Tek seferlikti dedi yalvardı. Çocuklardan sonra çok bunaldım depresyondaydım kendimde değildim falan dedi. 10 yıllık eşim çok severdim hala seviyorum ama kabullenemiyorum ortada 2 çocuk var biri 7 biri 4 yaşında. En azından onlar için affetmeli miyim? Affedersem bi daha olmaması için ne gibi önlemler almalıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılAbicim herkesin yorumlarını okudum ve senin durumuna çok üzüldüm, aldatıldığın için 😭 seni aldattıysada cinsel ilişkiye girmiştir eşin. benim düşüncem. Benim karım olsa beni aldattığını söylese affetmem abicim. Yalan, arkamdan iş çevirilmesi, ihanet benim kabullenemediğim durumlar. Şu gerçek eşine karşı eskisi gibi sevgin olmayacaktır kalbindeki sevgiyi toparlaması uzun sürecektir bu durum senin eşine bağlı abicim, ailesini kaybetmemesi için, seni kaybetmemesi için onun için güzel bir fırsat olucaktır. Gerçekten çabalıyorsa ve gerçekten pişmansa, yüzünde ve kabinde bunu belirtiyorsa, ve senin abicim kalbinde ona karşı sevgin yükseldiğinde ve güveneceğin hissettiğin zaman affet abicim. Allah sana, eşine ve çocuklarına yardımcı olsun, aileni güçlendirsin.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılSaçmalık vallaha saçmalık aldatmanın elin adamını zevk yaşatmanın neresi depresyon bence devamlı yapar bu işi
Eskiden olsa bunun cezası ölümdü hatta geçen ay doğuda arkada dedi karım benden boşandı bende başka erkek barsa dedim o zaman ikisinde öldürürüm namus meselesi dedi bana bende bi şey demedim yani bu affedilir bi şey mi sence?
Gidicek elin adamın altına yatacak zevkini orda yaşayacak adama yasatacak sen öğrenmesen ne olacaktındevamı gelirdi belki başkalarında vardı00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Yerinde olsam bu soruyu burada sormazdım. 18 yaşında liseden yeni çıkmış gençlerin bir evliliğin akıbetine ilişkin yorum yapmak hadlerine değil.
Takdir senin, kaldırabileceğin bir yük ise altına gir. Değilse, ne onu daha fazla bunalt, ne kendine bu eziyeti yap.
Çocuklar için yapmayın hiçbir şeyi. Zira siz hayatınızı onlara yansıtacaksınız, eğer ki kaldırabileceğiniz yüklerden fazlasını sırtlanmış iseniz de bu yansıma iyi olmayacaktır.30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBekara karı boşamak kolay fakat eğer şans eseri öğrendiysen aldatıldığını birde öğrenemediklerini düşün :(( Çocuklar var tamam ama namusuna düzgün olmayan bir kadınla ömür tüketmek ne kadar doğru olur? Aldatan kadın buna cesaret edebiliyorsa ilerde senden sıkılınca yemeğine zehir vs koyarak seni öldürür. Ayrıca affedecek olursan sürekli aklın evde olacak :(( Allah yardımcın olsun diyorum..
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
29
Cevap
54Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılAffetme diyecegim ama gercekci olmak lazim. Cogu aldatilan kadin da affediyor. Cocuklar icin ozellikle. Sineye cekiyor. Elbette dogru degil ama yapılıyor bunlar. Yani bence iletisiminizi kuvvetlendirin. Sorunlarınızı ortaya dokun. Destek alin. Terapistten, psikologtan. Psikolog bu konuda fikir beyan eder mi bilmiyorum ama ona da sorun bu bosanma isini. Cocuklar icin nasil olur diye konuşun. Pdr mezunu bir terapistede gidebilirsiniz. Pdr mezunlari daha cocuk odakli bir egitim goruyorlar cunku. zaten pedagog alimi yapilacagi zaman pdr mezunlarindan aliniyor. Onlara da danisabilirsiniz cocuklariniz icin. Bu seferlik bence sineye cekebilirsiniz. Affedebilirsin yani. Eger cocuklarin olmasa boşa derdim. Bir de cocuklarin yaşı cok küçük. biraz bu durumu anlayabilecegi, anlatabileceginiz yaşta olsalardi o zamanda boşanın derdim. Madem tek seferlik diyor sizde tek seferlik affedin. Ama bunun son şansı oldugunu bilsin. Bir dahaki sefere kesinlikle boşanın. Bekara boşamak kolay oluyor gercekten. O durumun icinde olamayan net konuşuyor. eger devam edebileceginize inaniyorsaniz tek bir şans olabilir. ama surekli bu durum icinizi yiyip bitirecekse ve bunu cocuklara da yansitir hale gelecekseniz bosanmaniz da doğru olur.
