AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
100Cevap
Kocan seni paran için sevmiyor, paranı senin için seviyor..
Merak ediyorum neden boşanmak istemiyorsun? Yani seni kullanan insanlarla saf mısın gerçekten?
Biraz öyle değil. mi senceede istişare et biraz kendinle
Anlattığına göre evet paran için seninle birlikte he birde bu saatten sonra yedikleri babanın verdikleri sana ait olanlar falan değil çocuğunun rızkı.
Sevmediği nasıl da belli. Boşan gitsin cepte görüyor seni
Çok üzücü bir hikaye. Ben yorum yapmak istemiyorum. Umarım mutlu olursunuz en kısa zamanda.
Oyle bi dusuncen varsa neden. Evlendin. Varsa. Yurumez. Bua sekilde. Zaten
Gercektende saf misin mal misin karar veremedim adam seni kullaniyor duymuyor musun dediklerini
karakter denen olgu kocanla karşılaşmamış. sen se ne kadar iyi niyetlisin
Eşinin niyeti iyi değil. Evet para her zaman ara bozuyor. Menkul ve gayri menkulleri babanın üzerine yap. Eğer bir adam çalışmıyorsa onda grur yoktur. Grursuz bir erkek herşeyi yapar
Herşeyin hayırlısı. Boşanma konusında bilgi istersen yazabilin bana
Geçmiş olsun hayatında iki kere hata yapmışsın birincisi onunla evlenerek ikincisi onunla çocuk yaparak üçüncü hatayı yapmadan ayril yoksa o senin paranı yiyecek dımdızlak kalacaksın sonra boşanacak senden
Bence sevgisi bile yalan paran olmasa bakmaz sana
İşte sorun da burada sevgisinden emin olamıyorum
Para verme ozaman anlarsın sevgisini
Siz ne kadar oldu evleneli
8 yıl
Tamam da benim gelirlerim olmasa babam destek çıkmasa biz ne yiyeceğiz evde nasıl ısınacağız elektriği doğalgazı
İste bende onu diyorum
Senin gelirin olmasa bakalm ne yapacak ya evden kovacak seni ya da döve döve babandan para isteyecek
Yaslariniz kac
Ben olsam bir dakika durmam zengin olan sensin baba evine gidince daha huzurlu olursun baban sana daha iyi bakar
Ben 34 eşim 36
Yaşında baya genç bu adamla ömür geçmez sen sevgi arıyorsun ama adam para istiyor
Tkpp atrmsnn sana bişey sorcam
Cevap versene
Aslında özünde çok iyi birisi ama beni sevip sevmemesi çok aklıma takılıyor
Bişey sorcam bu konuda
Tkpp atrmsnn
Burdan sorun?
Burdn olmaz
Bekliyorum
Siz nerelisiniz
O deilde baban okadar çalışsın emek versin çocuklarına iyi bir hayat yaşamaları için yabancı biriside gelsin enayi parası yer gibi babasının kumar borcuna versin
Ben senin babanın yerinde olsam evlatlık tan red ederim seni
Babam olmadığın için sorun yok ayrıca sizine benim paramdan? Burda asıl mesele para değil ki beni sevip sevmemesi. Galiba sizde kocamın kafasındansınız para her şeyi çözer ama öyle değil işte
Bende onu diyorum kocan seni değil paranı seviyor sende bunu göremeyecek kadar körsün
Baban parayı kesse kocan seni her gün döver
Nerden vardınız bu kararı hakkımda ne biliyorsunuz ki?
