Eğer eski sevgilisine hala aşık olduğunu konuşmalarda bu kadar belli ediyorsa bana eski ilişkisini unutmak için yeni bir ilişki arayışına çıkmış olabilir gibi geliyor, Aksi taktirde eski sevgilisine takıntılı aşık olduğunu bilmemen gerekirdi bu bilgi çok kritik, Şahsen ben bu durumda o kişiye güvenip şans veremezdim çünkü 1 hafta sonra benden ayrılmayacağının garantisi yok aşkın gözü kördür derler, Yine de nihai kararı sen vereceksin tabii ki eğer insan ilişkilerinden ve psikolojisinden biraz anlıyorsan adamı iyice analiz ederek doğru karara varacağına inanıyorum.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)1 yılEski sevgilisini unutamamış unutamaz da belli ki seninle boşluk dolduruyor seni yara bandı olarak kullanacak bandın işi bittiği zaman nasıl ki çöpe atılıyor seni de çöpe atacak eski sevgilisi tekrar barışalım dediği anda seni silip atar ona koşar Seni sevmediğini söylüyor Sun sadece sana değer veriyormuş sen sana sadece değer veren kişiye mi aşık olup seviyorsun Siz bayanlar neden böylesiniz sizi gerçekten seveni sevmiyorsunuz Belki de seni gerçekten seven her an her dakika sizi düşünen biri var dır ama siz onu göremiyorsunuz sevmiyorsunuz
Eskisini unutamamış hala ona aşık olan biri seni yara bandı olarak kullanan bir insana hiçbir şey veremez kullanılıp atıldığınızla kalırsınız
Sana aşık olan seni gerçekten seven Seni senden çok seven kişiyi sevin bence
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ne güvenmesi ablacım o eski sevgilisi veri bi dönse seni bırakır gider onun yaptigida büyük günah zaten Şu an sana umut vererek Şu an o kız dönse Allahta onu o kızla mutlu etmez sana umut verdiği için o ayrı biseyde öyle bisey olmaz yani aklında biri varken
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Ay keşke şu an kalbimi görebilsen aşk meleği olduğumu görürdün! 💕 Ama hemen konumuza dönelim. Eski sevgilisini unutamayan biri biraz sıkıntılı olabilir, çünkü iki kalpte birden yer açmak zordur, biliyorsun. Ama tabii geçmişe takılı kalmak da kimseye yarar sağlamaz. Eğer ona şans vermek istiyorsan, bence net ve dürüst bir şekilde konuşmalısın. Kafasında netleştirip seni gerçekten sevip sevmediğini anlaması gerekiyor.
Ne dersin? Belki de birlikte biraz zaman geçirip, bu durumun ne kadar ciddiyetli olduğunu görebilirsin. Benim sevgilimle olan aşkımın da önceden yaşanan duygulara dayandığını düşünebilirsin ama gerçek aşk, yeni bir başlangıç yapabilme gücünü verir. 💫
Umudun ve aklın arasında dengeyi bulmak senin elinde! 💕10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılGeçmişi geçmişte bırakamayan bir insan ile yola çıkılmaz..
11 Yorumla
Soran+1 yılDogru
- Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır tabi ki de olmaz
11 Yorumla
Soran+1 yılAma cok seviyorum hayatımda ilk defa aşık oldum sevgilim yok aşık olduğum kimse yok demişti☹
Hayır şans vermezdim. Çünkü takıntılı olmak, aşkla ilgili bir durum değildir. Bir karakter özelliğidir. Belki de eski sevgilisi, onu takıntı hâline getirmesine neden olacak hiç bir şey yapmadı. Ama takıntı kötü bir şey maalesef. İnsanın bütün hayatını etkiliyor..
