20 yaşındayım. Baskıcı bir ailem de olmadı, birçok koleje de gittim, şu an ünideyim hiç erkek arkadaşım olmadı. Bazen çok çirkin miyim diye düşünüyorum ya da dışarıdan çok sert görünüyorum ya da bilmiyorum ama sanki artık hiç olmayacakmış gibi geliyor. Ve hani daha önce hiç yaşamadığm için biriyle sevgili olmak fikri bile çok tuhaf geliyor ya da birinin beni gerçekten sevme ihtimali.. 😟 sizce hâlâ şansım var mı? Ve böyle biri hakkında ne düşünürsünüz karşı cinste mesela
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBuna denk geldim. Bir arkadaşım vardı lisedeyken. Üni bittikten sonra yine görüştük. Hiç sevgilisi veya flörtü olmadığını biliyordum. Kız o kadar güzel ki anlatamam. Sebebini beraberce düşündük. Kızın asık suratlı ve sinirli gibi bir yüz ifadesiyle gezdiği konusunda hemfikir olduk. O kızı gören lise arkadaşlarıma falan da sordum. Düşündüğümüz yanıtı verdiler. Kız çok güzel ama sanki insanı öldürecek gibi bir yüz hali var dediler hepsi.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSevgilim yok diye üzülme yarı yolda kalmadan daha iyidir bende henüz yirmi yaşındayım benimde 1 tane oldu şimdi 1ay oldu. ayrıldık ben uyku uyuyamıyorum yemek yiyemiyorum psikolojim alt üst oldu yani demek istediğim bazen olmaması daha iyi çok canım yanıyor ağlıyorum canım canım bırak olmasın üzülme sevmeyin arkadaşlar
00 Yorumla
+1 yıl20 yaşındasın 20!
Sence de çok erken değil mi?
Olmasa ne olur. Benimde hiç olmadı. Evet benimde mizacım sert durur. Ama asıl nedeni ben fazlaca kariyer odaklı dik bir insanım. Herkesi sevemiyorum. Bu tetikliyor. Ki bu seçici tavır bence doğru olanı. Sende dert etme. Kendini geliştirmeye bak. Doğru insan çıkarsa seversin zaten çıkmazsa da sen sana yetersin
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılDaha çok gençsin. Bir de varlıklı bir ailen varsa erkekler uzak duruyor ya da fazla havalı buluyor olabilir. Ya da belki de çevrendeki erkekler fazla havalidir. Varlıklı olduğunuzu belli edecek kıyafetler arabalar vb olmasın, normal takıl yani..
01 Yorumla
Soran+1 yılDurumumuz iyi ama genelde hiç marka giymem gayet sade yaşıyoruz
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
23
Cevap
52Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılArayış içinde olmamak gerekiyor bazen.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen halimden memnunum benimde yok ve sebebini bı süre önce öğrendim ve çok huzurluyum bu arada görüntü onemsiz değil tabi ama bu yerden sonra o kadar da önemli olmadığını anlıyorsun tamamen karakterle bagdastiriyorum cevremde cidden aşırı güzel olup erkeklerle ilgilenmeyen çok kız var ve sevgilileri olmaması onların tercihi tabi sen olsun istiyorsun ama duygularını belli edecek gibi değilsin bence yoksa inan çirkin olduğunu falan sanamam
Ben asla dış görünüşe göre birini yargiliycak biri değilim ama çok yakışıklı erkeklerin yanında çok sıradan görünümlü çok kızla karşılaştım bütün erkeklere asker arkadaşım gibi davranıyorum onlarda tabi böyle davrandigim için bana aynı şekilde yaklaşıyorlar etki tepki113 Yorumla- +1 yıl
Sebebini nasıl öğrendiniz ve neymiş?
- +1 yıl
O sıradan sandığın kızlar çok karakterli olduklari için yakışıklı erkekler onları tercih ediyor. Sen bir erkeğin gözüyle bakamazsın. Gözüne çok tatlı geliyordur, kişiliğini, insanlığını beğeniyordur. Bazı kızlar da çok güzeldir ama sıradan görünmeyi tercih ederler ama bu bazı erkeklerin gözünden kaçmaz. Ben de öyleydim ve bütün ortamların en yakışıklı, en karizmatik, en kültürlü, en sağlam karakterli erkekleri beni tercih ederdi ve bu bazı kızları kiskandirirdi ve ben buna üzülüp o erkekleri terk ederdim belki bir ihtimal onlarla birlikte olurlar diye. İşte o kadar iyi biriydim ve erkekler beni o yüzden tercih ederdi ama sonradan bu kadar iyiliğin da fazla olduğunu durdum. Güzel gibi görünen kızlar yüzünden en değerli adamları terk ettim. Onların bakışlarından anlıyordum o erkeklere aşık olduklarını. İçim acıyordu.