Biraz gözünü ac ben sana boşuna demiyorum bunları
Tkp atsaydin insan gibi herşeyi anlatacaktım
Bence sen kocamı kıskandın bana öyle geldi zaten ne güzel dimi hazır para yemek yerinde olmak isterdin dimi? Nasılsa karım beni seviyor diye bilip bilmeden konuşuyorsunuz. Aşık olabilirim ama saf değilim
Yoo ben niye kıskanayim parada senin kocada senin para biter kocada elden gider bunu unutma
Adam babanı bile sevmiyor
Noldu sustun
Senin benden isteğin nedir? Sorunun ne? Zaten onca derdim var neden üstüme geliyorsun ki? Ben sadece sevilmek her kadının istediği gibi ilgi istedim başka bişey değil
Sen sevgiyi yanlış kişide arıyorsun
Seninle dertleşmek isterim
Kocam şimdi yürüyüşe çıktı her zaman sabahtan öğlene kadar yürüyüş yapar bende geleyim dedim olmaz üşütürsün hasta olursun dedi galiba beni seviyor
Kesin öyledir sen varken karı kız kesemez
Tkp niye atmiyorsun
Ne kadar yüzsüz biriyle evlenmişsin utanmadan ev istiyorlar senden
Şu an nerden baba evindemi
olabilir. mesela ben de bu yorumu paran için yazdım :D
Bu kadar enayi ve saf olmayın ya dul olmanın nesi zor olsun ailene yakın oturursun evlenmezsin olur biter bu kadar zararlı canlılara bağımlı olmayın
Adam seni sömürmüş hala anlamadin mi
Ayrıca evlendikten sonra tapuları aldı isen üzerine önce babana satış yap geri sonra boşa
Malları babana devret önce
Kocanın derdi sen değilsin , paran söylemin doğru ise 5 daire az para değil adam çalışmadan hem yaşıyor hem tikiyor hemde para yiyor. söylenecek söz yok.
Hangi insan bunu yapabilir. Bu kadarda olmazki. Çocuğu için insan canını verir sevgisini verir. Birde böyle konuşması maddiyatci olduğunu gösteriyor. siz ise maneviyatci
Yavaş yavaş hic birşeyin kalmayacak ALLAH yardımcın olsun dikkatli olmalısın bu anlatiginin belkide yüzde 1 i yuzde 99 kismini anlatmamışsin
Dur senin sorunu bulduldum
Bana yazabilirsin
Nitelikli tepkiler eksiktir. kişi, herhangi bir gerçek ya da algılanan eleştiriye karşı misilleme arar; suçluluk, utanç ya da aşağılama duyguları üzerinde açık ya da gizli orantısız öfke ile hareket eder. Kin taşır.
Manipülatiftir, hedefe ulaşmak için başkalarından faydalanır. Herhangi bir şekilde iktidarı ele almak için her şeyi yapabilirler.
Kendilerini abartılı görürler. İnanılmaz derecede kendilerine önem verirler. Kendilerini üstün ve görkemli görürler, ilgi arayışında olurlar.
Başarıları, yetenekleri ve özelliklerini abartırlar.
Başarı, güç, güzellik, zeka ya da romantizm hakkında gerçekçi olmayan fantezileri vardır. Gerçeklikle yüzleşmek zorunda kaldıklarında aşırı derecede sinirli olurlar.
Başkalarından daha farklı muamele görmek isterler, bu hakkı genelde kendilerinde görürken sık sık “kurallar” dışında hareket ederler. Onlar için hiçbir şey yeterli değildir – aç gözlülerdir, sınırlardan yoksundurlar.
Başkalarını sorumluluk altında bırakmak veya kişiliklerini saklamak için cömert taklidi yaparlar, içlerinde kaba biri olsa ve kural tanımasalar bile.
Kibirli ve ukala biri olarak karşınıza çıkarlar. Dramlarında kurban rolü oynamakta üstlerine yoktur, kolayca insanları yanlarına çekerler. Machiavelli gibi hareket ederken, Genel olarak kendini atar.
Kişisel çıkarları için başkalarını istismar ederler, özellikle de şikayetlerde/davalarda (mesela “kuralları” kendi çıkarlarına kullandıkları yerlerden birisi) amaçlarını elde ettikten sonra karşısındakini düşünmezler.
Burada ve şimdi” dışında tutulmamış sözlerden bir okyanusları vardır – örneğin güzel bir tatil veya bir davranış ya da tutumunu değiştirme, veya daha küçük bir ölçekte düşünürsek, bulaşıkları yıkama veya ufak tefek evrak işlerini halletme.
Herkesi kademelendirirler. Kendilerini başkalarından üstün görürler ve kendilerinden aşağı kademede olduğunu düşündükleri kişilere tepeden bakarlar. Kendilerinden yüksekte olan kişilerle bir ilişki kurmak için fırsat aramalarına rağmen, derinde o kişileri kıskanırlar ve yeryüzünden onları silmek isterler.
Başkalarının değerini düşürmek ve böylece kendileri daha iyi görünmek isterler.
Diğerlerinden gizli ya da açık bir şekilde sürekli ilgi ve pozitif destek talep ederler.