10 Yorumla
+1 yılÖncelikle şunu söyleyebilirim. Fiziksel bir aldatma sadece mide bulandırırken , kalbi bir aldatma zihin bulandırır. Eşini affetmemlisiniz. Ama bu ilişkinizin sonu anlamına gelmez. Eğer iki taraflı bir çaba olursa karşılıklı evliliğiniz belki kurtulabilir. Oldukça zor bir durum. Hiç bir şey aldatmayı meşrulaştırmaz. Allah yardımcınız olsun. Eşinizin kör nefsi içinize derin yaralar açtığının farkındayım. Sadece 1 kereliğine yapıcı davranmanızı öneririm. Bir ilişki terapistine başvurmanızı, bir birinizi yeniden kazanmanızı ve sevmenizi, 0 dan başlamanızı öneririm. Ha illa akılda bir yerde hep acaba beni aldatıyor mu sorusu olacak. Buna yapabilecek bir şey yok. Aldatmasını önlenek gibi bir şey de söz konusu değil. Dilerim eşiniz hatasını farketmiştir de kendini affettirmek için çaba sarfeder de evliliğiniz kurtulur.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yıl.
Bir müddet sonra beynin geçmişe dair bütün anılarını değiştirmeye başlayacak.
Eski güzel anılarının içine sçılacak.
Bunun büyük bir sorun olduğunu anlayacaksın.
Sonra den ne yaparsan yap o isterse yine aldatır.
Bu dakikadan sonra güven eskisi gibi olur mu?
Hep şüphe ile nereye kadar?
İşiniz çok zor.
.11 Yorumla
Soran+1 yılBunun üstüne diyecek hiç birşeyim yok 😔
Aşk İlişkileri konusunda 359 cevap paylaştı. Ortada aldatma var ise bu tek tarafın yaptığı bir hata değildir. Eşini sevdiğini ve çocuklarının olduğunu söylüyorsun. Ayrıca cocukların da var... Benim fikrim sorunlarınız ile yüzleşmeniz olacaktır. Sende şapkayı önüne koy ve beraber bir evlilik danışmanına gidin. Bir uzman gözünde ilişkinizi gözden geçirin tavsiyeler alın... Herşey çok daha farklı olacaktır.
12 Yorumla
Soran+1 yılAramızda bı sorun yoktu cidden yoktu niye böyle oldu anlamadım. Ben terapiye giderim ama onu ikna edebileceğimi sanmıyorum
+1 yılMerhaba,
Çocuk olduğu için ve ilk ise bir şans verebilirsiniz.
Bunu kendisine de belirtin:
"Güvenimi kazanmayana kadar samimi olamayacağım, seni sadece çocuklarımız olduğu için affettim ama ikincisi olursa direkt boşanacağız bilgin olsun, varsa isteklerin bana söyle, benimle konuş başkasına gitme."
Aldatması hata evet kendince sebepleri var maalesef ve bunu konuşarak halledebilirsiniz; dediğim gibi isteklerini size söylemesini istersiniz, mesafeniz olsun ama onun isteklerini o güveninizi kazandıkça gerçekleştirmeye çalışın.
İkincisi olursa affı olacağını düşünmüyorum, geçmiş olsun.