Soran+1 yıl@aloovera çok geçmiş olsun size istek gönderim konuşmak isterim
- +1 yıl
Soran. Ben de bir şey sormuştum.
- +1 yıl
@aloovera Çok iyi bir kalbiniz varmış. Neden kilo aldınız sizce?
- +1 yıl
@Lindorinand Pandemide aldım yemeğe vermiştim kendimi.. pandemide eşimle hep kavga ediyorduk.. sahiplendiğim kedileri dövüyordu
- +1 yıl
@aloovera Garip. Sahiplendiğiniz kedileri neden dövüyordu?
- +1 yıl
@Lindorinand bilmiyorum o zamanları hatırlamak istemiyorum
- +1 yıl
@aloovera Belki de pandeminin stresi. Neyse. Cevapladığınız için teşekkürler.
- Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
u +1 yılNe güzel işte. Olunca sanki ne oluyor bir sürü sıkıntı dert falan. En güzeli bence bekarlık kıymetini bil derim. Belkide senin için hayırlı olan budur. Hayatında kimse yoksa bence Allah istemediği için yok senin için hayırlı bir insan yok demekki birde bu tarafından düşün derim bence. Olunca ne oluyor sanki..
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBunlara takılacak yaşta değilsin henüz, doğrusu takılacak bir yaş da olmalı mı orası da meçhul, önüne yapacaklarına bak önce, sonra zaten şayet bu bakımdan bir şeyler de olacaksa olur, yani zorlaman, şartlandırman uzun vadede sadece başını ağrıtacaktır.
10 Yorumla
+1 yılSen kadınsın kime selam çaksan mutlaka bulursun erkeklerde bu durum yok, ama adam gibi amacı cinsellik olmayan birini bulmak cidden zor ikeada çalışıyorum günde 10 bine yakın insanla direk muhattap oluyorum evli ve sevgili olan insanlara bakıyorumda bu işlerin gram tiple boyla posla alakası yok aşırı uyumsuz çiftlerde var ortama girmen şart arkadaş ortamı iş ortamı spor salınları dans kursları dil kursları bide özgüvenin olucak utaçgaçsın galiba
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de senle aynıyım ancak ben 27 yaşındayım :( bana da hani yazan biri oldu ondan da hoşlanıyordum ama adam bütün kızlara yazan bir tip. Yani kendimi iyi hissetmiyorum yazsa da.
47 Yorumla
Soran+1 yılYok öyle birindne olmaz ya
Cevap sahibi+1 yılHayır yani bana yazarken bile halen devam ediyor tamam biliyorum öyle bir insan olduğunu ama işte. Onun ne aradığı belli
Soran+1 yılAynen öyle. Artık bu devirde adam gibisini bulmak zor.
Cevap sahibi+1 yılOlanları erken kapıyorlar valla. Gerçekten arada derede varsa düzgün efendi sen de kap. Temiz olan birileri. Benim bu yaşta çok daha zor.
- +1 yıl
Belki vardır 😍
- +1 yıl
Gel bana gel
- Aşk İlişkileri konusunda 667 cevap paylaştı.
+1 yılBende bir zamanlar senin gibi düşünüyordum, ne olduysa birisiyle tanıştım, güzelde gitti şimdi evliyim her şey bir anda oldu. 2 ay sonra 1 yılı devireceğiz. Sakın canını sıkma neyin nereden geleceği hiç belli olmaz bir bakmışsın her şey gelişmiş.
