Gün gelir hayaller ve beklentiler hayal kırıklığı yaşatır uğruna savaştığın bir şeyin veya insanların buna değmediğini anlayınca nasıl bir yol izliyorsunuz? #KeyifliAkşamlarDilerim🌸
Onca savaştan sonra değmediğini anlayınca nasıl bir yol izliyorsunuz?
Eğer uğruna savaştığım bir şey, bir kişi varsa gerçekten sevmişimdir. Ona değer veriyorumdur. Ama olur ya, bazen insan verdiği değeri alamaz, sevdiği kadar sevilemez. İşte o zaman kaybetmiş oluyorum o savaşı. Bir süre içime kapanıyorum, bunu hakedecek ne yaptın diye düşünüyorum. Kendimi suçluyorum, karşı tarafı suçluyorum. Yenilgiyi kabul etmeyen bir kişiliğim var. İstediğim birisi yanımda olmayınca bile moralim bozuluyor hemen. Daha sonra bir anda iyileşme başlıyor bende. "O beni haketmemişti zaten." diye düşünüyorum. Ama şöyle de bir şey var, vazgeçemediğim kim varsa Allah onun bana öyle bir açığını gösterdi ki "ne yapsa uzak duramam" dediğim insanlardan ölümüne soğudum. Allah her şeyin, dostun da, sevilenin de hayırlısını versin.
Değmediğini anlamak ağır bir şey olsa gerek.. bu bende yok sevdiğim insanlarla kötü bitse bile ilişkimiz, arkadaşlığımız vs emeklerime acımıyorum ben o anda öyle hissetmiştim bunu o anda ben istemiştim diyorum kapatıyorum konuyu. Ben asıl ondan sonrası için üzülürüm hep. Daha da çok verebileceklerinin varken bunların farkındayken kendini durdurmak zorunda kalmak bu daha kötü. Hayal kırıklıkları bu yönde hüzün yaratıyor bende. Gelmiş geçmiş günler için değil.
Bötle duygusal bir çöküş beni tekrar sapasağlam kalkmama ve daha sıkı ilişkiler, daha sağlam ilişkiler kurmama yardımcı oluyor. Bu gerek iş, gerek ikili ilişkiler olsun her zaman böyledir. Küllerinden doğmak deyimi sanırım pek yakışır bu duruma.. İçinde bulunduğum durumda acımı dibine kadar yaşar ve silkelenirim. Daha dik dururum, daha güçlü.. Acımdan da söz etmem kimseye..
Her şeye ederi kadar değer vermeye başladım. Hayatıma birini dahil etme konusunda ciddi sorun yaşıyorum ama en azından yersiz hayal kırıklıklarına uğramıyorum.
Önüne bakmak gerekir. Hayat geride kalanlara malesef acımıyor. Hiç bir sebepten hiç bir nedenden hayatı kaçırmamak gerekir. Baktın olmuyor bakmayacak ve yoluna devam edeceksin
Değer verdim ama umduğumu bulamadım şu anda kafa olarak çok rahatım artık kendimi geliştirmeye devam edeceğim bir yol izleyeceğim bekar kalacaksam da bekar kalayım kalitemizden taviz vermeyiz
Asıl savaş içimde başlar o zmn. Kendimi kaybetmeye onu kazanmaya değer bi savas bu Karanlık soğuk kimsenin olmadığı çıkışını sadce benim bulabileceğim o yol beni canımdan edecktr. Ama mecbursundur.
Şimdiye kadar hiç uzun ve yorucu bir yola çıkmadım. Bir şey için savaşırsam sonucu hedeflediğim gibi olur, olmalı da. Sonunda verdiğim emeğe değmeyeceğini düşündüğüm bir yol varsa önümde en başından hiç o yola çıkmamayı tercih ederim...
Savaş iç savaşa dönüyor muhakeme yetenegin artıyor kriterleri rotayı değiştiriyorsun barış sadece savaşa verilen moladir kan kaybının telafisi olmuyor ciddi kayıpların yerini doldurmak zor oluyor
Kendime bir sonuç çıkararak önümdeki yarışlara bakıyorum tabii bazen kader denen şeye de inanmak lazım diye düşünüyorum yoluma devam ederim boş bir şeysede niye savaşayım tecrübe der yoluma bakarım.