Arkadaşlar soru net. aklı hâlâ eski sevgilisinde olan bir erkek bu, flört ettigi kıza da sevgilisiymis gibi davranıyorsa yani kıza iltifat ediyorsa etkilendiğini söylüyorsa, kızla deli gibi sevsiyor ve ten uyumu varsa ama iliski baslatacak kadar sevgisinin olmadığını da söylüyorsa, zamanla eski sevgilisini unuturmu? Yanındakine alışır mı sever mi?
Eski sevgilisini unutamayan erkek zamanla yanındakini severmi?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
20 yaşındaydım böyle bir şey yaşadığımda bunu o zaman ki kız arkadaşıma da söylemiştim o inat etmişti ısrar etmişti vazgecmemisti 2. sene pes edip sevmeye başlamıştım.
Bu cocuk da 20 yasinda. 1 yil sevgili olmuslar baya bağlanmış kiza belli. O farkli bir sehirde okuyor bana dediki keske burda okusan burda beraber kalırdık falan dedi. Ben ondan biraz büyüğüm 24 yaşındayım. Davranişlari duygusuz degil hiç, ama sevgili de değiliz sürekli konuşmuyoruz, görüşeceğimiz zamanlar sevgili gibiyiz..
Bak insanlar hep aynıdır hiç değişmez. Üzülmeni istemem çünkü bende çok üzüldüm bu aşk meseleleri yüzünden hatta daha acım taze geçen hafta terk edildim beraber yaşamaya başlayacağım kişi tarafından. Konumuza dönecek olursak 20 yaşındaydım 2 sene boyunca evet ısrar etti sevdim ama hiç eskisini sevdiğim kadar sevmedim belki de alışkanlıktı bu. Bundan asla emin olamıyorsun çok iyi bir insandı ama şunu düşün neden onunla değilim şimdi 4 sene sürmüştü ilişkimiz demek ki burda asıl olan şey ne istediğin değil mantıklı olanın ne olduğu. Vazgeçilmez değilse vazgeçmelisin. Erkekler hep acısını bastırmak için başka bir kadından medet umar ama asıl acı onda onu bulamadığı zaman ortaya çıkar bu yıllar bile sürse çıkar. Kadınlar bu konuda daha başarılı çünkü kadın bitirdiğinde yeni biriyle hemen de başlasa zaten kafasından silmistir. Kısaca kendin gibi bakma ona da üzülürsün
Şimdi bi laf vardır madem sevdiğini alamıyosun aldığını sevdiğinden daha fazla seviceksin aldığını seviceksin..
sanmıyorum gerçek anlamda yanındakine karsı küçük bir hoslanma dahi olsa o sekilde seyler söylemezdi diye düşünüyorum amacı fiziksel cinsel sanırım
Eskisini unutucagi kişi sen olunca şahsen beni etkiler başkasının aşk acısını neden benle unutuyor ve bir insan bir kez sever yanındakiyle yaşlanırsin ama aklindakiyle ölürsün 🙄😳
Yok öyle bir şey
İmkansız.
Tabiki sever
Kullanıyodur net.
no no