@DreamGhosters sen kaçırmasan da o kaçıyor veya kaçmak için kendini değersizlestiriyor. O zaman diyorsun ki acaba bu o değil mi? Huyu suyu sana benzedikten sonra kaçmaz zaten
@DreamGhosters Doğru adamlara yanlış yapan kadınların pişmanlıkları sonradan düşer onların içine ve aklına. O kadın tüm pişmanlığı ile dönünce de hiç bir önemi kalmaz. Sen varken yok ol diye uğraşıyordu şimdi varlık için. Neyse herkesin kaybı kendine:)
@DreamGhosters aynen öyle. İhanetin affı yok. Nereye gittiyse orada kalsın. Ben ne kürkçüyum ne dükkan. Ben, onun bir daha bende bulduğu şeyleri başkasında bulamayacak olduğu adamım 🙋🏻
@DreamGhosters şimdi sen istedin kadar dua et sonra bir kız gelsin. Duam kabul oldu de. Sonra kız yanlış çıksin ihanet etsin suç sadece kızın mi olsun? Duayı kabul edenin de yok mu 😂
fiziği iyi olanla yatağı yüzü güzel olanla aşkı düşünürüm :)
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bana hangisi uygunsa benimle yarınlar için hayal kuran gerseyini benimle paylaşan her zaman yanımda olmak isteyen gerçekten beni ben diye seven sayan insanı tercih ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Fizik yapılır spor vs ama yüz genetiktir değişmez değiştirmeye çalışanlar daha beter oluyorlar hilkat garibesi gibi gözler dudaklar burun vs
Dünya karı kız dolu hemde milyarlarca siz ikinizden oluşmuyor. Bu yüzden elide güzel ayağıda güzel fiziğide yüzüde her şeyi harika olanı seçerim.
İçi dışından güzel olanı. İçinin güzelliği yüzüne vurur fiziğe değil
Öylesi kadın masallarda kaldı şimdi belkide 1000 de 1 dir.
@DreamGhosters düşük ihtimal olması daha iyi onu özel kılar. Özel olduğunu fark edip özel hissetirirse de bas nikahı
Öylesine denk gelebilsem hiç kaçırmam
@DreamGhosters sen kaçırmasan da o kaçıyor veya kaçmak için kendini değersizlestiriyor. O zaman diyorsun ki acaba bu o değil mi? Huyu suyu sana benzedikten sonra kaçmaz zaten
Vallahi %100 haklısın tecrübelerim aklıma geldi
@DreamGhosters Doğru adamlara yanlış yapan kadınların pişmanlıkları sonradan düşer onların içine ve aklına. O kadın tüm pişmanlığı ile dönünce de hiç bir önemi kalmaz. Sen varken yok ol diye uğraşıyordu şimdi varlık için. Neyse herkesin kaybı kendine:)
Aynen öyle benden başkasına gittikten sonra tekrar dönmesinin hiçbir anlamı yok bu adamı geniş yerine koymaktır zaten
@DreamGhosters aynen öyle. İhanetin affı yok. Nereye gittiyse orada kalsın. Ben ne kürkçüyum ne dükkan. Ben, onun bir daha bende bulduğu şeyleri başkasında bulamayacak olduğu adamım 🙋🏻
Yine kız çıktı şu emoji aw 😒😂
O emoji sıkıntılı klavyede başka gönderince başka çıkıyor ksnin eski sistemi işte
@DreamGhosters Neyse mevzu öyle biraderim. O doğru kişiyi bulmak dileğiyle
İNŞALLAH buluruz
Bu işler dua ile değil tecrübe ve karakter ile olur unutma bunu
Dua temennisi ve başlangıcı tecrübe artık yeterince var kader kısmı ise şu an kaderin cilvesinin kahrını çekiyoruz
@DreamGhosters boş ver dua işlerini. Zaten karşındaki insan düzgün ise düzgündür. Dua ile değişmez:)
Yok dua düzelsin diye değil istediğim gibi olanı bulabilmek için, kirlendikten sonra duayla düzelse ne olur o kadar geniş değiliz kabul edelim
@DreamGhosters şimdi sen istedin kadar dua et sonra bir kız gelsin. Duam kabul oldu de. Sonra kız yanlış çıksin ihanet etsin suç sadece kızın mi olsun? Duayı kabul edenin de yok mu 😂
Burada felsefe var, ya duam kabul olmamıştır imtihandayımdır ya da duaya mashar kişi o değildir araya kaynamıştır , kaderin cilvesi artık çekilmiyor
@DreamGhosters neyse benim ekip beni almaya geldi ben kaçar. Döndüğüm de devam ederiz. Unutursam da hatırlat bana
Sana iyi eğlenceler
@DreamGhosters ara ara bakıyorum sağolasın
fiziği iyi olanla yatağı yüzü güzel olanla aşkı düşünürüm :)
Bana hangisi uygunsa benimle yarınlar için hayal kuran gerseyini benimle paylaşan her zaman yanımda olmak isteyen gerçekten beni ben diye seven sayan insanı tercih ederim
Karın güzelse git duyunde oyna karın cirkinse evinde ağla yani ikiside boş içi güzelse ben heryerde sevinirim
Akıllı olan yüzü güzeli seçer
Neden
Fizik nedir ya 3 gün aç kalsan bozulur 3 gün çok yersen bozulur
Ikisinide yazık digeri bos kalmasın
Karakteri olanı
Fiziği olanı seçerler