuş kendine dikkat et dedim ve konuşmayı kestim ama beni hiçbir sosyal medya hesabından silmedi sence bu adam eski sevgilisine geri dönüş yapıp tekrardan ayrıldıklarında ya da kızdan yüz bulamazsa bu sefer bana geri döner mi? Geri döner mi diye sormamın sebebi ona aşığım seviyorum falan değil bana geri döndüğü gün bende eski sevgilimi unutamadım kusura bakma yazıp yollucam ondan istiyorum
Sen cepte olan kadın olacaksın güvensizlik yüzünden bitmişse onun yerinde olsaydım yatağıma giren kadına şans verirdim sen onda sadece seks ihtiyacını karşılayan kadın olursun
Öylede herkesin kafası farklı çalışıyor bu adam eski sevgiline olan hislerini bitiremediği için başkasına şans vermek istedi ama beceremedi aklı hala eskide hisleri hala eskide eeee noluyor bunu banada hissettiriyor ona karşı yakın olmak sürekli cilve yapmak istiyorum içimde onunla birseyler yaşamak için istek var ama başka birsey daha var emin olamama durumu bu durum da beni hep bir tık geri tuttu hatta eve geliceğim günün sabahı beni şıtttt uyan hadi kalkkk diye uyandırdı şokkkk oldum insan dedim gelip öper sarılır hayatım hadi uyan der çünkü bir gün önce cinsellik yaşadığımız günün sabahı beni öperek uyandıran adam eve dönüceğim gün şııttttt kalk falan yaptı 😅 sonrada arada odunluğum tutuyor özür dilerim askım diyor
Desene bu adam yatakta seni doyurdu ve sen bu adama tutuldun umarım karısı olursun
Ya ne alakası var tutulmadım sadece birseyler yaşayabilirim güzel bir ilişkimiz olabilir diye düşünüyordum çünkü bana öyle hissettirdi ama aynı evde kalıp vakit geçirince adamda birseylerin eksik olduğunu farkettim bu yüzden bende ona pek yanaşmadım zaten evime dönünce sana olan hislerimde eksiklik var eski sevgilime olan duygularım bitti sanıyordum bitmemiş sana yalan söyleyip oyalayamam özür dilerim dedi olay bu yani benim bu olaydaki tek istediğim bu adamın bana bir şekilde geri dönmesi ve benimde ona kusura bakma sen yokken hayatıma bir adamı almıştım ve hala onu seviyorum seni oyalayamam diye mesaj atmak istiyorum bu olay bu kadar
Umursamaz ol yeterli yazacak o sana tadını aldı bir defa
Umursamazım zaten o yazmadığı sürece asla yazmam ama dediğin banada gibi illa ki yazacak geri dönecek gibi geliyor ya işin bir de komik yani ne biliyor musun onun evinden kendi evime dönüceğim gece bana kendi evinin anahtarını verdi istediğin zaman gel kal haber bile vermene gerek yok senin evin artık dedi hatta pijamanı çok lazım olmayan eşyalarını bende bırak bir daha geldiğinde boşuna yanında taşıma ben yıkar dolaba kaldırırım hayatım dedi anladın mı ama evime döndüm pat diye eskş sevgilimi unutamadım mesajını yolladı bu ne periz bu ne lahana turşusu derler ya o hesap işte gel de çıldırma 😅😅 bu adamın amacını benim aklım almadı çözemedim