Esen kalınız...🍃
17.07.21/01:0222 Yorumla- +1 yıl
Neden affediyor af edersiniz ama vurucaksın kıçına tekmeyi
Evliliği yıkan kadınla ne birlikte odada kalınır ne de çocuk bırakılır - +1 yıl
Kimi 2. Şansı güzel kullanır da ondan annesi çocuklara bakabilecek mi? Belki şans vermese çocukları da bırakıp başkasına gidecek nerden bilebiliriz? En azından şansını kullansın, hata yaparsa ayrılır; adam en azından çocuklarını da evliliğini de düşünmüş olacak sonra bir şey yapmadı da denmez.
+1 yılÖnlem alamazsin eşinin bahanesi de çok saçma affetme
53 Yorumla
Soran+1 yılAma on yıl ve bı amda çöpe atamıyo insan. bı şansı haketmiyor mu
- +1 yıl
Yani artık guvenemezsin sürekli kuskulanirsin kavgalar artar bence. Herkese aynı şeyi yazmışsın zaten affetmissin insanlardan da affet yorumunu bekliyosun heralde
Soran+1 yılHaklısın içten içe affettim ama kabullenemiyorum. İçimi rahatlamak yorumlar beklemiştim
+1 yılBekara karı boşamak kolay derler
Dinleme burdakileri
Çocuklar var ortada içinden eşini sevmek ve ona inanmak geliyosa inan ve güven ki yazış şeklinden bunların hâla var olduğunu sezdim.
İkinizin arasında kalsın.
Böyle bir şey unutulmaz belki ama unutmaya çalış sana tekrar güven veriyorsa bu güveni zorla içinde..30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBence affetme. Hiçbir sebep aldatmaya neden olamaz. Hatta gerekiyorsa boşan, çocuklar için yapamam falan demek saçma geliyor çünkü aranızda sadakat ve güven olmadıkça o ev artık samimi gelmeyecek sana. Gitmek istemeyeceksin belki de. Ve bu huzursuzluk her türlü çocuklara da yansayacak...
24 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@İndeepth istersem köpek gibi aşık olayım beni aldatanla işim olmaz. Midesi kaldırabilen varsa kendi gevşekliğidir. Bekarlıkla alakası yok
Cevap sahibi+1 yıl@İndeepth zor bir durum değil diyen olmadı. Ama bazen tavrını da koyman gerekir yoksa 1 kez aldatan bir daha aldatır. Bunun sonu gelmez. Sürekli şu zor bu zor diye de boş yere acı çektirmez kimse kendine
+1 yılbüyük konuşmak istemiyorum tabi ki. En doğru kararı siz verirsiniz ancak ihanet hep içinizde bir kuşku bırakır. evde olmasanız acaba şu an ne yapıyor gibi gibi.. Çok zor bir durum. Umarım doğru kararı verirsiniz.
10 YorumlaBunun kararını anca sen verebılırsın. Zaten affetme taraftarısın. Dıger meseleye gelınce sen ne onlem alırsan al yapcak olan bor sekılde tekrar yapar. Guvenıyorsan ve bu durumu ıcıne sınderbılıyorsan affet ve yoluna devam et
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılAbi sen seni aldatırken görmedin görsen bu kadar anlayışlı olamazsın herneyse senin hiç bişet olmamış gibi davranıp ilişkite devam etmen normalde onun normal diğil sen gözünle görmediğin ihaneti affetmiş oluyon yinede doğru diğil yinede sen bilirsin
00 Yorumla
+1 yılNe yaparsan yap bir aldatan kesinlikle 2. Yi de yapar aksine rastlamadım şu dönemde vuna engel olmakta çok zor ama ortada çocuklar var ise bunu kesinlikle ciddi bir şekilde düşünmelisin karını karşına alip bunu neden yaptigini beyin sorun oldugunu konusmalisin bulmalisin ve her şeyi çözüme ulaştırmalisiniz
00 YorumlaBeni nişanlım aldattı ben nişanı falan attım hala kendime gelemedim başkan yaa çok üzüldüm yaa sen bilirsin yinede ama yani bir kere yapan hep yapar be abi
00 Yorumla
+1 yılAldatmanın affı asla olmaz. Affetmemelisin evet çocuklar olabilir ama mutsuz bir aileyle büyüyeceklerine buna küçük yaştan alışıp annesinden ayrı büyümeleri daha doğru olur.