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılDaha çok gençsin güzellik 🌺 hayatının baharindasın zamanı gelince illaki çıkar birisi sen derslerine odaklan düşünme böyle şeyleri yanlış bir kalpte olmaktansa yalnız olmak herzaman iyidir 💁❤️
10 Yorumla Daha dur 20 yaş yolun başı nerdeyse daha kimler kimler çıkar karşına geç çıkması senin hayrına bence duygularını mahveden olmamış yapacağin tek şey ileryen sürede doğru kişiyi bulmak erken geç degil
10 Yorumla
+1 yılValla benimkinde öyle yaşım 23 oldu ama hayatımda kimse olmadı bakıyorum sevimli neşeli sempatik eğlenceli romantik zevkli biriyim de niye olmuyo bende çözemedim sabah işe akşam eve olduğu için olabilir galiba🫢🫢🤔🤔
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılcirkinlerin daha cok sevgilisi oluyor nasip meselesi bunlar
24 Yorumla
Soran+1 yılYok ya ben çok denk gelmedim çirkin olup da çok sevgilisi olana. ya da bilmiyorum kendim harici herkes çok güzel gibi geliyor ahajdbakf
Soran+1 yıl@Atlas_du çok acımasızsınız
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yıl30 yaşında olup sevgilisi hiç olmamış insanlarda var. yani daha zamanı var. umitsiz olma ve sana değer verecek kişiyle sevgili ol
11 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılŞunu diyim bende neden olmuyor diye bazen isyan ediyorum bazende bazı ilişkileri grup iyi ki yok diyorum bu kafada olunca çabalamıyorsun
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 462 cevap paylaştı. Yaşam olasılıklar dolu, kimin nasıl ve ne şekilde karşına çıkacağı henüz belli değil. Umarım insanlardan yana şansın bol olur.
10 Yorumla
+1 yılBende 22 yasındayım ne erkek arkadasım oldu ne de sevgilim
20 Yorumla
+1 yılKanka sen herşeye olumsuz bakıyorsun ama ya hedeflerine önem verdiğin için o işlere yönelmedin birisi sen ilk adımı at demiş yök utangacım demişsin bu zamana kadar sana yönelmeye çalışanı hissettin mi
011 Yorumla
Soran+1 yılHayır hissetmedim
- +1 yıl
Belki yönelen olmuştur ama sen farketmemişsindir elinle itmişsindir
Soran+1 yılYa biri olmuştu çok zorlayınca hatırladım ama bütün kızlara yavsiyordu herkesle konuşuyordu napayım öylesini
- +1 yıl
Hm o olmaz
Soran+1 yılOnun harici hatırlamıyorum ama evet hep bir soğuk gibiyim maalesef sebebini bilmiyorum
- +1 yıl
Senin dış görünüşünü merak ettim
Soran+1 yılHmm
- +1 yıl
Mümkün mü
Soran+1 yılGizli kullanıcısın nasıl görcen
- +1 yıl
Çıkarım ulaşacaksan
- +1 yıl
Gelebilirsin
- Aşk İlişkileri konusunda 391 cevap paylaştı.
+1 yılDaha yolun başındasın şimdiden umudu kaybedersen ilerde çok zorluk yaşarsın
11 Yorumla- +1 yıl
İllaki biri denk gelir hep böyle gitmez
+1 yılEn guzel yasdasin kiymetini bil her insanin kendine has bir guzelligi vardir ve zamani vardir sabretmek gerekir ayrica yanlis kalpde olmakdansa yalniz olmak iyidir sahte kalabalikda olmakdansa dogru yolda tek ol daha iyi
20 YorumlaAçıkçası bana çok çekici geldin. Daha 20 yaşındasın illa ki karşına çıkar. Benim dikkatimi çektin
02 Yorumla
Soran+1 yılFotoğrafımı bile görmeden nasıl çekici gelebilirim ki
20 yaşında "sizce hâlâ şansım var mı" diye soruyor?
Hayırdır hangi trenleri kaçırdığını zannediyorsun?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenimde birçok iyi özelliğim var ve şansıma karşıma istedigim gibi bir kız çıkmadı. Bende beni sevecek iyi bir kız arıyorum. Ayrıca tilini merak ettim. Seni yorumlamam ve sorunun nerede olduğunu anlamam için seni görmem lazım.
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYani fotonu yollarsan seni yorumlayabilirim.