Kıskançlık ve öfke duyguları ezici derecede fazladır.
Başkalarının duygularını tamamen hiçe sayarlar, ama aynı zamanda inanılmaz bir taklit yetenekleri vardır ve böylece empatik görünürler.
Rekabetçi yargılayıcı, obsesif ve çıkarcı olurlar.
Sadece “daha iyi için” oyuncu maskesini muhafaza ederken bencil hedefler peşinde koşarlar.
Direk boşan bak çocuğunun rızkınıda o herife yediriyorsun yazık
sal aileni uzerine konussun, yine bir paraci karakterden uzak bir hal..
Maddi durumun iyiymiş bence boşan kurtul o asalaktan
Kusura bakma böylelerine tahammül ediyorsan suc sende bas gitsin tekmeyi boyle sevgi mi olur bildiğin seni yoluyor
İlk 3 daireni satmadan önce nasıl iş kuracağını sorgulaman gerekiyordu, zaten sen seçmemişsin kocanı arkadaşlar aracılığıyla diyorsun saçma... Zihnini aç.
İşin çok zor eşin bedava yaşamaya alışmış çocuk olmasa boşan derdim ama kolay değil hayat
Hazıra dağ dayanmaz ne zamana kadar böyle gidecek
İnanın bende bilmiyorum çocuğumu yurtdışına yollamak istiyorum büyüyünce eğitim için ama bu gidişle zor. Kocama söylediğimde boşver baban yardım eder diyor. İşte bu sinirimi bozuyor babama güvenmesi babamı aptal yerine beni aptal yerine koyması
Çocuğunun babasız büyümesini istemiyorsun ama afedersin babası bir asalak gibi seni ve aileni sömürüyor hatta dalga bile geçmeye başlamış seninle ve ailenle
Evet dalga geçiyor ama birgün öyle bir dalga geçeceğim ki neye uğradığını şaşıracak bu gidişle
Boşanmaktan çekiniyorsun çocuğun etkilenir diye ilerleyen zamanlarda kavgalar olacak bu çocuğunu daha da etkileyecek sen çocuğuna bakabilir istediğin gibi yetiştirebilirsin sadece kendine güven
Çok dolmuşsun içini dökmek istediğin her zaman yazabilirsin insan ya anlatınca ya da ağlayınca rahatlar
Evet iyi geldi biraz
Yaşadıkların kolay değil eşin sattığın dairelerin parasını nasıl yedi
Bi kısmını ailesine verdi diğeri de arabaları çok sever daha geçen gelmiş bana diyor altındaki araba mercedes dükkanlardan bi kaçını satıp bmw mi alsak ne dersin dedim gerek yok 3 gün yüzüme bile bakmadı ama aldırtmadım 😊
Yani artık kendini kullandırma seni kullandığı sürece daha da isteyecek kendi hayatını yaşamalısın imkanların var mutsuzluğundan kurtulabilirsin
Seni aldatıyor olabilir mi
Umarım yapmıyordur şuana kadar hiç şüphelenmedim ama eğer ki öyle bişey yaparsa mahvederim nasıl anlayabilirim ki sadece öğlen bi yürüşe çıkar arabayla tur atar gelir sonra bütün gün afedersiniz bir yerini devirip yatar elinden telefonu düşmez
Seni sevmeyen biriyle hayat geçirmenin ne demek olduğunu çok iyi biliyorum takip et davranışlarını telefonunu
Bu davranışları bir nebze hoşgörülebilir tabiki yanlış ama eğer ki başka birisi varsa gerçekten sonu çok kötü olur. Aslında bişey var ya birgün odasına girdiğimde bir erkekle görüntülü konuşuyordu ben bi anda girince eli ayağa dolaştı adamda kapattı hemen şimdi eşcinsel diyeceğim çocuğumuz var o kadar da değildir benim aklıma geliyor böyle düşünceler
İmkanın var peşine birini tak takip ettir herşeyden şüpheleniyor insan
Aslında biliyormusunuz çok mantıklı dediğiniz teşekkür ederim bunu yapacağım ama ya bana sorarsa para eksik bu ay nerde diye?
Ufak ufak kenara at gerektiği kadar olunca tutarsınız dikkatli davranın
Çok teşekkür ederim size bazen düşünüyorum da ne safmışım şimdi düşündüm de para benim param ona hesap veren kim görsün bakalım takacağım peşine birini eğer ki biri varsa o zaman o düşünsün babasının evine dönüp MECBUREN çalışmıyor mu?