00 YorumlaOldu canım bende seni tek seferlik öldüreyim sonra af dileyim olur mu öyle şey? Aynı yatağa nasıl gireceksiniz bir daha kçher yüzünü gördüğün de o olay aklına gelecek kendini aciz gibi hissedeceksin kesinlikle affetme ama çocuklarınızla beraberken ayak uydurmaya çalış çocukların büyüyünce de herşey yoluna oturur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYorumlarda aşk yok demişsin kadınlar aşık olmadıklarıyla kolay kolay yakınlaşmaz erkekler gibi değiller yani. Ki daha kötü aşık olmadan birileriyle sırf cinsellik için yakın olmuşsa baya aç gözü doymayan biri. azdıkça başkasına gider.
10 Yorumla
+1 yılBir daha olmaması için neler yapabilirim diye sormuşsun ama. Aldatmak isteyen her türlü aldatır. Affetme bence, bir yapan yine yapıyor.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı.
+1 yılDil ile affetmek kolay belki sizin için ama beyin ve kalp bunu kabullenmesi zor... Bu şekilde yasayabilirim diyorsanız iyi düşünün...
16 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
+1 yılKapıdan çıktığında arkana dönüp bakmayacaksan affet tamamiyle senin kararın Allah göstermesin benim başıma gelmiş olsa ben affetmem
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 365 cevap paylaştı. Aldatmanın kadını erkeği olmaz. Ama birkere diye birşey yoktur. Son olma ihtimalide çok düşük. Beni birkere affetti hala aynı yoldayım.
00 Yorumla
+1 yıl10 yıl boyunca bildiğin kadarıyla hiç bi sadakatsizlik yapmamış ve 10 yıl geçmiş aldatıyor. Pardon da onu buna iten sebep neymiş acaba.
01 Yorumla- +1 yıl
Affetmemeni şiddetle öneririm bu hafif bi olay değil çünkü. Kaldi ki affetsen bile alabileceğin bi önem yok çünkü insanın icin de olduktan sonra senin gözünün içine baka baka bile aldatır senin de ruhun bile duymaz.
- Aşk İlişkileri konusunda 427 cevap paylaştı.
+1 yılYuva yıkılması kolay dır dağıtmak yıkmak yok etmek çok kolay pişman olma düşün ki geleceğin önemli düşünmen gerekir başkalarının sözlerine aldanma
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Acaba aldatma nedeni ne? Sende kabahat var mı? bir anlık bunalım derken neden bunalım yaşamış istersen özelden yazarsın arkadaşım.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılİnşallah troldür çünkü azcık umudum var insanlıktan evlilikten o da gidecek. Trol değilse ayrılmalısın kardeşim seni çocuklarını düşünse bunu yapmazdı @mk k@s@rı
02 Yorumla
Soran+1 yılO hala benim karım lan düzgün konuş
Cevap sahibi+1 yılNe kadar düzgün konuşsamda yaptığının literatürdeki telafuzu k@s@rlık. Al çocuklarını yanınaa aç davanı aldattığına dair belgelerini topla nafakanı yemesin bide @mk k@s@rı sonra yoluna bak kardeşim
+1 yılaffetmemelisin! edersen de bol bol onu mikmelisin ki gözü dışarda olmasın
11 Yorumla- +1 yıl
Bencede hatta kolunu falan soksun
+1 yılBu millete ne oldu böyle? Dizi filimlermi buna sebeb oluyor?
Aldattıgını kendisimi söyledi?10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bu durumun asla affı olmaz ama yinede her türlü karara saygım sonsuz...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. En doğru kararı sen vereceksin ama sen affetmeye yakınsın sanırım...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Bence etme bu affedilcek bişi değil kimle aldattı bu arada
00 Yorumla
+1 yılsizi nasıl aldattı bedenen mi yoksa duygusal olarak mi bu kişi ile arasında geçen şey ne peki
00 YorumlaÇocuklar büyüyene kadar bu yaşananları sineye çekebilirsin.
00 YorumlaVala gardaş dost acı söyler ama biro dadına baktıysa vazgeçmez
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Miden kaldıracaksa affet..