+1 yılSen gozune birini kestir ve hamleni yap illa karsidan bekleme
02 Yorumla
Soran+1 yılmaalesef utangac bir yapım var ona cesaret edemem
- +1 yıl
İliski sevgililik gibi dusunme bastan, cay icip muhabbet etme gibi dusun
+1 yılInstagram'ını yollar mısın fotoğrafına bakayım Ona göre yorum yapacağım güzel misin diye
03 Yorumla- +1 yıl
Ben de 20 yaşındayım Benim de hiç sevgilim olmadı Bana da kızlar yaklaşmadı
Soran+1 yılMesaj gönderilmiyor kapali
- +1 yıl
Düzelttim
+1 yılDaha yeni başlamışsın hayata. Acele etmenin alemi yok, sakin ol. Hiçbir şeye geç kalmadın
02 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler
Daha 20 yaşındasın acele etme herkesin sevgilisi olacak diye bir kuralmı var
00 YorumlaOlmayınca olmuyor knk çok istiyorsan zorlaman gerek yoksa hiç olmaz kendimden biliyorum xjd
00 Yorumla
+1 yılYazıkla sana 5L sirke gönderiyorum turşu işine başla 😂🤣
00 Yorumla
+1 yılÖnce kendini sev güzel kadın. Kendini çekici bul kendini sevilir gör
10 YorumlaBence erkeklere karşi ilgin yok. kimseye o şansi tanimamişsin,
Yoksa piyasada sazan çok mutlaka birisi veya birileri sevgilin olabilmek icin çabalardi.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBazen çabalasanda olmuyor. Akışına bırakmak lazım
00 YorumlaNiye takıldın ki buna benimde olmadı takmamak lazım seninde evleneceğin adam harbi adam olur rahat ol
10 Yorumla
+1 yılBenim ilk ilişkim 22 yaşındayken olmuştu. Sonrasında çok fazla oldu daha zamanın var rahat ol.
00 YorumlaAfeder siniz? Sizi çok merak ettim bi fotoğrafınızı paylaşabilir misiniz? Benimle
Doğru insan ile karşılaşmamışsınız belliki00 YorumlaYaşın daha küçük. Olması gerekmiyor.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 306 cevap paylaştı.
+1 yılUmudunu kaybetme nasibin seni bulur
10 Yorumla sert göründüğün içindir
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDaha gençsin ben 24 yaşındayım hiç olmadı ben napim
00 YorumlaGörmem gerek ama konuşkansın bence güzelsin kendine güven
00 Yorumla20 yas cok normal instagram hesabini ya da ozelden bana mesaj atarsan ben o sorunu çözebilirim
00 Yorumla
+1 yılSosyal medyadan tanış ınstagramdan randevuya çık kalabalık bir ortamda
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇirkinsindir, ama neyseki tipe bakmayan çok fazla erkek var, biz tip yerine konuşarak anlaşmayı seçiyoruz ama çoğunuz ona da yanaşmıyorsunuz
05 Yorumla
Soran+1 yılYoo basbaya tipe bakıyorsunuz bu arada
Cevap sahibi+1 yılBakmıyoruz ablacım sen benim konuştuğum kızları göreceksin
Cevap sahibi+1 yılTövbe edersin bu dediğine
- +1 yıl
Tipe bakmayan mı var
Cevap sahibi+1 yılDolu
Fiziken nasılsın? Boy saç yüz durumu vs.
06 Yorumla
Soran+1 yılBir tek saç güzel ve boy 172
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılSende sorun olabilirmi?
02 Yorumla
Soran+1 yılOlabilr
- +1 yıl
O zaman bunu tespit etmelisin
Zekisin degilmi fazlasiyla
02 Yorumla
Soran+1 yılİroni mi yapıyorsun
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılNormal
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl28 yaşındayım benim de yok
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılDaha yolun basindasin denk gelir elbet
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılKapalı kutu biri daha
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılHerkesle inatlaşmazsan olur :D
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBelki vardır acılamıyodur sana
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl20 mi hangi yaşlar ilgini çeker nasıl biri olsun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılİlla buradan biri çıkar karşına
00 Yorumla
+1 yılİllaki sevgilin olmak zorunda diye kural var mı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılSiteden bulursun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılArtık olur yaşın gelmiş genceciksin
00 Yorumla
+1 yıldaha yasın cok geç
02 Yorumla
Soran+1 yılDeğil bence asıl bu zamanda olması gerekmez mi
- +1 yıl
bu yaslar tanıma yasları olarak bakıyorum ben ama ciddi düsünmeler biraz ileri yaslarda oluyor
Asosyalsin ozguvenin yok sanirim
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 517 cevap paylaştı. Bana da öyle geliyor
00 Yorumla
+1 yıl20 yaş geç değil
00 Yorumla
+1 yılOlmasını mı istemedin teklif mi gelmedi?
00 Yorumla- Devamını Gör (15)
Devamını Gör(60)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Hiç flörtüm, sevgilim, erkek arkadaşım olmadı ve umut yok gibi geliyor artık. Normal mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım