+1 yılZengin ailenin çirkin kızısın muhtemelen. Seni önceden tanıyan ve paranda gözü olan yakışıklı bir serserinin ağına düşmüşsün. Aklına boşanmak bile gelmiyor çünkü kendini ona muhtaç hissediyorsun. Yakışıklı bir adamın seninle ilgileniyor olması ve sana aşık olduğuna inandırması gözünü kör etmiş. Şimdi yeni yeni anlıyorsun hakikati fakat is işten geçti diye düşünüyorsun. Onun gerçek niyetinin bu olduğuna inanmak istemiyor, inandığın herseyin yerle bir olmasından korkuyorsun. Yoksa adamın dolandırıcı senin de dolandırılan olduğunu fark etmemen için başka nasıl bir sebep olabilir ki?
22 Yorumla- +1 yıl
Helal olsun be, bunu da insanları aşağılayarak, güzelliğe-çirkinliğe getirerek konuya teşhisi koymuşsunuz. Zenginliğe bir şey diyemem, daha çok olsun bu benlik bir durum değil. Ancak bir insanın maddi durumu iyi olunca ve birini sevince sevdiği kişinin onu böyle dolandırmasına bahane arıyorsunuz. Hırsızın hiç mi suçu yok?
- +1 yıl
Sahadaki gerçek sırf sen duyar kasacaksın diye gerçek olma vasfını kaybetmiyor. Bu kişi kesin böyle midir değil midir bilemem. O yüzden muhtemel dedim fakat genel insan davranışlarından çıkarılmış bir sonucu senin romantizmin değiştirmiyor. Dolandırana gelince; onun ne olduğunu ikrar etmeye lüzum görmen bile tuhaf
En İyi Cevaplar
+1 yılKızım bu senin kocan değil dolandırıcı önce bunun bir farkına var kendine gel. Bunlar bütün aile dolandırıcı. Benim kuzenime de benzer bir olay olmuştu bir avukata danış hemen. Boşanırken ailemin benim üzerime geçirdiği mallara mülklere girebilir mi diye sor eğer öyle bir şey varsa malını mülkünü babanın üzerine geçir yeniden. Sonra da daha fazla dolandırılmadan hemen boşan. Hemen hemen aynısı en yakınımın başına geldi bak bunlardan eş olmaz. Sakın sakın hemen en ufak şeyde ev satmak ne demek? Hazıra dağ dayanmaz. Aklını başına topla lütfen. Maddi durumun iyi kendi ayaklarının üzerinde durabilirsin. Adam besbelli seni kullanıyor. Kendini kullandırtma küçük düşürme. Tüm haklarını da ara boşanırken. Baban evlerini sizin üzerinize vererekte çok büyük bir hata yapmış. Neyse ki kuzenime bir şey vermemişlerdi sadece kendi ailesinin evinde oturuyordu. Kuzenim boşanma aşamasında araba aldı onu bile annesinin üzerine yaptı arabadan hak talep etmesinler diye. Evlenirken böyle aile mal varlığını hemen üzerinize geçirmeyin almayın. Ya da ne olursa olsun bir gün her şeyin bitebileceği ihtimalini düşünerek evlilik sözleşmesi yapın.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMalını mülkünü ne varsa babana geri ver o vefat edene kadar üzerinde kalsın. Bir hayırsıza para yedirme daha fazla. Durumlar senin üzerinde hiç bişey kalmayınca netleşir diye düşünüyorum. O zaman boşanır kızınla huzurla yaşarsın. Baban elalemin kumar borcunu ödemek için mi yaptı o malı mülkü. Lütfen sevgi, eğer karşındaki dürüst biriyse herşeudir. Hz. Hatice de bütün malını mülkünü peygamber Efendimize harcadı lakin o Allah yolunda kullandı bu parayı.
Böyle karakteri bozuk insan için paranın bir önemi yok seviyorum onu deme.31 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHakkınızda hayırlısı olsun inşallah. Ama emin ol pişman olmayacaksın. Bu kan emiciden tamamen kurtulduğunda sen ve kızın için çok güzel günler başlar inşallah ♥
+1 yılKimi bilemez kimi de bulamaz demişler. İşte eşin bilemeyenlerden. Sata sata nereye kadar gidecek peki? Bir yerde baban da tamam, yeter diyecek. Bana muhtaçsın falan demiş ama şu aşamada bence de o sana muhtaç. Ancak böyle giderse zamanla her şey elden çıkınca gerçekten sen ona muhtaç hale gelebilirsin. O nedenle geç de olsa erkenden önlem almalısın.
03 Yorumla
Soran+1 yılBoşanmakta kolay değil bir kızım var
- +1 yıl
Elbette kolay değil. Yetişkinler zarar görseler bile bir şekilde düzelir. Ama çocuk için geri dönüşü olmayan sorunlar çıkabilir. Ancak bu şekilde bir yaşam da olmaz. Yarın ekmeğe muhtaç hale gelebilme ihtimali çok yüksek. Kaldı ki o duruma gelince eşin boşanma konusunda senin gibi ince düşünmeyebilir.
Soran+1 yılYok hayır artık asla mülk satımı gibi bir şey olmayacak karar verdim. Ama o zaman da onu çok iyi tanıyorum beni suçlayacak sen ne paragözmüşsün ne değerli paran varmış gibi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
98Cevap
+1 yılBak kızım yazının başında ben sonunu çözmüştüm ama okumaya devam ettim, sadece gözünü Korkutmaya çalışıyor, bence sen bir sağlam avukat bul ki babanızın vardır derhal boşanın, önce üç daire sonra iki daire nereye kadar, çocuğuna baban bakacak kocana sen bakacaksın aman kalsın!!!
