Kocam annesini babasini memlekete goturdu arabayla izin verdim git gotur getir diye Biz yurtdisindayiz, kocam geri dondu gel birlikte tatile gidelim simdi dedi annesinin yaninda kaldi 1 hafta kadar bende olur dedim sevindim, kaynanamda ne gerek var para gidecek diyor? Iyide kocami onlarla saldim gotursun diye bana gelince Neden parasi kiymetlenjyor oglunun? Kocam istiyor goturecek sevinmesi lazim?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kaynanaların birinci görevi bu cümleyi kurmak zaten hanfendi takılmayın derim
Dogru Fakat Neden ama karisiyor Bu sekil kimsede fikrini sormuyor hep boyle
Kendi bakış açısıyla öğüt veriyor size nasıl karışabilir? Sadece laf.
Hii oguttur kesin bana orada sIkIldin kesin diyor bana
Kaynanayı sal hanfendi tamam haklısın de geç
Aslinda cok haklisiniz. Takarsam sonu yok biliyorum.
Genelde kaynanalar görümceler vb. kişiler ilk iki yıl çok takılır sonra boşuna takıldığı farkedilip salınır bence siz şimdiden salın kafanız rahat etsin.
Evet kocamda hé de Gec diyor. Ama ister istemez sinir oluyorum kocama beni istemiyor deyip kocami benden sogutuyor abi. Kocama dedim uzaga gidecez tasinalim dedim Tamam dedi umarim caymaz
Yazık adama..
Neden yazik? Evet farkinda degil iste annesi manipule ediyor..
Manipüle etmiyor ikiniz arasında kalmış hanfendi pasif bir erkek değilse bir erkeği böyle konularda manipüle etmek çok zor.
Evet aramizda kaldi dogru. Ama aramizda kalacak bir durum yok aslinda o annesi anne istemeye bilir ya da sevmeye bilir zorlama benimle aran Iyi Oda zaten karismiyor bize demesi lazim. Ama oda gelip benden cikariyor sinirini.
Ben onun karisiyim. Hayat yoldasiyim. Arada kalacak 2 inci bir Kadin yok hayatimizda. Annesi yerini bilmiyor.. O yuzden boyle
Siz sürekli bu durumdan şikayet ediyorsanız sinirlenmesi normal aslında.
Abi mesela bakin evimize amcasi hanimiyla geldi misafirlige kaynanamda geldi ben kocamla konusuyorum üstune aliniyor laf sokuyor. ya da kocama yaklasiyorum gözü bizde. Milletin icinde kaynanalar artik istemiyor deyip bana laf sokuyor kucuk dusurmeye calisiyor kocamin gozunde beni. Kocama agliyor beni istemiyor diye. Daha neler neler.
Allah sabır versin kaynanalar zor bi durum atsan atılmaz satsan satılmaz..
Siz olsaniz neyapardiniz? Kocam arada kaldi annesi onuda anliyorum Fakat ben annesini Bu sekil cekmek zorunda degilim uzak dursun evimden ozaman gelmesin huzur bozacaksa istemiyorum Evet dogru cunki hic bir katkisi yok. Ama artik takmamaya gayret gostercem Şu an O kadar mutluyuz ki izine gittiler kocamla tek burdayiz.
Sabir gosterecek birsey yok. Gercekten istemiyorum. Burdan gitmemiz lazim yoksa yuvami dagitacaklar
Bazen deveyi pireye dönüştürmek gerekiyor sabrın sonu selamettir hanfendi yapılacak pek bir şey yok diğer seçenekler etik değil.
Sabir diye diye sistim Ama bende insanim hele kayinpeder Oda kaynana gibi abi cekilecek gibi birsey degil. 2 gelinleri daha var ikiside uzakta gelmezler yanlarina sebebi buymus Gec ogrendim. Bende gidecem yoksa sonu yok abi kocam annesine kiyamiyor annesi anliyorum ama yuvamdan olacam yoksa
ailelerden mükemmel olmalarını bekleme
bunlara kafa takarsan çok yıpranırsın he de geç
Evet oyle yaptim zaten ama Neden boyle yapiyor ki anlamiyor mu ozaman iste uzak tutmaya calisirim boyle
çünkü insanlar hata yapar hep bazıları daha fazla
Çatlasınn haset karı aşkomm senin kalbin temiz. Başkası olsa kocasına git anneni götür memleketine demez sen iyilik yapmışsın. Tadını çıkar tatilin doyasıya huzurla tatil yapın. Haset karıyı takma kafana kalbi kararmış onun kıskanıyor seni
Bana diyorki seninde canin sIkilmistir Oda dedi. Halbuki kocami ben Yolladim. Bende tatile goturecek beni olsun birsey olmaz dedim Oda ne gerek var dedi Kadin deli mi ne
Fesat işte kıskanıyor aşkom. Oğlu sadece kendine harcasın istiyor
Zaten kocamla konustum uzaga gidecez simdi yakindayiz Tamam dedi InsAllah caymaz
esin umursamazsa senin bisey dusunmene gerek kalmaz.
Esim iste umursuyor. Kaynanam beni istemiyor diyor kocama… benden sogutmaya calisiyor..
kac yillik evlisiniz esin cocuk mu neden dinlesin yasilar kac
37 yasinda kocam. Annesi agliyor kocama beni sevmiyor istemiyor diye. Kocamda sinir oluyor bana sirf fazla gelip gitmesin dedim diye, hakkim. Fazla evimize gelsin istemiyorum baska bir kadinin varligini istemiyorum sürekli evimde ha hani geldiginde birseye karismasa mudahele olmasa amena ama tam tersi O yuzden uzak tutuyorum. Kaynanam yerini bilmiyor..
sende haklisin da esin denge kurmali. kaynanan eskisi gibi saniyor. kendi helinlik donemi gibi kendisinin de herseye karismaya yetkisi var gibi davraniuor. kirmadan uzaklasin iste. ne sis yansin ne kebap.. bunu da esin yapacak
Esim yapamaz annesine cok bagli. En son dedim kocama uzaga tasinacaz dedim yoksa sonu yok dedim Tamam dedi. Bakalim abi.
olmadigi kadinligini kullan. cinsel oruc tuttur esine belki ise yarar
Annesi yuzunden bana dokunmuyordu bile abi bildigin gibi degil Şu an annesi yok burada Ve Oda gitmisti geldiginden beri beraberiz zaten
nasi ya senin esin annesi birlikte olma derse senle olmuyor mu? canida mi cekmiyor.. ana kuzusu mu bu
Evet ana kuzusu. Son dedigimde zaten bosanmak istedigimi soyledim. ya da isteklerimi yerine getireceksin dedim Kabul etti. Annem icin benimle tartismicaksin Ve ayri yatmicaksin bensiz annenle tatile gitmiceksin Eve Bana Ve kizina bagli olacaksin dedim Ve tasinacaz uzaga gitmek istiyorum dedim Kabul etti. Aksi tamdirde seni bosarim dedim simdi Kabul edip bana oyun oynadigini anlarsam yine bosarim dedim Kabul etti tak etti artik canima
Anneside Bu durumdan faydalaniyor iste anladiniz mi
ne kaynanaymis yahu. sorun onda degil sümsük esinde. kocalik yapsin biraz
ne geciyor eline evde huzursuzluk. cikartip senle kotu olunca
Evet sorun kocamda zaten o yuzden bosanacam dedim. Herseyide kayitta aldim hatta dedim ses kayidina aliyor dedim. Son duraktayim.
1 haftadir herseyi yapiyor.
Annesi tabi ister ya da beklentileri olur bana hic bir kocalik yapmiyorsun seni bosarim gider yeniden evlenirim seninle mi ugrasacam dedim o günden beri herseyi yapiyor
her seyi derken?
Evet hersey. Bir kocanin yapmasi gereken hersey. Yatak, para, ilgi, sevgi, hersey
kumandali kocAla senin ki. tuhaf. sen kac yasindasin
Ben 29 yasindayim kocam 37. Yok abi artik bicak kemige dayandi. Evine bagli olacaksin dedim son sansin dedim. Maf edersen basi bos gezmeye devam edersin seninle ugrasamam artik dedim.
Avukat buldum kendime kizimi bana verecekler aslanlar gibide bakarim bilirsin dedim.
iyide sen citirsin ona gore.. genc esi bulmus. bu neyin kafasini yasiyor
canımsın iste abi
Ge rize kali iste ani
Ana kuzusu olmak boyle birsey
Kararliyim keyfi bilir bana birsey olmaz
sana bu ma. l esinle basarilar diliyorum
Aynen. Benimde diyeceklerim sadece Bu kadar tam bir m A l elindekinin kiymetini bilmiyor.
fizigin mi kotu ya da bakimsi biri degilsen neden seni istemiyor ki.. degisik bu
Abi annesi yuzunden cok tartisti benimle annemi istemeyen benide istemesin dedi hep. Alttan aldim cok konustum yapma etme yuvamiza diye. Baktim oyle olmuyor tak etti artik canima. Ya yola gelirsin ya da seni bosarim dedim. Abukatimi ayarladim ara konus inanmiyorsan dedim.
iyi yapmissin.
Bakalim.
nerde yasiyosun dogu mu
Yok ben İstanbul kocam dogulu ama allahin belalari evlenmeden önce sanki baska biriydi simdi resmen degisti
Hele kayinpeder kaynana kilikli burdan gitmem lazim ankaradayiz Şu an taniscam baska il’e nekadar uzak O kadar Iyi
seni alana kadar rol yapmis
Instagram ya da mesajdan yazarmisin?
Oyle oldu Evet yuvam bozulmasin diye alttan aldim iste abi. 1 yil boyunca Yeni evliyiz. Sonra dedim kendi kendime elimi sallasam elkisi sirf yeniden evlenmek icinde bosanmam evlenmeyi hatta asla istemiyorum birdaha eger bosanirsam. Kariyer yaparim daha iyi. Zaten calisiyorum.
meslegin ne
ozelden yazarmisin dedim ama?
Allahim en nefret ettigim insan tipi
Neden oyle yapiyor ki
Fesatligindan
Deli mi ne
Kaynanalik yapacak illaki.
Aynen. Sen gitmedin kizim Iyi olur demiyor sonrada bizi istemiyor diyor
Gitmeyin bencede yaz bitti