Sevgilim askerden sonra çok değişti iliskimiz bozuldu düzelir mi?

Evet biraz uzun anlatacağım lütfen okuyun şöyle ki sevgilim askerden geldiğinden beridir hiç kavgamiz gurultumuz bitmiyor. 5 senelik sevgiliyiz ve askerden geleli 3 ay oldu neredeyse ama düzelmiyoruz bir türlü. Kendi isteklerini yaptırıyor ama ben birsey isteyince ortalığı ayağa kaldırıyor. Örnek veriyim benim bi çocuğu takipten cikmami istedi ben çıktım. Ayni şeyi ben ondan istediğimde o benim arkadasim dedi ve çıkartmadı biz bunun ustunde ayrıldık iki hafta. Ama ayrıyken de yapamıyorum olmuyor yani eskiden hic boyle değildi gözumun icine bakardı. Neyse sonra yine benim cabamla barıştık bi iki kere haber yollamama ragmen barisma konusunda isteksizdi. Sonra düzeldik dedik bidaha kusmeyelim falan ondan yine bir sey istedim. Dedim eskisi gibi olalim ben senden şifreni istiyorum birde dedm karsilikli olarak tabiki guzel bi dille anlattim sana guvenmedigimden degil ama bu şekilde daha seffaf oluruz dedim ben bunu isterim dedim ve vermedi bana resmen sinir krizi gecirttirdi telefonda o kadar agladdim yine vermedi. Tek istedigim karşılıklı anlayış ben onun isteklerini yapmaktan gocunmam oda onceden böyleydi ama anlamiyorum. Neyse askerlik psikolojisi dedim 6 aydir emir aliyor o yuzden Şu an başina buyruk davraniyordur dedim. Ayriyken benim kavgali olduğum ve istemedigim bir kiz arkadasiyla daha takiplesmis barisirken "cıkaririm ne var " dedi simdi bu konuyu kapat o benim arkadaşım diyor. Arkadaşını benden üstün tutuyor resmen. Verdigi sozleri tutmuyor sana şifremi vermektense instagrami kapatirim daha iyi dedi bende kapat o zaman dedim tamam kapaticam dedi yine tık yok kapatmıyor. Yani gerçekten gururumu kiriyor ve en basta hicboyle degildi ne oldu bu iliski bu hale büründü anlayamiyorum birbirimize karsi sevgi ve saygimiz vardı en ufak birseye kavga etmezdik tartışmazdık.

Dusuncelerinizi paylasırsaniz cok sevinirim ben mi ustune gidiyorum biraz zaman mı vermem gerek kendi haline mi birakmam gerek 1 ay sonra yil donumumuz. Yoksa yol yakınken vazgecmi dersiniz. :( Ve nasil davranmalıyım soguk mu davranmaliyim bu sekilde isteklerini yaptirdigi icin daha cok sımaricak gibime geliyor nasil bir tavir takinmam gerek lutfen bir akıl verin.

Sevgilim askerden sonra çok değişti iliskimiz bozuldu düzelir mi?