Beni ta 25 yaşıma geri götürünüz, evlendim ama eşimin harika mesleği var çalışmam dedi (Diplomalaı güzellik uzmanı) iş yeri açabilirim dedim, hayır dedi. ve ben kendisine haftalık harçlık bırakıyorum (evin her türlü alışverişi haricinde bu harçlık) Pazartesi harçlık haftalık veriyorum, çarşamba bitti diyor!!! bir gün işime gider gibi çıktım takip ettim parayı annesine götürüyor. derhal boşanma davası açtım. Bana söyleseydi ben annesi ile kızkardeşinede bakardım ama yalan beni bozuyor!!! Derhal boşan kızım. Senin babamdan kalan mallarına asla dokunamaz asla nafaka ödemezsin, onun sevgisi sana DEĞİL parana ama işte. iyi düşün
miras yoluyla intikal eden mal varlığının aslı hak sahibi eşe ait olup, mal paylaşımına dahil edilemez. Miras kalan arsa, ev, iş yeri gibi taşınmazların gelirlerinden elde edilen birikim ya da mirasın gelirinden elde edilen diğer mallar yasal mal paylaşımına dahil edilmektedir. Örneğin babadan ya da anneden ev miras kaldığı varsayılırsa bu ev, yasal mal paylaşımına dâhil edilmeyecektir.30 Yorumla
+1 yılbak canım seni kullanıyor anladığım kadarıyla çok temiz bir kalbin var ama sana şunu söyleyeyşm ilerde boşanacaksın bu kesin boşandıktan veya ayrıldıktan sonra senden gelen para muslupu kesileceği için ne köpeklikler ne sözler ne yeminler edecek sakın inanma aç gebersin çalışmassa sana gelince maddi durumun var çalışmasanda olur çalışırsan da olur kendine oyalanacakküçük bir çiçek dükkanı açsanda olur seni paran için değil sen olduğun için seven iyi kalpli biri ile evlen emin ol boşansan sen değil o kaybeder köpek olur kapında ama asla yüz verme çünkü bir kere bunu yapan her zaman yapar eminim senden aldığı paralarla başka kadınlarla cisel ilişki kurmuştur yazık senin sınavın yokluk değil bu dünyada senin sınavın şerefsiz biri ile evli olmak yol yakınken boşan boşanki zararın neresinden dönersen kardır hoşçakal
73 Yorumla- +1 yıl
O kadar iyi konuşmuşsunuz ki abi çok haklısınız inşallah dinler bu kadın
- +1 yıl
@feyziiihüsnü sağol canım
- +1 yıl
soruyu güncellemişin bu zamana kadar neden yapmadın şimdi yaptıklarını ama sana zerre değer vermemeiş yazık şimdi para kesiince ben sana dedim köpek olur diye kapında
+1 yılNe kötü bir sey ya elin ayağın tutuyorken eşinin hanımının elinden geçinmek. Bence kocanız sizin yanınızda sevgi maksadıyla durmuyor. Neden diye sorarsanız bir işin ucundan tutmuyor eminim şimdi sizi tanıyan herkes diyordur kocan senin elinden besleniyordur diye. Ne kötü bir yakıştırma. Ben utandim kocan adına. Rabbim sonunuzu hayretsin inşallah ablacım
32 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten çok zor bir durum. Özellikle sevgisinden emin olamamak beni çok üzüyor
- +1 yıl
Sevgi cok önemli yaa. Sevildiğini hissetmek. Bunlar hissedilmeyince insan kötü oluyor 😞
+1 yılBelki sevmis ona lafim yok, lakin bu olanlar, yani yasadiklariniz hicte gozden kacacak seyler degil. Bu yolun Sonu kotu gozukuyor. Maalesef birde cocugunuz var. maalesef ten kastim, eger bebek olmasaydi eminim coktan bosanmistiniz. Ama yine de yuruyecegine inanmiyorum. Ne kadar uzun surebilir ki? Eninde sonunda isler sarpa saracaktir. Zor bir karar fakat, bebekte olsa bosanmak tek yolu. Senin kocan adam olmaz. Ama bebegin icin iyi bir gelecek sekillendirme sans in varken bunu kullanmani oneriyorum. Hicbirsey ondan onemli degil. Saglikli bir birey olarak yetistirmek mukellefiyetiniz var. bunu unutmayiniz.
21 Yorumla- +1 yıl
Aldigin karar icin seni tebrik ederim. Kesinlikle bir hata yapmiyorsun, aksine hatandan kurtuluyorsun. Kendine mumkun oldugunca dikkat et. Allah bebeginin istikbalini acik tutsun. Guzel insan.
Kızma küsme ama senin gözün harbiden kör olmuş. Adam seninle paran için birlikteyim demiş zaten. Bunu illa açık açık söyleyip itiraf etmesi mi gerekiyor? Davranışları ile gösteriyor zaten. Ohh ne güzel dünya be! Baba oğul, saf ve vicdanlı kızı bulmuşlar ikisi iki yandan sömürüyor. Lanet olsun böyle tipleri görünce kendi babam aklıma geliyor. O da aynı senin eşin gibi. Kişiliksiz, karaktersiz, başkalarına tutunup asalak gibi yaşamayı marifet sayan biri. Neyse ki görüşmüyorum artık, böyle tipleri görünce midem bulanıyor resmen..
