Eski sevgilisini unuturmu umutlanıyımmı? yoksa asla unutmaz beni sevmezmi
Eski sevgilisini unutamayan erkek?

Kimisi unutamaz kimisi unutur kimisi de unutamaz ama yinede bir başkasını sever. Bunları cevaplamak kolay değildir her insan benzersiz bir düşünce yapısına sahiptir seni sevmesi ve sana bağlı kalması da biraz senin becerilerine bağlıdır, eğer ayrılık döneminde büyük zorluklar yaşamış ve büyük emekler verdiği bir ilişkiden çıkmışsa elbette unutmak zorda olabilir. Her ne olursa olsun buna takılı kalmamak gerekir, deneyeceksin ve sevgisini hissetmediğinde o ilişkiyi bitireceksin.
Ama olan bana olcak
Daha az karmaşık ilişkilere yönelmeyi de deneyebilirsiniz
Kim çıksa hep ayni
Herkesin bir eski sevgilisi bir yarası bir unutamadığı vardır ya da olmuştur. Belki de yanlış noktaya takılıyorsundur bakman gereken bu değildir
Benimleyken aklında başkası olması şüphesi bile çok yaralar insanı sizcede öyle değilmi
Elbette öyle ama her insana karşı böyle şüpheyle yaklaşamazsınız yani bu durumda kendinizi siz yaralarsınız bazen sözlere güvenmekten başka bir çaremiz yoktur.
Cevap
5Cevap
Sana ne dedi ki bu adam
Eski sevgilimi unutamadım mi diyor?
şu an sevgili mısınız?
Ona göre cevap alıp yorum yapicam çok açıklamasız yazmışsın çünkü
Bana söylemedi ama başka platformda gördüm
Hiç bir insan hayatında yaşadığı şeyleri hiç bir şekilde unutmaz (hafıza kaybı dışında). Ancak daha mutlu olursa geçmişi aklına dişmez.
Zamanla unutur
Unutmaz sanmam
sen unuttur
Nasıl olcak
aklını başndan al
Sevmez canım misin
Unutmaz
En İyi Cevap