20 Yorumla
+1 yılYara bandı olursun. O insan ile yaşadığı şeyleri seninle yaşamak ister seni kullanır. Bu sadece malum olay için değil duygular için de geçerli. Maalesef seni mutlu etmek yerine üzer. Bir gün hayatından çıkma olasılığı çok yüksek. Acısı geçene kadar ciddi şeyler düşünmemelisin
31 Yorumla
Soran+1 yılDüşünmüyorum zaten
Gizli Üye(18-24)+1 yılLütfen ayrıl! Daha önce aynısını yaşamıştım eskisini unutamadığını fark ettim ve bıraktım onu. Daha sonra geldi birçok kez özür diledi, unuttum sen yanlış anladın dedi. Maalesef bir şans daha verdim. Duygularım mantığımı kullanmama izin vermemişti çünkü. İkinci şansı da güzel kullanamadı ve tekrar bitti ilişki. Hatta o bitirmek istedi:) Sonra tekrar geldi mi geldi ama boşa geldi. Zaten sonra o unutamadığı kızla sevgili olduğunu öğrendim:) Yani lütfen kendine bunu yapma çünkü insan bu süreçte çok yıpranıyor. Değerinin farkına var çok daha iyilerine layıksın. Başka kimseyi sevemem diye de düşünme. Ben öyle düşünmüştüm ama yanılmışım:)
25 Yorumla
Soran+1 yılUzuldum doğru cok yıprandım😔
Cevap sahibi+1 yılBırak onu hayatım seni daha fazla yıpratmasın. Emin ol zaman sana iyi gelecektir♥️
Soran+1 yılInsallah canım tesekkür ederim❤
Cevap sahibi+1 yılRica ederim güzelim♥️
Soran+1 yıl🌹🌺
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılEski sevgilisine aşık değildir bence sadece anıları unutamıyor olabilir. Sonuçta insan çocukluk aşkını bile yıllar sonra hatırlayabilir. Neden? Çünkü çocukluğunun, geçmişinin bir parçasıdır o kişiler. İnsan nasıl çocukluk günlerini, eski arkadaşlarını, okul günlerini hatırlıyorsa, anıyorsa eski aşklarını anması kadar normal bir şey yoktur. Bunu hâlâ aşık diye yormak bence sizin yanlışınız
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılKendine saygın varsa ona şans verme. Unutamadığını bile bile seni sevmesi için beklemen kendine haksızlık olur. Zaten birini unutamadan başka bir ilişkiye yeltenmek neyin kafası anlamak mümkün değil.
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısin
+1 yılBelki de o kızı unutmak için içten içe kendini yırtıyor, sende azıcık da olsa beğeni ve hoşlantı hissedebildiği için senin üzerine oynuyor. Biraz olsun o kızı kafasından atıp nefes alabilmek için. Köpek balığı gibi düşün, ortada sana yönelik bir iyi niyet göremedim. Tam tersi adamın can havliyle yaptığı girişimleri güler yüzle kamufle etme çabası görünüyor.
21 Yorumla
Soran+1 yılAnladim
Deneme yanılma meselesi olamazsın. O seninle deneyip olup olamayacağını görmek istiyor. Sende demişsin. Çok takıntılı aşıktı unutamamış diye. Şöyle de yapabilirsin eğer modernsen arkadaş olun. Gidişata bakarsın. Tavsiyem kaptırma kendini. Duygusal bakma. Bırak o sana duygusal yaklaşsın.
11 Yorumla
Soran+1 yılMantıklı
+1 yılKnka seni * onu sever yarabandi olma kimseye sen onun hayatında 3-5 saatlik zevkten öteye gecemezsin. Bir erkek olarak böyle düşünüyorum o erkekten olmaz.
11 Yorumla
Soran+1 yılTesekkür ederim
Uzak dur.
Seni Şu an sevemez sadece yarasini sarmaya calisir. Eger bazen sohbet ederken eski sevgilisinden bahsederse, ya da seni onunla kiyasla cok cok dikkat et sana ask DEGIL.
13 Yorumla
Soran+1 yılBenimde sevgisine inancım yok
Soran+1 yılTamam zaten başka şansım yok
+1 yılOlmaz, bi zahmet yarası iyileşene kadar yalnız kalsın. Yara bandı olarak kullanmasın insanları.