20 YorumlaBilmeden ahkam kesmek olmasın o yüzden belki ilk tanıştığınızda kocan sana aşıktı ve aranızda geçen herşey gerçekti. Zaman herkesi değiştirir ve belli ki kocanı rahata alıştırmış. Seninle olan ilişkisini sevgiden çok çıkar ilişkisine çevirmiş. Bence kocana haber vermeden tüm tapuları babanın üzerine geri geçir. Sonra da iyi bir avukat tut ve o ne diyorsa onu yap. Evladın için de bir uzman ile görüş. Onun bu durumdan en az ne kadar zararla çıkacağını öğren ve o şekilde davran. Yuva yıkma diyenler olur, kurulu düzeni bozma diyenler de. Hatta evladın için dayan diyenlerde. Ama bence anlattıkların doğru ise Çocuguna ve sana yapabileceğim en büyük kötülük evli kalmaktır. Bir an önce ikinizi de bu adamdan kurtar.
10 Yorumla
+1 yılyani çok özür dilerek bişey sorucam sana eşim dediğinin seni tehtit ettiği konuları okudumda erkeğin doğasına uymayacak yaşam şekli ile seni aldattığını bile varsayarım ben ki para konusunda değişen erkeğin baştaki sevgsinin aslında nedenin ni de yaşamış oluıyorsun ama şunu unutmamalısın senin olana değer vermiyorsa sanada değer vermez sakın unutma. şöyleki zamanla sana boşanma konusunda eğlimleride olacak nedenide açıkve ne sen ağzından attınya oda san karşılık verdi oturup pişmanlığını yaşamayan biri seni kafasından silmiştir. seçi, m yaparken hayat kurmak istdğin insanı çnceden bilememk tam yaşamadığın anlamındadır bayan benim sana şu anlamda fikir vermem sadec şu olur belliki kültürlü ne yapabileceğini bilen birisin sen aslında yeni bir şirket kurmalı ve sana ait olanlarla kendi işini hahatını kurmalsıj kontrolün sende olmaması seni yakın zamanda eritecektir maddiyat olarakta bence erken davranmalsın
00 YorumlaAllah erkeğin cimrisiyle aç olanına denk getirmesin. Sen onu doyuramazsın. Kaldı ki o daireler belki kızının geleceğin, salak bir adam için para ne ki deme. Yarın kızın saçma salak bir hayat yaşasın istiyorsa ver adama hepsini pavyonda ezsin. senin paranla ortamlara girsin. Aklın varsa boşarsın ve kızının geleceği için paranı saklarsın.
20 YorumlaAile kavramını ve değerini çok bilen ve evlenip boşanmış bir erkek olarak iki kelime söyleyeceğim:
"Derhal boşanın"
Bu ifadeyi sizden önce kimseye söylemedim, hatta sabır diledim ve artık olmayacağına eminseniz boşanın demiştim ama siz de ilk defa bu kelimeyi söylüyorum. Hemen boşanmalısınız. O kişi ne erkek, ne baba, ne de adam.314 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten kızımı düşünüyorum babasız bir evde büyümesi bir de boşandıktan sonra kızımla da ilgilenmezse ona daha çok üzülürüm
- +1 yıl
Bu adamın yapacağı babalık varsa ben adam değilim. Baştan yalan söyleyen biri. Sizi kandıran biri. Sizin ona muhtaç olduğunuzu düşünüyor, hâlbuki o size muhtaç hem de aç nefesi kokarcasına. Kızınız ilerleyen zamanda sizin ve onun kavgalarına şahit oldukça daha da kötü bir ailede büyüyecek. O kişi iflah olmaz.
Soran+1 yıl@үεηgεçвεy yok eşim kumar oynamıyor kayınpederim. Bazen çok düşünüyorum nabıyor o kadar parayı diye ama çocukken çok şey yaşamış babasından kumar sevdasından asla oynamaz
Soran+1 yılEvet en korktuğum şey de o kızımın mutsuzluklarla kavgalarla büyümesi. Bilemiyorum vallahi şu an çok ilgili habire ilgilenir zaten bütün gün evde
Soran+1 yıl@үεηgεçвεy aileme söylesem eminim ki arkamda dururlar destek olurlar. Hele abim duysa dediklerini abimle görüşmeme bile kızıyor o sokuyor zaten senin aklına bu düşünceleri diyor
Soran+1 yılBilemiyorum acaba bütün gün evde olduğu için birbirimize mi sarıyoruz? Ben mi bir iş bulsam acaba hem bana da değişiklik olur çevrem arkadaşlarım olur
Soran+1 yılİnanın ben çalışsam bir o kadar da kıskanç ki maalesef tabi başlarda hoşuma gidiyordu ama şu an çalışsam yanımda bir erkek görse kıyameti koparır beni mi aldatıyorsun diye
Soran+1 yılİşte bu sıralar sabrımın sonuna geliyor haberi yok. Kızım kreşe verecektim bu sene özele vermek istediğimi söyledim çünkü bende özelde okudum benim ailem beni okuttu bende kızımı okutmalıyım bir anda kavga çıkardı devletin suyu mu çıkmışta bilmem ne araba istiyormuş zaten çok pahalıymış arabalarda yani tek istediğim kızımın iyi eğitim almasıydı bir de diyor şımarmasın hemen ne özeli felan
- +1 yıl
Özür dilerim, benim de boşandığım kadın bu kafadaydı. Doktora yaptım hem de asker olarak ev işlerine yardım ettim, o lise mezunu, evde aylak aylak yatan ve ev hanımı olarak bir yemek dahi yapamayan biriydi. Sizi çok iyi anlıyorum. Boşandığımda kurban kestim kurtuldum diye. Ben size söylüyorum, kendinize ediyorsunuz.