Sen neden hesap veriyorsun ki senin paranla yaşıyor tamam hayat ortaktır ama iki tarafın da çaba göstermesi gerek paylaşmak gerek hayatı
Ben kendi ailemden evlilikte senin benim yokturu öğrendim ama öyle olmuyormuş işte peki siz benim yerimde olsanız nabardınız?
Mesela gelirin üçte birini kızının adına bir hesap aç geleceği için yatırım yap 18 yaşına kadar kimse dokunamasın o hesaba itiraz ederse kızımız için de
Sustunuz
Müsait olduğunuzda beklerim mesajlarım açık ne zaman isterseniz yazabilirsiniz
Düşünüyordum biraz galiba bu akşam konuşayım bir yine yürüyüşe gitti bende geleceğim dedim saçmalama hava soğuk üşütürsün dedi ama beni de düşünüyor gibi
Üşütmemekçin çözümler var senin yanında olmanı istemiyor gibi bi 3 saat kadar işim var görüşmek dileğiyle
Buralardamısınız
Doğru karar umarım bundan sonraki hayatında mutlu ve huzurlu olursun
Aferin kız süründürr asla barışma puştherif nafakanı da al ne halt yerse yesin
evet paran için birlikte
Direk boşa abla ailen ile konuş yazıların yarında bıraktım boşanmazsan elinde onları da kaybedeceksin
Üzerin de ne var ne yok ailenden birinin üzerine geçir kocandan habersiz
Yemin ediyorum senin yerine ben sevindim abla
Kötü bı durum.
Merak ettiğin şey evlenirken onunla babsn itiraz etmedi mi?
Benim ailemin tüm üyeleri kuzenlerim teyzelerim karşı çıktı ama o zamanlar ailemi takmazdım daha doğrusu burnunun dikine gitmeyi seven bi insanım haliyle ses çıkaramadılar
Eşiniz şanslıymiş. Diyelim ki sizin de maddi gücünüz yok. Nasıl olacaktı o zman? Sizin maddi gücünüz bu evliliği ayakta tutuyor gibi sanki. Eşinizin size karşı sevgisi var mi hâlâ sizce?
İşte ondan emin olamıyorum habire telefonda ya oyun oynuyor ya da yatıyor nasıl anlayabilirim ki halen beni sevip sevmediğini ama şuna eminim başlardaki sevgisi kesinlikle yok
Siz bu konuyu yakınlariniza danışın. İleriyi düşünerek karar verin bence. İleride herşey daha sizin istemeyeceğiniz şekilde olabilir yoksa. Sizi seviyorsa da kendine bı çeki düzen vermeli.
Gerçekten ne hayatlar varmış diyorum ya. Ben de sevdiğim kıza doğum gününde hediye alabilmek için kalkıp ek işe geliyorum sabahın köründe. Millette eşinin parasını yiyor. Bu nasıl erkeklik be.
İş de iptal oldu.
Dediğim gibi bence sizi dışardan gören bı yakınınıza danışın. Eşinizle de boylu boyuna konuşun Adam kendisine çeki düzen vermiyorsa gerekeni yapın bence. Bir sekiz yıl sonra durum çok daha kötü olabilir çünkü bu gidişle. Çocuğunuz var. Onu düşünün
Keşke sizin yerinizde olsaydım gerçekten para mutsuzluktan huzursuzluktan başka bişey getirmiyor. tabi olsa dert olmasa dert ama inanın siz benden kat kat daha mutlu ve huzurlusunuzdur
Ya para ile saadet olmuyor ben buna hep inandım ama işte yokluğu da mutluluk getirmiyor. Size bişey danışmak istiyorum benim için çok önemli bi konu. Siz tecrübesiniz bana akıl verebilirsiniz belki. Ama budn yazamam mesj atar mısınız?
Mesaj atamıyorum burdan yazın elimden gelirse yardımcı olurum soracağınız soruya
Yok burdan yazamam görebilir çünkü bahsedeceğim kişi.
Neyse.
Allah sizin yardımcınız olsun. Umarım evliliğinzin bundan sonrası sizin istediğiniz gibi olur herşey yoluna girer inşaallah.😊
İnşallah bu karar hayırlı olur sizin için
8 senedir betaber yaşıyorsun anlamadın da birkaç cümleyle biz mi anlayalım
paran bittiği zaman seni terk edecek, senin yerinde olsaydım hemen boşanirdim.