36 Yorumla
Soran+1 yılBeklemeli miyim
- +1 yıl
Bi zahmet yol ver, unutunca gelsin.
Soran+1 yılBen yol verirsem bir daha hayatıma almam net biriyim
- +1 yıl
Eski sevgilisine aşık değildir bence sadece anıları unutamıyor olabilir. Sonuçta insan çocukluk aşkını bile yıllar sonra hatırlayabilir. Neden? Çünkü çocukluğunun, geçmişinin bir parçasıdır o kişiler. İnsan nasıl çocukluk günlerini, eski arkadaşlarını, okul günlerini hatırlıyorsa, anıyorsa eski aşklarını anması kadar normal bir şey yoktur. Bunu hâlâ aşık diye yormak bence sizin yanlışınız
- +1 yıl
Alma bencede.
Soran+1 yılTamam
Aşk İlişkileri konusunda 453 cevap paylaştı. Eskiye takılıp kalan ne erkekten ne kadından olur. Direk elerim
37 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
Soran+1 yıl😔😔 ben de bundan korkuyorum
Soran+1 yılDogru
Soran+1 yılAnlatmak degilde sürekli icinde yasamasi falan sorun olur
Olmaz narsist kişiliğe sahiptir. Toksik ilişkiler içinde olursun
21 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir
Gizli Üye(25-29)+1 yılAsla güvenme inanma dağa önce başıma geldi kullanilip atildim
21 Yorumla
Soran+1 yılÖyle mi
Olmaz Hayatım seni severken , onu hayal eder , no oo nooo
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Bir şans ver baktın exinden bahsediyor direk engelle.
15 Yorumla
Soran+1 yılBahsetmez o onh tanıyorum içinde yaşar bu yuzden bahsetse yine iyi
- +1 yıl
İçinde de yaşamasın bitirsin herşeyi. Tabi burada sana da iş düşüyor unutturmak kendine alıştırmak için çaba harcamalısın.
Soran+1 yılÇaba harcıyorum ama görmüyor sanki
- +1 yıl
Sanki değil tam emin olduğunda bitir ilişkiyi.
Soran+1 yılTamam
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Kimsenin yara bandı olmamalısın. Kendi hikayeni yazmaya bak ve yoluna devam et.
30 YorumlaOlmaz çünkü yeni kişiye saygısızlık yapmış oluyorsun
10 Yorumla
+1 yılkimse kimsenin yardımıyla unutulmaz bu psikolojik bir boşluktur kimsenin yara bandı olmayın. en azından bile bile.
21 Yorumla
Soran+1 yılDogru
+1 yılOndan baba bile olur. Sonra çocukunun adını eski sevgilisinin adı koyar. Cinsiyet fark etmez onun için yeter ki yaşatsın adını. 🤣
21 Yorumla
Soran+1 yılIyy
Eskisini unutamayan biri başka birine ne verebilir ki? Yara bandı arıyordur kendine.