En başında belli etmiş zaten kendini. 4 5 daire ne demek ya insan ömrü boyunca 1 tanesini zor alıyo. Bütün bunlara rağmen bide piskinlik var esinde yanlış anlamada. Burdan yazmak kolay bizim için ama yok nafaka verirsin bilmem ne zaten eşinin olayini tamamen ortaya koymuş. Ayrica senden nafaka alabilmesi için çocuğun velayetinin onda olması lazım. Ya bosanacaksin ya da onu düştüğü yerden sen kaldirmicaksin madDi destek vererek. Kendi öğrensin hayatın onun algıladığı şekilde yurumeyecegini.
21 Yorumla
Soran+1 yılEvet galiba yakışıklılığına aldandım başlarda çok iyiydi sonradan tanınmaz hale geldi
+1 yılValla kardeş bu saatten sonra bunun karakteri değişmez. Adamın ne olacağı baştan belliymiş. ilk hatası zaten herşeyi ortaya çıkarmış. 3 ev parası kaybetmiş. açıklama isteyince paragöz demiş sana. kusura bakmasın kimse bu ülkede 3 ev parası kaybedip açıklama yapmayacak kadar lükse sahip adam sayısı 100ü geçmez.
41 Yorumla- +1 yıl
Hakkınızda hayırlı olsun inş. zırnık koklatma sakın. gitsin ne hali varsa görsün.
Para nasıl onemsiz ya. Tum dairelerini satıp bos gezen bi adama mı yedireceksin? 5 daireyi satmışsın yok yere. Onlar senın cocugunun gelecegi. İleride elinde 1 tane kalmazsa paranın ne kadar onemli oldugunu anlarsın. Satıp satıp verme adama. Parayı kes. Baksın evine. Düzelmeye yanasmıyor, saygısızlıga devam ediyorsa da ayrıl kurtul. Bekara bosanmak kolaydır bılıyorum ama cok sınırlendım gerçekten. Kimseye kullandırmayın kendınızı.
40 Yorumla
+1 yılResmen adamın emeklerini çöp etmişsiniz ya yazık hayırlı evlat dedikleri bu olsa gerek cidden yazık adam çalışmış yapmış adamın emeğini kocanın iki lafıyla satmışsın pes.
Kocayı boşa öküzün teki belli bi halt olmaz ondan en azından baban sahip çıkar sende bi zahmet kafanı kullan biraz ekonomik özgürlüğünü eline alarak davran17 Yorumla- +1 yıl
Güncellemeler beni benden alıyor hem okuması keyifli hemde böyle insanlar ciddi var mı diye şaşırıyorum.
Soran+1 yılMaalesef ki var benim gibi erkeğin yakışıklığına kapılıp evlenenler anlar halimi
- +1 yıl
Sen en doğrusunu yapıyorsun ayrılmakla kendine yazık etme daha fazla çocuğun var, kendin ve çocuğunun geleceği için çabala bundan sonrası için o gereksize ihtiyacın yok
Soran+1 yılBu arada beni en üzende kocamın tarafından kimle konuştuysam kimse çocuğumu sormadı bi kere bile halen ne koparma derdindeler benden
- +1 yıl
İşte vaktinde kendini harcamışsın ama artık gözün açık anlıyorsun dertlerinin sadece maddiyat olduğunu, sen malları kaçırmaya bak boşanma davası aç gerekirse çekişmeli aç ve hakkın neyse al eşinin senden aldığı evleride aynı şekilde parasını iste takı çeyiz nafaka her haltı iste çünkü ciddi çirkefliği hak edene birisi yediklerine saysın sürünsün.
Soran+1 yılBen anlamıyorum ya annem bugün acaba yokluktan gelip bir anda parayı görünce mi sapıttılar dedi çok mantıklı geldi bu ne para sevdasıymış anlamadım gitti
- +1 yıl
Sonradan görmelik durumu olabilir ilk başta anlayamazsın oda kendisinin farkına varamaz ama kalkıp evi vermeniz için ağlamaları saçmalık ötesi utanma durumları yok sanki kendi malları gibi pes
Boşa gitsin o soğan erkeğine ihtiyacın yok. Ticarete girip batsa anlarım ama terbiyesizlik ve küstahlık yapmış. Sonradan görme insanı doyuramazsın , kızının geleceğini düşün en azından ona birşeyler bırak , yoksa bu gidişle sıfırı görmen yakındır. Paraları illa karıkız vs ile eziyordur yok deme.
21 Yorumla
+1 yılAcaba sevdi mi hiç diye düşündüm yazıyı okuyunca. Senin paranı yiyor. Yemiş yani çok açık. birde dul olmaktan vuruyor. Çok dul tanıdığım var kocasını bosadiktan sonra kadın gençleşiyor valla. Nesini seviyorsun bilmiyorum ama böyle muhabbet geçmese kimse kimsenin yanında öyle buldun yağlı kapıyı ye parasını demez. Belli ki önceden konuşulmuş ve kimse de sevdiği kadın için öyle dedirtmez ya da demez. Valla iyi gecinmia üzerinden. Biraz daha yedirirsen paranı çocuğuna birşey kalmaz onu da yer.
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 670 cevap paylaştı.
+1 yılBir kadınla para için birlikte olunabilir
Peygamberimiz buyurdu ki :
Kadınla şu 4 şey için evlenilir: Malı için, asaleti-soyu- için, güzelliği için ve dini için. Sen dindar olanı tercih et, mesut olursun.
Aynı şey erkek için de geçerli önemli olan ahlak ve maneviyat20 Yorumla Adam paran için seninle, boşa gitsin sen bu adamı çekmek zorunda değilsin senin dediğin gibi senin ona değil onun sana ihtiyacı var. Böyle diyor ama boşanınca it gibi geri gelcek sana. Birak ne bk yiyosa yesin onun yüzünden elindeki paranı bitiyorsun.
