Veda etmeden seni terk eden birinin sebepleri ne olabilir?

Veda etmeden seni terk eden birinin sebepleri ne olabilir?

Paragraf paragraf yazıp yazıp sildim. d
Kısaca şöyle düşünelim; terk eden kişi konuşma fırsatı tanımadan, veda bile etmeden gidiyorsa terk edilen kişi o kadar da önemli değildir onun için. Öyle olsaydı gitmezdi zaten. (En azından birkaç dakikasını ayırabilirdi) O yüzden sebeplerin çok da bir önemi yok aslında.
Sonuca bakmak gerek, gözden çıkarmış - belki sıkılmıştır, hayatında başka biri vardır vs vs.- gerisi çok da mühim değil.
Açıklama yapmayan birinin sebeplerini düşünmek, kafa yormak çok anlamsız ve gereksiz olur.
Terk edilen kişinin veda edecek kadar değeri kalmamış da olabilir, terk eden kişi yeni yerini çoktan hazırlamış da olabilir.. gitmek isteyenin bahanesi hiç bitmez zaten.
Teşekkür ederim 💕
Rica ederim.. ☺️
Gitmesi gerektiği için, ve sana bakarsa zorlanacağı için vedasız gider.
Bu durum karşısındaki insanı daha çok yaralamaz mı?
Aslında yaralar.
Sevdiği insan onu ikna edebileceğini düşünür. Gitmek de zorunlu olduğu için bu riski göze alamaz.
İki arada kalacağına sessizce çekip gitmeyi bilir
Tabii ardında bir enkaz bıraktığının farkına ya varır ya varmaz bilemiyorum.
Çok haklısın ve günün birinde hiç bir şey olmamış gibi çıkıp gelir belki de..
Belki de.
Teşekkür ederim.
Rica ederim..
Nedeni sanırım benim sevgim ona çok fazla gelmiş olmalı başka açıklaması olamaz.. çünkü ben sevdiğim kadını üzecek ya da kıracak en küçük bir hatadan yanlıştan bile kaçınırım.. bu yüzden de sevmediği için gitmiştir ya da başkasını bulmuştur. zaten kimseye güven olmuyor bu zamanda
Cevap
16Cevap
Mutlaka yerini dolduracak birini bulmuştur böyle ş** çok var :D
Huysuzluk, uğraşamam, düzeltmekle zaman harcayamama
Kötü senaryo köftesini yemiştir, karnı doymuştur. Başka tatlara yelken açma zamanı gelmiştir
Geçinmeye gönlü olmayanın bahanesi çok olur derler oyuzden birisi sizden gittiği zaman sebeb aramak gereksiz oluyor
Vallahi dünyanın türlü türlü hali var. Oya boka sinirlenip giden de var. Haklı sebepleri olanda. Gidene dur demem
Vedalı veya vedasız terk eden insanoğlu gönlünü eğlendirip girmiştir eğer terk etme sebebi yoksa ve suçlu terk edilen kişi değilse.
En sevmediğim insan tipi hiç anlamamışımdır bunu
Veda etmeden giden birinin sebepleri umurumda olmaz..
Terk edildikten sonra veda etmiş etmemiş bir önemi yok benim için.
Çok büyük bir hata yapmıştır eğer ortaya çıkarsa sıkıntı olacağını bildiği için gitmiştir.
Hiç konuşmamak istiyordur bir daha ondan öyle yapmıştır. Çünkü affım zor olur.
Gitmek isteyen insanların nedenleri bitmez bu tip durumlarda birden çok neden barınır, ilk aklına gelen başka birinin varlığıdır insanlar heyecana kapıldıklarında gözleri kimseyi görmez
Yedekte beklettiği senden daha iyi olan birisi vardır
Öylesine sorulmuş bir soru.. Benimle ilgisi yok ki..
artık hiç umudu kalmamıştır
Yüzüne bakmam birdaha
Başkasını bulmuştur
Kalbi Kırılmıştır.
Kendi hatalarima bakarim ilk once..
Gözden çıkarmıştır sebebe gerek yok.
Veda etmeden giden umurumda olmaz
Senin sebeplerini hiç çözemiyorum
Gerçekten farkeder mi
Valla bilmiyorum ya
Sevmemisyir
Başkasını bulmuştur