Olan olmuş biten bitmiş giden gitmiş ise; toparlanmak için insana lazım olan nedir?

Olan olmuş biten bitmiş giden gitmiş ise; toparlanmak için insana lazım olan nedir?

bitti kabul ettim gitti elveda dedim artık yalnızım gece kendimleyim sabah kendimleyim telefonum artık hiç çalmıyor bildirimler bile duyulmuyor hep sessizde saçma sapan şarkıları dinleyebiliyor canımın istediği kadarda şarap için sarhoş oluyorum dünya umurumda değil...

bazen yaşananlar hayata devam etmek için ne yaparsan yap olması gerekenler bitmesi gerekenler ve hayatınızdan gitmesi gerekenler gittikten sonra kendinizle kaldığınızda ve bunu kendinizle kaldığınızı kabullendiğinizde toparlanmak için sana lazım olan şey nedir bunu bilir mi insan?

nasıl toparlanırsın sen mesela yüzleşerek mi gerçeklerle yoksa görmezden gelerek mi yoksa ben daha iyisine layığım diyerek kendini avutarak mı bu işin sırrı sende nedir? ve gerçekten o toparlanma sürecini nasıl atlatırsın

#DengesizBirAdam