32 Yorumla
+1 yılHem seni küçümsüyor, hakaret ediyor hem senin arkadaşı tarafından aşağılanmana izin veriyor hem de paranı yiyor. Boşanmakta geç bile kalmışsın ki bence bunun sen de farkındasın. Ayrıca boşanmak, evlenmek kadar normal olan bir süreç. Hiçbir dönemde de zor değildir. Çocuğun da varmış, bu ortamda büyümesine izin verme bence.
14 Yorumla- +1 yıl
Ben senden daha çok sevindim, bir de kafasına pasta falan yapıştırsaydın. İçimde bir ukde olarak kaldı bu😂
- +1 yıl
Bu senden 5 daire almadı mı? Kalır elbet birinde.
Soran+1 yıl5 daireminde parası yok işte orda naptın diyorum yine desem bana diyecek ki senin gözünü para bürümüş ne paraya değer veren bi insansın vb oysaki asla paraya değer veren biri değilim ben sadece sevilmek değer görülmek istedim
- +1 yıl
Sonuçta verdin, parasını yemesi seni ilgilendirmez. Ayrıca her insan sevilmeyi hak eder ama bu şekilde değil. Çünkü bu sevgi değil, insan birini severse onu kaybetme korkusuyla yaşar, değil onu aşağılamak karşı bile çıkamaz. Çünkü seviyordur ya hani. Belli sen sevmişsin ama o seni değil paranı sevmiş. Umarım daha iyi, seni sevecek biri karşına çıkar.
+1 yılAllah im yarabbim benimde ablam var cidden böyleleri var mi ya?
Arkadaş, ne yüzsüz bi herifmis ben degil esimin evini satmak ondan para bile alamam.. bence bosamalisin oyle insanı, laflara bak nafaka verirmissinde dul olmak zormusta senin gibi koca olmaz olsun..
Valla ablacim sen cok iyi niyetlisin ama boyle insan icin degmez kiralarini kendin al yedirme sürünsün.. bi kadin dünyaya boyle pislikler hayatini karartsin diye mi geliyor ya!!
Şu an cok üzüldüm senin icin, ne hayaller kurdun kim bilir 😕Allah ıslah etsin..04 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten çok sevdim ve evlendim. Onun için anne babamın yapma etme sözünü dinlemedim. Pişman oldum. Sizin de ablanız varmış gerçekten ilerde birgün evlenirse adam gözünü tutmazsa söyleyin abim bana da çok söyledi bu herif tekin değil yapma etme diye ama dinlemedim ceremesini çekiyorum
- +1 yıl
Nasip diyelim, olacağı varmış..
Ama inanin bana alin karsiniza adam degil ama adam gibi konuşun.. son bi sans ver kendini duzeltmezse bosayin. ya da birkac aylığına baba evine dönseniz, belki akli basina gelir.
Soran+1 yılBabamın evine dönersem kızımı asla bana vermez ona eminim. Bilemiyorum ah bir beni gerçekten sevip sevmediğini bilsem
- +1 yıl
Nasil vermiyor yaa, devlet ne gune var
Vermeseydin çocuklarıma bırakacağım deseydin senin kuracağın iş belki tutmayacak garantisimi var geleceğe yatırım bunlar. Kendini ve parayı değil çocuklarının geleceğini düşün. Alistirmissin yani erkek ise gider bi yerden bulur parayı kadının eline bakmaz.
00 YorumlaKızının geleceğini iyi düşün.
Hazır tüketmeye alışmış ve üretmekten aciz bir erkekten hayır bekleme.
Babalıktan çok uzak anlattığın kadarıyla.
İlk fırsatta boşan ve önüne bak.
Dul olma kavramı da baya eskidi bence.
Malın mülkün seni ayakta tutar ve kızına, sana güzel bir hayat sunar.10 Yorumla
+1 yılGüzel kardeşim sen o adam olmadan yaşarsın ne işe yarıyor ki zaten o? Kiraların sana da çocuklarına da yeter ona vereceğin parayla sen kendine iş kurar Gül gibi geçinir gidersin ayrıca nafaka ödemek zorunda değilsin ona para verdiğin çalışmadığı gibi durumları mahkemeye sun üstündeki malları da annenin üstüne geçir boşanma bitene kadar senin bir gelirin yok hiçbir şey talep edemez kusura bakma ama beddua edicem nerdeyse nasıl adamdır ya bu
00 YorumlaBu kadar şey olmuş ve sen tüm bunların üstüne bu sorunun cevabını bilmiyor musun? Kendi söylemiş para için kullandığını. Bak kardeşim senin ailen sen git millete Sefa sürdür diye o paraları kazanmadı. Boşan, yoksa yazık eder kullanmaya devam eder ve ailenin tüm emekleri senin eşin yüzünden biter.
00 Yorumla
+1 yılDüşmüşsün bir çukura merdivenin var ama sülük kanını emsin diye bekliyorsun. Kocanın seni sevdiği yok senden gelen paralarını malını mülkünü seviyor. Taş üstüne taş koymayan birinden bir halt olmaz boşanmazsan elinde avucunda ne varsa alacak bu vampir kılıklı adam.
11 Yorumla- +1 yıl
Bence lafından geri dönme bir laf vardır köpek bok yemekten vaz geçmez
Adam yolunacak kaz bulmuş kendine bırakır mı? Boşamak elbette çözüm değil. Ama oturup konuşun. 5 daireden bahsediyorsunuz. İnsanlar açlık sefalet içinde. Yazık günah. Çocuğunuzun da rızkı var o parada. Ya acilen işe girip çalışmaya başla, asgari ücret bile olsa kazan ama kazan de ya da ben bitiricem de. Kendine çeki düzen vermesini sağla yoksa bu şekilde giderse sen de çulsuz kalacaksın.
