Arkadaşlar erkek arkadaşımla tanışmadan önce kafaya göre kimseyle sevgili olmadan takılıyordum eski görüştüğüm erkekler peşimi bırakmıyor sürekli bi şekilde bana ulaşıyor ve erkek arkadaşım bikaç tanesine şahit oldu birde telefonumda eski sevgilimin kucağında bi fotoğrafımı gördü altım çıplaktı bi cinsel beraberliğimiz olmadı sevgilim bana ağır geliyor bunlar aklımdan çıkaramıyorum o fotoğrafı diyerek benden ayrıldı ondan önce olan bişey sonuçta sizce ayrılmak için bahane mi bu?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Senin telde tutman kötü bir şey ve büyük ihtimalle sana dönüp rahatsız edenlerle bir birlikteliğin olmuş ki tekrar geliyorlar diye tahmin ediyorum
Hayır bi cinsel bişeyim olmadı bakireyim ve oda bunu biliyor sadece söylenenlere göre güzelim birde kaçan kovalanır misali önemsemediğim için değerli oldum gibi
Anladım ama foto konusunda kim olsa kötü hisseder ve akla olmadık şeyler geliyor belliki zoruna gitmiş baya onun
Gitti biliyorum ama onunla birlikte kız arkadaşlarım dahil herkesi sildim onun için ondan başka kimsem yok oda bunu biliyor ama hep yalan söylediğimi düşünüyor
Demeki kaldıramadı bunu ama sen gerekeni demişsin o kendi yolunu tercih etti ve guvenemdi sana
Ondan önce olanı bitirmemişsin ki. Silsen o fotoyu görmezdi
Hayır telefonumda kalan her şey yani başka sadece erkek arkadaş onlarla olan bile var 6 bin küsür fotoğraf var önemsemediğim için silmedim
Önemsemediğin şeyin ne olduğunun farkında değilsin hala :) onun için çok önemli
Onunda daha önce cinsel beraberliği olmuş ama anlam veremediğim şu ilk tanıştığımız zamanlarda böyle değildi zamanla insanlarla güleryüzlü konuşmamı bile kıskanmaya başladı
Olması başka sürekli karşısına çıkması başka. Sana güvenmiyor ayrıca. Rahat tavırların yüzünden sürekli tekrar bu tarz bir durumla karşılaiacağını düşünüyor. Bu mantığı aşabilmen zor sal gitsin
Ben saldım zaten sadece birini bulup bunumu bahane ediyor diye düşündüm
Yok birini bulduysa bile başka bahane bulurdu
Ama haklı ya kendini onun yerine koy yanlış yapmışsın
Sende neden hala var o fotoğraf mesela?
Önemsemediğim için kalmış o görünce farkettim bende sildim hemen
Geçimş olsun bne olsam bende ayrılırdım
gecmis cok önemli tabi
Onunda var ama
olsun
Adam haklı bence dağılın
Sizin hiçmi eski sevgiliniz olmadı bencilleşmeyin
Oldu çok oldu ama kucağına oturulmus fotorafi varsa en fazla o kıza seks yaparım asla ileriye dönük konuşmam
Onu bile yapmıyor benimle sadece benden uzak olmak istiyor ayrılırken seni hala seviyorum sen yine eğlenceni bulursun olan bana oldu dedi
Demekki çok seviyor sende seviyosan kendine çeki düzen ver
Kendime çeki düzen verdim instagramı kapattım numaramı değiştirdim ama ona yetmiyor
2 saat geç cevap versem bişeyler karıştırdığımı düşünüyor
Kaç yaşındasın sen şu an bilmiyorum ama ileri zamanda bu yaptıklarından utanirsin sevmediğin bir kişiyle konuşma ha kucağa mi oturmak istiyorsun sevdiğin kişiyle yap bari
Ufak sinek mide bulandırır olayı olmuş inşallah düzelir siniz
O fotoğraftaki kişiyi seviyordum
Şimdiki
Onu unuttum bunu sevdim işte
Anladım hayırlısı hakkinda
Geçmişinde ne var
Geçmişimde bişey yok cinsellik kimseyle yaşamadım sadece önemsemez tavırlarım ve güzelliğim için peşimde olduklarını düşünüyorum kaçan kovalanır misali
Bi bakim mi sana çok merak ettim
Yaşanmışlık çok mu
Çok fazla flörtüm oldu yani sürekli birileriyle görüşüyordum 2 3 kişiyle aynı anda falan ama kimseyle cinsel bi yakınlığım el ele tutuşma bile olmadı
Kişilik yapına zarar vermiş olmalı bu durum müsaitsen inceleyelim
Evet aylarca zorlandım kendimi düzeltmek için tedavi Bile görmeyi düşündüm kimseyi sevemiyorum insanlara hata yapıyorum bunun ahını nasıl vericem diye
Müsaitseniz inceleyip adım adım ilişkinize hayatına yön verip rota çizelim mi
Nasıl olacak
Analiz sonrası soru cevap
Mesaj mı atacaksın
Gerçekten seviyorsan yardım edicem ama diğer türlü gerek yok
Kiskanmam sorgularim