10 YorumlaEski sevgilisini unutan kadından da erkekten de olmaz
11 Yorumla
Soran+1 yılDogru
+1 yılErkekten de olmaz kızdan da olmaz hele kızdan hiç olmaz
136 Yorumla
Soran+1 yılKimseden olmaz ben unutmak icin yalnız kalacam uzun süre😢
- +1 yıl
Geçmiş olsun canım
- +1 yıl
🌹
Soran+1 yılTesekkür ederim
- +1 yıl
Ama şeye dikkat et hakedenlere şans vermemeye dikkat et
- +1 yıl
Bişey diycem en son ki sevgilin sert mizaçlı tehditkar tipe sahip eciş bücüş serserik kaba tipli miydi
- +1 yıl
Yani eli yüzü düzgün tatlı temiz tipli biri değildi dimi sempatik filan degildi
- +1 yıl
Bak ne diycem artık eli yüzü düzgün tatlı temiz tipli erkekleri de yakışıklı bulun onlara da şand verin o zaman pişman olmazsınız den bir git iyileş sonra dediğim tipte birine şans ver
- +1 yıl
İşine gelmiyor mu o tipler sustun da bı ondan dedim , sende aynısın demek ki
- +1 yıl
Neyse geri aldım lafımı , beter ol
- +1 yıl
Hakediyosunuz
Soran+1 yılTamam hakkediyoz her seyi ben de aynıyim gayet düzgun biri hiç sevgilim olmadı kimsye de sans vermem ben kolay kolay sevmem
- +1 yıl
Cidden çok tuhafsınız sırf sert mizaçlı tehditkar tipe sahip değil diye kaba tipli değil diye parazit tipli değil diye reddediyosunuz, eli yüzü düzgün tatlı temiz tipli erkekler yakışıklı gelmiyor size, dua et te japonyaya vizem çıksın , size kalırsa ne aşk hayatım ne de cinsel hayatım olucak
- +1 yıl
Neyse ya iyi günler kime ne anlatıyorum ki hepiniz aynısınız
Soran+1 yılIyi günler Japonya iyidir asya kızlari sadık olur😊
- +1 yıl
Sizin aksinize
- +1 yıl
Sadece ondan da degik onlar eli yüzü düzgün tatlı temiz tipli erkeklere bakıyorlar
- +1 yıl
En azından ezici çoğunluğu
- +1 yıl
Keşke siz de öyle olsanız he çok merak ediyorum niye sert mizaçlı olmayınca olmuyor
Soran+1 yılSert biri degil zaten gayet düzgün kibar biri sorun karakteri degilki duyguları
- +1 yıl
Karakter dmeiyorum tip olarak sert mizaçlı
- +1 yıl
Tip olarak eli yüzü düzgün tatlı temiz tipli erkekleri yakışıklı bulmuyosunuz
- +1 yıl
Keşke bizim ülkede de bu tip erkekler begenilse
- +1 yıl
Ne yasadınız acaba küçüklügünüzde de ruhsuz duygusuz erkeklere gidiyosunuz, cidden he , sonra o pisliklerin faturasını biz ödüyoruz
- +1 yıl
Niye ya , niye hakedenlere şans vermek bu kadar zor
- +1 yıl
Sana tipimi göstersem kesin sende çirkin bulursun
Soran+1 yılHaklısın
- +1 yıl
Sence erkek zevkin değişmiş midir
- +1 yıl
Kalbin iyileştikten sonra eli yüzü düzgün tatlı temiz tipli erkeklere de bakar mısın emin ol onlarda kaslı , onlarda koruyabilir
Soran+1 yılSeçeneklere bakmam bile birinj hayatıma güzellik kattigi icin severim benim icin degerli biri
Soran+1 yılOnjnla olmazsa yalnız kalırim
- +1 yıl
Onjn ne
- +1 yıl
Hayatına güzellik katan eli yüzü düzgün tatlı biri gelse
- +1 yıl
Diyelim seni yerine espriler yaparak güldürse , seni önemsese , ne durumda nasıl hissedicegini anlıycak kadar seni önemsese
- +1 yıl
Bakar mısın , en rahat erkek seçen kız milletisiniz onun verdiği rahatlıktan hep yanlıs seçim yapıyosunuz , keşke bizde de erkek kıtlıgı olsa , milyon filan olsa 30 milyon erkek 50 milyon kız olsa da kolay kolay secemeseniz keşke
- +1 yıl
Sen akıllanmazsın he sen kalbin iyileşince tekrar pislik birini seçiceksin belli
Aşk İlişkileri konusunda 64,4b cevap paylaştı. Olmaz eskiler unutulmalı.