00 Yorumla
+1 yılKardeşim Rabb'im seni korusun ve çocuğunu baştan sona okudum sen ailem yıkılmasın diye tüm fedakarlığı yapmışsın senin ve ailenin durumunu bildiği için eşin rahat davranıyor hiç arkana bakma bu hayat yaşam senin Kendi yolunu hızlıca seç.
42 Yorumla- +1 yıl
Ailenle konuş güzel bir şekilde ve hızlıca harekete geçin kardeşim... Boşanınca baklavami isterim cimrilik Yok 😊
- +1 yıl
Sevindim kardeşim hayırlısı olur
+1 yılValaha bence hic habersiz evden ayril avkata veklwt ver bosanma davasi acsin avkat ilgilensin yoksa bu Adam hayata calismaz soyleyim ve seni bitirir sonrada ortada birakir kendini salama al
25 Yorumla- +1 yıl
MalarI bolelimi dedi guldumya 😅o bayan senmi erkeksin guldumya
- +1 yıl
Aynen super yapmisn oh aferin bence once cikingir cagir kapinin kilidini deyistir sonrada aylenin yanina git 15 gun tlfnuda kapat
- +1 yıl
Cok iyi yapmisin suna bak kaynanaya cahilxe konusmalar hala Malin mulkun pesindeler yani anlamisindir evlilik deyil malarin pesindeler mal ver nehalin varsa gor diyorlar seni peki MalarI babanin uzerinde gecirince sonra nasil alacan
Soran+1 yılBeni en çok üzen de ne kocam ne kayınvalidem hiç biri çocuğumu sormadı nasıl nabıyor diye varsa yoksa ne vereceksin çocuğa yazık o kadar üzüldüm ki size anlatmam para bu kadar mı değerli
- +1 yıl
Bosver uzulme rniyisini yaptin simdi onlar surunsun
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence sen iyi bir avukat bul ve bu adamdan boşan. Kendisini ne sanmış bu. Kimse kendini vazgeçilmez sanmasın arkadaş. Bu senin paralarını yesin bir de tehdit etsin. Sakın boyun eğme. Ne güzel paran var babam arkanda hiçbir şeyden korkma. Tabiri caizse adamın popona vur tekmeği
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYazık ya böyle biri için babanın emek verdiği evleri satmışsın. Bence artık gözünü açmalısın. Anlattığın kadarıyla eşinin üslubu ve yaşam tarzı berbat biri. Senin üstünden yaşıyor resmen. Bence daha fazla para kaptırma ona yoksa bir gün hiç bir şeyin kalmaz. Bu arada nafaka ne alakaymış. Asıl onun nafaka ödemesi lazım. Birde bir şey soracagım. Neden işi gücü olmayan biri ile evlendin ailen nasıl kabul etti?
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHelal olsun sana böyle güçlü olun işte. Adama bak ya aklı hala evde parada. Ulan git kendin çalış kazan kendi paranı harca. Neyse ağır bir şeyy söylemek istemiyorum ama güçlü duruşuna helal olsun
Soran+1 yılUzun zamandır abimle konuşmuyordum kocam istemezdi senin aklını karıştırıyor serdi bugün ilk defa konuştuk bana biliyordum birgün bu hatadan döneceğini sakın üzülme yarın onlara gideceğim evine davet etti kendi evimi oturduğum burasında satacağım hep kötü anılarım var başka bir yere taşınacağım
Cevap sahibi+1 yılÇok geçmiş olsun ama ona daha para kaptırma bence
İyi bir ders ver. Paraya sahip olup zekaya sahip olamazsan burnundan getirir böyle adam. Eşini düzeltecek olan sensin
51 Yorumla
+1 yılKocan seni sevmiyo! Bak maddi durumun iyiyken git boşan yoksa bu seni sömürerek yarın öbürgün para bitse seni kapıya atar ya da işe yollar evde kendi yatar baak özellikle çalışmayan erkekten hayır gelmez
11 Yorumla- +1 yıl
SENIN ADINA ÇOK SEVİNDİM. kendine temiz bi sayfa aç
+1 yılBütün mal varlığın tükendiğinde boşanırsın, saha sabret bekle acele etme hiç, tamam mı? 3-5 daire için koca mı boşanır! 🤬
38 Yorumla- +1 yıl
Aldığın bu karar neticesinde geçte olsa doğru bir işe imza attın, tebrik ediyorum seni. Asıl o sensiz napacak görelim bakalım. Sakın duygusal yaklaşma! Yoksa dahada kötü olursun ve ona dönersen onun dediğine gelirsin bensiz yapamadın değil. Mi? Diyeck vs.. hakkında hayırlısı 🙏🏻
- +1 yıl
Adamsın 🙂
Soran+1 yılEvet geç bile kaldım bir de bana diyor çok pişman olacaksınız ama iş işten geçmiş olcak suratına kapattım
- +1 yıl
Böyle devam et taviz verme👊🏻👏🏼
Soran+1 yılDaha ne ki canını okuyacağım onun 8 senemi çaldı o kadar rahatlamış hissediyorum ki sanki karnımdan bi taş kalktı
- +1 yıl
Onun yapacağı bir sevmek vardı adam akıllı onu bile becerememiş zaten. İyi yapıyorsun dikkat et☺️
Soran+1 yılBen ondan bişey beklemedim milletin kocalarının altında benim gibi bir imkan olsa ki destek vereceğimi oda bildiği için. Böyleyim sadece beni sevmesini değer vermesini istedim başlarda öyleymiş ama beni değil cüzdanımı sevmiş maalesef geçte olsa anladım
- +1 yıl
Hayırlısı artık üzmeyin kendinizi.
