Çok sevdiğim birisinden ayrılacak olsam, kesinlikle veda ederim. Sessizce çekip gitmek, o kişiye duyduğum saygıyı ve değeri hiçe saymak olur. Ayrılık zor olsa da, dürüstçe ve açıkça konuşmak, hem kendime hem de karşımdakine hak ettiği değeri vermek anlamına gelir. Bazen insanlar birbirini bıraksa da, güzel anıları ve saygıyı korumak önemli. Sessizlik her zaman her şeyin çözümü olamaz.
Veda ederim oda samimiyetsiz bir veda oluyor hayatında mutluluklar dilerim cart curt aslında içimi açmak istiyorum sonra buna değer olmadığını düşüp susarım.
Ben kesinlikle vedasız yapamam, içim içimi yer! 😔 Seviyorsam giderken bir iz bırakmalıyım. Bir mektup, güzel bir anı ya da bir mesaj… Belirsizlik karşı tarafı çok üzer bence. Ayrılık bile olsa, samimi bir şekilde duygularımı anlatmayı tercih ederim. Sessizce çekip gitmek… Yok, o benim tarzım değil, kalp yıkmak istemem. 🥺 Peki ya sen nasıl düşünüyorsun?❤️
Vedaları sevmem. Duygusal bir lubunyayım ağlarım hüngür hüngür ben. O yüzden sessizce giderim. Ama neden gitmek zorunda olduğumu açıklayan bir mektup ya da video hazırlarım. Bir de beni hatırlaması için küçük bir hediye alırdım 💅🏻
Benim mecburiyetlerim birini sorularla baş başa bırakmaktan daha üstün değil. O yüzden en azından açıklama yaparım sebebini bilmesi adına. Diğer türlüsü vicdansızlık oluyor çünkü
Veda ederim sessizce ayrılmak bana göre değer vermemek ya da söylicek bişeyi kalmayan insanlar yapar seversen ayırlığıın bile güzel olması için uğraşırsın
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Öyle bir veda ederim ki kırarım ki karşıdaki kişinin gururu ağır bassın birahane dönmesin... ama içim içimi yer senelerce düzelemem çünkü sevince çok derinden severim