30 YorumlaAffet abi affetmek büyüklüktür.
14 Yorumla
Soran+1 yılYa yine olursa
Soran+1 yılTeşekkürler
Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Bir daha yapmaması için önlemler düşünüyorsan yine yapacaktır yine affedeceksin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAffetme nasıl kabul edeceksin onu Aynı şeyleri tekrar yapacaktır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkoy kapımın önüne, yine aldatır ama bu sefer daha temkinli olur. ruhun duymaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAbicim bize değil kendine sor bunu. Affetmek istiyor musun?
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBuradakiler seni anlamaz 10 sene dile kolay birde 2 çocuk var. Affet
00 YorumlaÇocukların var affet fakat ona de ki yarın çocuklarım büyüdüğünde anlatırım yaptığını dersen ona en büyük korku o olur
00 Yorumla
+1 yılIlık mısın olum tekme tokat döv at sokağa ihanetin bahanesi de olmaz telafisi de ister gerici diyin ister yobaz aldatan her şeyi hak ediyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. alabilecegin bir onelem yok, tamamen onun insiyatifinde
00 Yorumla
+1 yılUlan hala ona karım diyorsun erkekliğimden utandım yene aldatır çocuklara dna testi yaptır
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle affetme affedersen bir daha yapacaklar bak söyleyeyim
00 Yorumla
+1 yılAffetme aldatmanın affı olmaz
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence affetme çok zordur eminim bir yapan bir daha yapar ve bence bunun bahanesi olamaz hiçbir şekilde
10 Yorumla
+1 yılOnursuz adam değilsen boşa
14 Yorumla
Soran+1 yılÖyle kolay değil ve ortada ufacık 2 çocuk var. Belki de gözümle görmediğim için kabullenemiyorum bilmiyorum
- +1 yıl
Şerefini haysiyetini , pacasini ayırıp sktirmis, onurunla sen büyüt. cocuklarini adam gibi
Soran+1 yılO hala benim karım düzgün konuş
- +1 yıl
O zaman namusunu burda konuşmayı bil. Git özelini özelinde yaşa!
Yok soruyorsan , yaşadığına geniş kalmışsın , duyduğuna da geniş ol yahud namusunu onurluca kanunen temizlemeyi bil👍!!!
- Aşk İlişkileri konusunda 866 cevap paylaştı.
+1 yılKimse istemeden soyunmaz
11 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum iki çocuk 10 yıl verdim ben ona vazgeçmek kolay değil
+1 yılEvlilik terapisti yardımcı olabilir.
23 Yorumla- +1 yıl
Ya bırakın böyle boş işleri ne terapisi ya kadın bilerek isteyerek aldatmış işte terapi napsin
- +1 yıl
Adamda evlilik terapistini mi s. kecek ayıp sana ya
- +1 yıl
@34Derbeder34 Soran yinede çocuklar için dememek istiyor. O yüzden onun için yaralı olabilir.
Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Bence affı yok sen bilirsin
20 Yorumla
+1 yılaffetmeni tavsiye etmiyoruz
10 YorumlaAffetme.. yine yapar.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 591 cevap paylaştı. Affetme ihanetin affı olmaz
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Ömür boyu köle olur sana affet
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 377 cevap paylaştı. Affetme reis bir kere yapan tekrar yapar
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 332 cevap paylaştı. bunu nası orendin kendimi dedi abi?
00 Yorumla
+1 yılZor bir karar bilmiyorum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 661 cevap paylaştı.
+1 yılboşver gitsin yapan bir daha yapar
00 Yorumla 1 kere yapan 1 daha yapar kardo demedi deme
00 Yorumlaherkez 1 sansı hak eder
00 Yorumla- Devamını Gör (23)
Devamını Gör(68)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?