Kalbim çok kırık? eski erkek arkadaşım neden böyle davrandı?

ilişkimiz başlarda çok iyiydi beni çok seviyordu, sevgisinden şüphem yok. saçlarımı öpmesi yüzümü sevmesi, kıskanıp trip atması, her gün araması, beni görmek için her iş çıkışında yanıma gelmesi. gerçekten emek veriyordu.

ama ben ayrıldım cünkü çok büyük bir yalanını yakaladım. "arkadaşı" olarak bahsettiği ve ortamlarda gördüğüm onun da görüştüğü bir kadının eski sevgilisi oldugunu öğrendim. üstelik şakalasır nadiren de olsa konusurlardı işleri düşünce. ben de kızı severdim, kız da beni severdi ama bunu saklaması beni üzdü.

ayrıldım. bana o gece mesaj attı. "neden böyle yapıyorsun, seni kendimden önceye koydum, seni sevmedim mi, yazıklar olsun" gibi şeyler. onu kırmak istemesem de artık ona inanamadığımı beni çok üzdüğünü söyledim.

1 ay sonra başka kızla konusmaya baslamıstı, date etmekle alakalı seyleri beğeniyordu, instada önüme düsüyordu, "yabancı kız nasıl tavlanır" falan gibi şeyler üstelik.. bir sürü kız takip etti birden.. neden böyle davrandığını sormak icin yazdım "seni hayatımda istemiyorum git" diye engelledi beni. resmen benden nefret ediyor gibi davranıyor ama üzüldüğünü de biliyordum bazen üzüntülü seyler paylasıyordu sarkılar falan bazen ise playboy gibi davranıyordu, foto paylaşıyor "hep daha iyisini hak et" falan gibi şeyler, "kaybeden zararlıdır" gibi sözler, ya da işte flörtleşme ile alakalı esprili memeler falan atıyordu storysine

Kalbim çok kırık? eski erkek arkadaşım neden böyle davrandı?