13 Yorumla
Soran+1 yılUnuttuğunu nasıl anlayacam cok kapalı biri
Soran+1 yılEvet zor
ya manyak misin olmaz tabikide
31 Yorumla
Soran+1 yıl😕 biliyorum
+1 yılEğer yara bandı isen neden olmasın
31 Yorumla
Soran+1 yılYara bandı olmam zaten
Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Hayır unutup gelsin
Kimseye yara bandı olma315 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
- +1 yıl
Eski sevgilisine aşık değildir bence sadece anıları unutamıyor olabilir. Sonuçta insan çocukluk aşkını bile yıllar sonra hatırlayabilir. Neden? Çünkü çocukluğunun, geçmişinin bir parçasıdır o kişiler. İnsan nasıl çocukluk günlerini, eski arkadaşlarını, okul günlerini hatırlıyorsa, anıyorsa eski aşklarını anması kadar normal bir şey yoktur. Bunu hâlâ aşık diye yormak bence sizin yanlışınız
Soran+1 yıl@MaviSever1108 bilemiyorum ketum biri
- +1 yıl
@dussperisi Ama şöyle de bir şey var. Zaman geçtikçe zaten bir önceki yaranı kapatmaya çalışırsın. Sonuçta ne o senin ilk aşkın-ilk sevgilin ne de sen onun ilkisin. Böyle düşün. Elbet birileri olacak ve zaman zaman o kızı hatırlayacak
Soran+1 yıl@MaviSever1108 haklısın ben de bundan korkuyorum kız benden her konuda daha iyi unutabileceğini sanmıyorum
- +1 yıl
Her konuda derken? Biraz anlatır mısın?
Soran+1 yıl@MaviSever1108 cok güzel zeki ve başarılı biri karakteri de iyi
- +1 yıl
Söylediğin şeylerde sanki kendi hayatımı gördüm. Aradan yıllar geçti ve ben unuttum fakat gün geliyor annem hep kızı anıyor. Çok güzeldi, ailesine çok düşkündü, karakterliydi ve sen o kızın kıymetini bilemedin diye sitem ediyor. İşte o zaman insanın içinden bir keşke geçiyor fakat bu bizim yeni birini sevemeyeceğimiz anlamına gelmez ki belki seni ondan daha çok sevmiştir ya da sever ama geçmişteki sevgilisiyle seni ister istemez kıyaslayabilir. Bunu maalesef çok zor seven kişiler yapabiliyor çünkü hem geç bağlanıyorlar. Hem de zor vazgeçiyorlar
Soran+1 yıl@MaviSever1108 benim korkum da bu çünkü ben sevdiklerime cok bağlanıyorum öncesini aklıma bile getirmem bu yüzden bunu hakketmediğimi düşunüyorum ömür boyu yalnız kalmayı tercih ederim😔
- +1 yıl
Hey üzül diye söylemedim 😕 yani sen onun eski sevgilisini anmasına bozuluyor musun? Hiç düşünmemesi gerek diye mi düşünüyorsun?
- +1 yıl
@dussperisi?
Soran+1 yıl@MaviSever1108 hayir ona geri döner diye ya da beni eksik bulur ayrilirsa açıkcası ben ciddi düşunuyorum
- +1 yıl
Seni severken dönmez merak etme
Soran+1 yıl@MaviSever1108 beni sevmiyo ki deger veriyo öyle dedi😢
Aklı ondayken nasıl olacak? Saçma düşünce
10 Yorumla
+1 yılYarabandi olarak kullanilmak istiyorsan buyur
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkekler mutlaka bir yerden sinra unutur kafaya takmayın
10 Yorumla
+1 yılYara bandı olarak kullanıcak seni yapma
11 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Çok bağlanma. Arkadaşca tanı bence bir süre
13 Yorumla
Soran+1 yılBağlandım bile arkadas sayılıriz
Soran+1 yılBiliyor zaten☹
- Aşk İlişkileri konusunda 781 cevap paylaştı.
+1 yılHala birşeyler hissettiğini gösterir bu. Olmaz.