DOLANDIRILDIN GEÇMİŞ OLSUN. Köpek gibi babası var hala kumar oynuyor bacım çocuğu parası var sanki
eski dönemlerde böyle bir durum kesinlikle olmazdı sizin gerçekten hissiniz neyse o dur bence
seninde işin çok zor valla hiç bir zaman emin olamicaksın kocanın sana olan sevgisinden
Hep süzmi para için dolandırıp evleneceksin iz iyi olmuş
çokmu zenginsin seninde işin zor hiç birzaman seni gerçekten sevdiğini anlıyamican
Adam akıllı ya çıktığın yer zengin olacak ya da girdiğin yer şanslı piçç
Boşa o adamı başka laf kalabalığı yapmıcam
Geleceğin ve çocuğun için mükemmel karar.
Hadi gözün aydın
boşan bene sorumsuz bi kocan var. paranı kullanıyolar hepsini tüketir bir gün boşarsa seni napacaksın
Bosa ablacim ona ihtiyacinmi var
Kuzenleri denenleride evden def etmeliydin ne salaksin ya hala bosanmam diyorsun. psikolojik siddet var her pislik var
Tam. bir virusmus cidden eski paralarini ailesine yedirmis onlari iste sen. Sana dava acacam filan de bence acmasanda
Aaa utanmaza bak ya acma ablacim ne yumusamasi hala mal derdinde yuhh cidden
Evet gözünü para bürümüş toprak doyursun 8 senemi yedi benim akılsızlığımın cezası boşamakta geç bile kalmışım babamın avukatıyla da konuştum gerçekten üstümden bi ağırlık kalkmış gibi rahatım
Aman ablacim zararin neresinden donsen kâr. Meslegi ne bunun. ilk baslarda anlamadinmi karakterini sakladimi😒😒
Çevre mühendisi
Bu muhendislerin hepsimi ariza ya nerde muhendis gorsem kurnaz cakal. ahlaksiz
Bende mühendisim 🥲 bence karakter meselesi benimkinde karakterin K si yok halen whatsappdan yazıyor ama nafile gerçekten evlenmeden önceki huzuruma kavuştumu hissediyorum
Engelle aman konusma
Ne yapacaksınız öyle adamı at çöpe gitsin
İhtiyacını görüyor mu
Boşanma kararından kesinlikle vazgeçmeyin lütfen.
Bu filmin devamı ne zaman yazılacak?
Boşan ya
Saygısız adam
Boşanacak sin kafanda soru işareti varsa
Boşan. Bak bakalım görsün kim kime muhtaçmış
Sen niye nafaka ödüyorsun adama onu anlamadim
Vay ne serefsiz insanlar var be. Öyle kocamı olur.
Gecmis olsun abla senin adına sevindim şahsen
Ne hayatlar varmış be xd
Belli olmuş gibi amacı
Senin kadar özgüvenli olsa genel ortalık ne güzel olur ya
Genel ortaklık derken?
genel, ortalık
Mükemmel, değerini anlamıştır ama geç işte. Şimdi başını nereye vurur acaba😂😂
Bir daha onun için hiçbir şeyini satma
boş alırsanız senin malın yarısını alır oku ki kanuna göre o yüzden mallarına tedbir konmadan güvendiğim bir insanın üzerine aktar
17 daire ne ya ağlayasım geldi
Helal olsun çok iyi yapmışsın bi şey kaybetmezsin ama boşanmasan kendi mallarını kaybederdin, o eş ne işe yarıyor ki kadın gibi bakıyorsun ona
Ailen konuşsun hergele ile
Açıkçası ailemi sevmiyor tabi bana demedi ama anlıyorum babam gelince suratı düşüyor üst kata çıkıp uzanıyor babam da onu sevmiyor tabi
Böyle gitmez kulağını çeksinler sonra daha zor olur geri dönüşü
Evlenmeseydin mal
niye evlendin yerinde olsam hergun birine verirdim
Olabilir büyük ihtimalle
Yol yakinken ayril
Evet olabilir
Olabilir
celladıyla aşk yaşayan insan portresi var sende
sizi sömürüyor
Beni burslu okut abla