Kaybeden o oldu👊🏻☺️
+1 yılPara kontrolünü kendi eline al.. ve aşağılık bir solucan gibi yalvartmaya başla. Hatta boşanmadan tapuları babanın üzerine kaçır yine. Ama kiralarini almaya devam et babanın uzerinden. Hak etmeyene nefes almak bile fazla bu dünya da..
00 YorumlaNe olursa olsun ayrılmalısın güzel arkadaşım.
Evet kocanın derdi para ve kendi rahatlığı başka bir şey değil ki seni sevdiğini de düşünmüyorum. Ne karaktersiz insanlar var işte midem bulandı yine.06 Yorumla
Soran+1 yılAvuçlarını yalarlar vallahi. Ben anlamadım bana büyü yaptılar naptılar 8 sene nasıl çektim bunları şu an gözüm çok iyi görüyor ama
Soran+1 yılWhatsappdan neler yazıyor çok pişmanım bir daha olmayacak felan okuyup gülüp geçiyorum sadece beni asıl üzen bir kere kocam olacak şahıs çocuğumuzu sormadı sanki benim tek çocuğum yazık bir de bundan babalık bekliyormuşum ben
- Aile & Toplum konusunda 543 cevap paylaştı.
+1 yılÜzerine olan tüm malları babana bağışla sonra boşan (baban bilir bu tür işleri) boşanırken tazminat nafaka ve diğer verdiğin paraları talep ederek boşan.. Böyleleri bir daha evlenip başka kızların başını yakmasın.
00 Yorumla Mallari evlwndikten sonra edindi isen mahkeme mallari böler daha onceki sattiklarinla ilgilenmez. Once mallari babana iade et sonra boşanma evresine gir
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet evlendikten 2.5 ay sonra babam malları böldü ama tapuların hepsi benim üstümde
Soran+1 yılOna vermedim tapuları
Ne demek daire sattirip parayı hiç etmek. Sen nasıl bi gelecek planlıyorsun bu adamla. Çalışmayan erkekten hayır gelmez uyan bence
30 YorumlaBir kadın zor durumdaki eşine yardım etmeli ama anlattığınız durumun bununla ilgisi yok. Bu adamla olmaz farkındasın... hiç olmamış ve olmayacak... ayrıca nafaka falan da alamaz.
10 Yorumla
+1 yılNasıl adam ya ailenle konuş kuruş para verme girsin işe calşsın babasında senin parsnı vermsın senin parana nasıl guvenır
12 Yorumla
Soran+1 yılBoşanmakta kolay değil ki kızım var evde babasız büyümesini istemiyorum açıkçası
- +1 yıl
Bende boşanmanı istemem yanlız tatlı dılle ıyce anlat ona senin yaptıgını hıc bir kadın yapmaz bizimde akrbrda zengin gelinler var koca ne para ister nde gelin verir ona
+1 yılnerden bulup da evleniyorsunuz böyleleriyle iş kurcam demiş de parayı yemiş bir de sana saçma saçma cevaplar vermiş
111 Yorumla- +1 yıl
sen neden iş kurmadın peki kocanın iş kurmasını bekliyorsun sende iş kuracak zeka yok mu?
Soran+1 yılBen elektrik mühendisliği okudum. Ama okul bittikten sonra çalışmadım da boşa duruyor diplomam. İş kuracağım desem ne işi kurabilirim ki? Ekonomi Mağlum
- +1 yıl
kazanan nasıl kazanıyor araştıracaksın işleri illa ki kendi sektöründe iş yapmak zorunda değilsin yatırımda yumurtaları farklı sepetlere koyma stratejisi vardır benim sadece 1 dairem olsun o daireyi satıp o parayla öyle şeyler yaparım ki en geç 2 senede 1 daire param daha olur sen evleneceğin insanda beyine karaktere bilgiye olgunluğa önem vermezsen böyle pişman olursun
Soran+1 yılHaklısın başlarda böyle değildi ne oldu bana neyine inandım yakışıklılığına mı kandım bilmiyorum
- +1 yıl
başlarda herkes düzgündür karşındakini yeterince tanımak istiyorsan yem atmalısın beklemediği yerlerden sorular sormalısın iyice tanımaya çalışmalısın
- +1 yıl
baya saf gibisin
Soran+1 yılYok aslında saf değilim ama galiba gençlikte 20li yaşlarda yaptığım bir hatanın bedelini ödüyorum
- +1 yıl
kaç yıldır evlisiniz
Soran+1 yıl8 yıldır. 26 yaşımda evlendim
- +1 yıl
yazık olmuş keşke kocana para vermeseydin de kendin iş kursaydın
Soran+1 yılBurda mesele para değil ki. Evliliklerde senin benim olmaz diye öğretildi bana kendi evimdede bunu gördüm ben. Eşimin beni sevip sevmemesi ve düzenli bir hayatı olmaması
+1 yılŞerefsizin teki işte saf olma bu kadar. Değmez bomboş bi yaratık için. Her iki cins için de söylüyorum kimse kimseyle parası için birlikte olmasın, bu çok saçma
00 Yorumla
+1 yılUmarım iyi olursun ben de gece gündüz eşseķ gibi calisiyim senjn gibi biri karşima cikmasin yakisiklilik mi kaldi calismaktan genc yasta of of umarim hersey duzelir hepimiz icin.
00 Yorumla
+1 yılOndan ne bir eş ne de baba olur. Bence ayrılmak daha hayrına olur. Ayrılmazsan bile bundan sonra ona para verme. Her şeyden önce kızının geleceğini düşün.