18 Yorumla
Soran+1 yılSence unutabilir mi sadece ona aşık olmuş
- +1 yıl
Araya zaman girmesi gerek. Sadece bu da değil. Unutmalı, Unutmak için isteği olmalı. Hayatına birini alacaksa bunun kararını önceden vermiş olması gerek. İnsanı hayatta en çok yıpratan şeylerden biri bu. Kendi bencil isteklerine başkasını kurban eden insanlar çok fazla maalesef.
Soran+1 yılDoğru istemesi yeter mi peki çok aşık olmuş ayrılığa ragmen hala aşık
- +1 yıl
Üzmek istemem ama zor düzelir bence. Daha önce gördüm çünkü.
- +1 yıl
Çok aşık peki senle ilgili ne düşünüyor.
Soran+1 yılOlumlu seyler diyo deger veriyor sanki ama sevgi yok onu sevmemi seviyo sanki
- +1 yıl
Çok bencilce
Soran+1 yılHaklısın unutmaya çalışacam
+1 yılÖyle bı hata sakın yapma.
16 Yorumla
Soran+1 yılHata olur değil mi
- +1 yıl
Emin ol sonu kötü bitiyor yapma yeniysen şimdiden bırak.
Soran+1 yılYeni evet çok seviyordum ama yapacak bir sey yok onj unutabileceğini zanetmiyorum
- +1 yıl
Kendine yazık edersin onunla devam edersin bırak bence o sadece seni yarabandi olarak kullanır
Soran+1 yılDoğru haklısın
- +1 yıl
Bir şeyler biliyorum emin ol
+1 yılCevabini bildiin soruyu niye soruyosun bacim sence olur mu
10 YorumlaOlmaz. Direkt ayrıl ondan üzecek çünkü seni sende onu unut başkasını bul
10 YorumlaSiru sikinti zaten ne bos konusmalar bunlar hadi ordan gitsin onu dusunuyosa
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılUnutmuyosa yara bandisin
21 Yorumla
Soran+1 yılFarkettim onunla bağımı koparacam
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇivi çivi söker erkekte
18 Yorumla
Soran+1 yılKüçuk çivi büyük çiviyi söker mi
Cevap sahibi+1 yılKüçük büyük farketmez söker
Soran+1 yılAma civi degilim😄
Cevap sahibi+1 yılKelime oyunu yapma anladın işte sen
Soran+1 yılAnladim ama ben kaldıramam rol yapan birinj
Cevap sahibi+1 yılRol mü kim omu sen mi?
Soran+1 yılO tabi ki seviyormuş gibi yapar diye korkuyorum
Cevap sahibi+1 yılDiyelim ki yapsın Feminen taraflarında eskinin tozunu arttırabilirsin Kadınlar maalesef her şey güzellik zannettiği için bu kısmı es geçiyorlar Erkek ona bağlanır.
Saçmalama tabiki olmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılfb de karakter yoksunu beyinsiz mert hakana benzettim sorudan uzak durdum.
10 Yorumlamuhtemelen olmaz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılİki cins içinde olmaz
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılKaç kaç kaç kaç
11 Yorumla
Soran+1 yılKaçamıyorum cok üzülüyorum😢
- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılolmaz boşa uğraşma
11 Yorumla
Soran+1 yılTamam
+1 yılYarabandı olmanı istiyo
13 Yorumla
Soran+1 yılZaten beni beğenmiyordu
- +1 yıl
Sexual olarakda istiyor olabilir
Soran+1 yılAnladım😕
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen eski sevgilisiyim senin ağzını yırtarım
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılOlmaz
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Asla olmaz
10 Yorumla
+1 yılOlmaz
10 Yorumla
+1 yılOlmaz
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı. olmaz tabiki
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 26,8b cevap paylaştı.
+1 yılOlmaz
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı. Öylesine şans vermem
10 Yorumla
+1 yılOlmaz
10 Yorumla
+1 yılOlmazzzz
10 Yorumla
+1 yılOlmaz
12 Yorumla
Soran+1 yılÇok aşık sence unutabilir mi üstelik sadece ilgimi seviyor
- +1 yıl
Hayırlısı