Eşimin 10 yıl önce yaptığı hatayı affedemiyorum?

10 yıllık evliyiz daha 1 buçuk yıllık evli iken çocuğum daha 5 6 aylıktı eşim sözde başka ülkede uzaktan olan akrablarini buldu daha doğrusu babası eşim iletişimi sağlıyordu o başlarda ilgimi çekmedi sonra bir gün telefonunu öylesine aldım o kızla samimi konuşmaları vardı ona güzel olduğunu söylüyordu ve işiyle ilgili yalanlar vardı bildiğin flört gibiydi konusmalar yakalayınca asla aladatmadim o niyetle konuşmadım dedi bı anlık boşluk dedi kasıtlı değildi bilmiyorum niye böyle oldu dedi falan barıştık ama ben affedemiyorum bir türlü yaptığını unutamıyorum neden yaptı diye sorup duruyorum bu zaman zarfında en ufak şeyde bu konu yine gün yüzüne çıkıyor ve ben hazmedemiyirum ona karşı ne hisetti diye düşünüyorum eşim defakarca yemin etti sadece seni seviyorum dedi hala da öyle diyor yaptığım büyük bir aptallıktı falan filan ama ben çok yoruldum çoğu kez ayrılmayı düşündüm ama baktığında tam aldatma da değil bilmiyorum işte güvenim kırıldı tamir de olmuyor Allah için bu süreç içinde bir yanlışi da olmadı ama eskisi gibi olan aşkımız da yok sanki o normal bu ev çocuk iş hayatı değiştiriyor diyor ama ben hep bir ilgi eksikliği var sevmiyor diyorum ve sürekli kavga çıkarıyorum bu kaoston nasıl kurtulurum acaba ya ne yapacağımı ne karar alacağımı bilmiyorum bu kadar zaman geçmişken ne istiyorum hala bende bilmiyorum sizce ben mi problemliyim

Eşimin 10 yıl önce yaptığı hatayı affedemiyorum?