00 Yorumla
+1 yılDerhal ve hemen boşayıp kapının önüne koymalısın. Etrafta konuşulanları kulağınla duymuşun. Asalak adam hem paranı hem seni yiyor. Malın bitmeden adamı şutla yoksa sana bakabilecek durumu yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılboşanmalısın dairelerinde kiraya vermelisin Kirayla geçinmelisin gücünde var. Öyle bir insanla birlikte olmak zorunda değilsin sırf çocuğun Var diye sen çocuğuna hem anne hem baba olabilirsin zaten oluyormuşsun da
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılay iyi yapmışsın lütfen ondan boşan hemen boşan Senin paran için yanında olan bir insandan hayır gelmez hatta dava açıp veridiğin o daire paralarınıda almalısın z
Cevap sahibi+1 yılgülüm sakın Affetme Boşan gitsin kos koca adam nerde kalırsa kalsınn
Soran+1 yılAynen öyle yetti zaten 8 senedir kahrını çektiğim
Cevap sahibi+1 yıloha bee Ciddimisin? benim piskolojim bozulduda anlattıklarından... lütfen bir kuruş bile vermeden boşan
Soran+1 yılHayır asla beni asıl üzen kimse çocuğumu düşünmedi onun tarafından varsa yoksa nabacakmış zaten bir psikologdan randevu aldım gideceğim ve tüm içimi dökeceğim
Cevap sahibi+1 yılçok üzüldüm gerçekten öyle bir insana 8 yılını verip bir anne olmandan... kesinlikle çocuğu görmeyi bile hak etmiyor onlardan hiç biri hele babası hiç hak etmiyor kendin yetiştir lütfen onlarla konuşturma yüzünü bile görmesinler ben böyle terbiyesiz bir aile hiç görmedim utanmdan nasıl konuşabiliyorlar böyle inanılmaz.
Kişilklerde zaafiyet oldumu, hazıra alışıp rahat yaşamı tercih ettimi nsan çok zor. size nacizane tavsiyem kesin bütün muslukları. geliri siz idare edin. unutmayınki kimse kimseye muhtaç değildir.
00 Yorumla
+1 yılEvliliğinin konusunda seni üzmek istemem ama anlattığına göre gerçekten öyle. Zaten baban var sen kendi ayaklarının üstünde durursun. Boşver aç boşanma davasını gitsin. Yüzüne bile bakma.
01 Yorumla- +1 yıl
Sakin baska bir yer falan verme. Mağdur rolü oynuyor güya
+1 yılParanın esiri bir sağlıksız ilişki, size şunu söylemeliyim eşiniz sizi hiç sevmedi paranızı sevdi, zararın neresinden dönerseniz sizin kârınız olacaktır, en azından çocuğunuzu düşünerek kendi hayatınıza bakınız yoksa elinizde avucunuzda ona bırakabileceğiniz bir geleceğiniz olmayacaktır.
Bunca zaman o kadar daireyi satarken aklınız neredeydi bu da bir merak konusu..00 Yorumla
+1 yıl91 tane yorum gelmiş. Okumadım ama çıkmazın içindesin. Boşanmak en doğrusu çocuk için de. Öyle bir baba ile aynı evde yaşamamalı
10 Yorumla
+1 yılBence yollarını o adamla ayırmanın zamanı gelmiş babası neyse oğluda aynı yarın bir gün oda kumara alışır bütün servetini çar. Çur eder
11 Yorumla- +1 yıl
İyi vur tekmeyi
+1 yılSen ne sevgisinden bahsediyorsun boşanma vs bırak ya adeta seni sömürmüş yazık etmişsin kendini de babanıda neyi bekliyorsun boşa geç bi bokta sende talep edemez hak kazanamaz sürünsün acıma birde adam yerine koyuyorsun ya
21 Yorumla- +1 yıl
Hala sen ordamısın içmiş vs orda kalam erkek müsfettesini hala yazıp milletin ne düşündüğü değil senin düşüncelerin
Gözün açılmış ama geç açılmış
sizin gibi kadınlar bize niye denk gelmez anlamış değilim05 Yorumla- +1 yıl
Napacaksin denk gelse hı napacaksinnn
Soran+1 yılEvet 8 sene sevgisizlik mahvetti şu adamdan bir kurtulayım uzun bir tatile ihtiyacım var
+1 yılÇocuğa bakıcı tut ve bir is bulup çalış hazırdaki paraya dokunma çalıştığını harca bu durumdan utanıp aklı basına gelir
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 517 cevap paylaştı. Acilen boşanman gerek çok acil insan bu duygularla kendini yıpratır kurar durursun durumun da çok iyi hiç yıkılmazsın bence ayrıl.
02 Yorumla
+1 yılSonunda kocanın seni kullandığını sevmediğini anladın galiba
12 Yorumla- +1 yıl
Siz ne kadar oldu evleneli
- +1 yıl
Cevap versene
+1 yılErkek demiyoruz biz buna ya da koca evkuşu de buna ya da amip
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 536 cevap paylaştı. Böyle devam edersen elindekilerin tamamını sattıracak bu adam sana. Aklını başına al Hemen boşanmalısın.
00 Yorumla
+1 yılBoşan gitsin demesi kolay geliyor evet bana göre ama çalışmayıp hazırı nereye kadar yiyecek baban da iyi vermiş seni ona
00 Yorumla
+1 yılAşk mı para mı dediğinde erkekler parayı tercih eder , bu çok acı bir gerçek.
10 Yorumla
+1 yılOnu boşa beni al be ya :) valla kizma ama bu anlattıklarına göre durum net
10 Yorumla- Devamını Gör (82)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne