Kocam benimle param için mi birlikte?

Merhaba ben 8 yıllık evliyim. Bir kızım var. Şimdi benim babamın müteahhitlik şirketi var. Açıkçası Allah’a çok şükür hiçbir zaman yokluk görmedim yok nedir de bilmem. Ailenin en küçüğü benim bir ablam bir abim var ben evlendikten sonra zaten diğerleri evli olduğu için ablamla bana mallarından hakkımız olanı verdi bize. Bana 17 daire 4 dükkan ve bir miktar arsa düştü. Kocamın ailesi ise maddi durumları yok denecek kadar az. Kayınpederim kumar oynamakta halen daha. Şimdi evliliğimiz başlarında kocamla çok iyiydik. Arkadaşlar vasıtası ile tanıştık. Gerçekten sevdiğine emindim. Ama kocam çalışmıyor. Evlendiğim zaman işe girmişti güzelde bi işi vardı ama bi anda iş kuracağım bana para lazım dedi. Bende onun için canımı bile verirdim o zamanlar para ne ki? Hemen 3 dairemi sattım parasını eşime verdim ama ne işi, ortada iş yok? Naptın diyorum sen de ne para gözmüşsün diyor. Susuyorum. Tabi o parayı güzelce yedi. Tabi o zamanlar kızımız doğdu benim gözüm kızımdan başka bişey görmedi tabi bu arada kızımın tüm ihtiyaçlarını babam kendinden karşıladı. Kocam ise evde aylak aylak yattı bu esnada kayınpederimden asla bir şey görmedik. Sonra kocam yeniden iş kuracağını ve para lazım olduğunu söyledi. Bende bu sefer 2 dairemide sattım ve parasını ona verdim. Sonra bir de ne öğreneyim meğer parayı babasına vermiş borçları varmışta bilmem ne üstelemedim. Geçen yaz kuzenlerine gittik mutfakta ben kuzeninin eşiyle otururken içerden oğlum ne şanslısın buldun saf kızı ye dur parasını gibi laflar duydum. Bunlar çok ağrıma gitti. Pandemi başlarında döneminde bi ara tartıştık. Benim ağzımdan boşanalım o zaman lafı çıktı. Bir anda sinirlendi ve sen bana muhtaçsın ben olmadan bi hiçsin demeye başladı. Oysaki asıl ben ona değil o bana muhtaç. Geçen de bu sefer şakasına dedim boşarım bak seni oda köpek gibi nafaka ödersin ayrıca bu zamanda dul olmak ne zor gibi laflar söyledi. Çok derinden sarstı bu beni. Evet boşanmak istemiyorum para da önemsiz ama hazıra dağ dayanmaz. Dükkan daire gelirlerini kendi harcıyor eve zor yetiyor. Gözü hep yükseklerde. Artık eskisi gibi sevdiğini düşünmüyorum eskisi gibi bakmıyor dokunmuyor. Ve bizim bir çocuğumuz var babam daha nereye kadar verebilecek bilmiyorum nabacağımı artık lütfen tavsiye fikir verin.
Güncellemeler
+1 yıl
++Boşanıyoruz. bugün konuştum aldım karşıma bu böyle yürümez dedim bizim bi çocuğumuz var bana ee baban var ya sen ne düşünüyorsun ki dedi. Orda daha da sinirlendim. Defol istemiyorum seni boşanacağım ben dedim. Bir anda sinirlendi yapamazsın buna bana bensiz nabacaksın dedi bende sen nabacaksın asıl bensiz dedim. Bir de arsız gibi o zaman malları bölelim dedi dedim sen kimin malını kime bölüyorsun ki? Artık gözüm açıldı
Güncellemeler
+1 yıl
Kocam beni aradı içmiş ağlıyor çok pişmanım ne olur affet tamam çalışacağım iş kuracağım direk dedim kapatıyorum yani işe gireceğim tamam dedi bi yumuşar gibi oldum ama boşanacağımı söyledim tekrardan sitenin güvenlik görevlilerine tembih ettim gelirse sakın almayın diye yıllarca beni ezdi psikolojik olarak görsün bakalım şimdi kim kimi eziyor birde diyor hiç olmazsa oturduğumuz daireyi bana ver nerde kalacağım dedim bulursun sen bi yer kapattım ama üstümde bi rahatlama var
Güncellemeler
+1 yıl
Mallarımı babamın üstüne geçirme sürecindeyim. Avukatla iletişim halindeyiz. Dün kayınvalidem aradı çok pişman sen nasıl insanmışsın bizde seni iyi aile kızı saf temiz bilirdik meğersem şeytanmışsın kadın dediğin kocasının yanında dururmuş anlattım olayları ki biliyorda bişey olmaz vb dedi. Sonra ise kapatıyorum dediğimde hiç olmazsa oğluma bişeyler ver üstünde onca kocalık hakkı var? Napsın bu yaştaki çocuk, oturduğun daireyi ona ver dedi suratına kapattım. Vampir ailesinden şükür kurtuldum.
Güncellemeler
+1 yıl
Kızlar bu lafım size benim gibi erkeğin yakışıklığına kanmayın bi laf vardır erkeğin güzeli çirkini olmaz efendisi olur iti kopuğu olur diye çok doğru 8 sene karaktersiz bir insanı çektim ben yandım siz yanmayın
Kocam benimle param için mi birlikte?