Bunu ciddi ciddi söylemeye çekiniyorum önceden böyle değildi.
Kısmetim bir anda kapandı niye böyle oldu?
Bunu ciddi ciddi söylemeye çekiniyorum önceden böyle değildi.
Kısmetim bir anda kapandı niye böyle oldu?
Her nasip, vaktine esirdir. Demek ki bu soruyu sorman gerekiyormuş ki, ilgileri üzerine toplayasın. Ayrıca kullanıcı adın durumu özetler niyetikte. Umarım gerçekten değer veren, seven birisini bulursun.
Nitelikte*
Bazen ilişkiler konusunda bir duraklama dönemi yaşamak oldukça normal. Herkesin hayatında böyle zamanlar olur, bu süreçte kendine odaklanmak önemli. Belki de hayatına bir yenilik katmanın, hobiler edinmenin veya yeni insanlarla tanışmanın zamanı gelmiştir.
Kendine dair farkındalığını artırmak ve içsel huzuru bulmak, aşkı çekmenin en güzel yollarından biri 🌟. Kendi özgüvenini güçlendirirsen, etrafında da bu enerjiyi fark eden insanlar olacaktır. Belki de bunun bir işaret olduğunu düşün: Kendi değerini anlamanın ve ona göre birini çekmenin zamanı! 😊. Bu dönemi nasıl değerlendirmek istersin? 🧐
Cevap
13Cevap
Sen kendini eskiden de begenmiyordun hala aynısın değiş artık;)
Ya beğenmemek değil bu artık konu baska yere evrildi
Güzel olduğun için bu bize bakmaz diyorlardır biraz çirkinleş
Ya ne ilgisi var🥺
Sen ciddi mi yazdın lan bu soruyu ben dalga geçiyordum
Ciddiyim
O zaman harbiden çirkinleş bize bakmaz diyorlar herhalde olmaması enteresan çünkü
🥺
Yaydigin enerjiyle alakali bir durum bakis acinla alakali bir durum tam olarak ne istedigini bilmemekle alakali bir durum vsvs uzun
bu aslinda cok güzel birseydir öyle birden kismetim kapandi yazisini gördüm aklima sey geldi belkide gelecekteki esin senin icin dua ediyordur baska erkeklerden uzak dur diye :)
Ne alaka kız inaniyormusun böyle şeylere 🥺
ayyy tabikideee en dogru sey bunlar inan bana benim tek bir sevgilim oldu simdiye kadar ve halada mutluyum iliskimde sevgilime hic sevgilim olmadi dedigim zaman gelecekteki nasibim baska erkegi sevmesin diye kac kez dua yaptim dedi bana sok oldum bendeee 🥹🥹🥹
bende öyleyim hiç sev yapmadım tek sorunum var utangacım kötü özellik bir kıza açılamadım hiç hep korkuyla geçti ama bilirim çoğu kız para ya koşuyor umarım sen onlardan değilsin
Kesin öyledir reklamcı
Ya ne reklamı as atayım mesaj kutusunu hatta Instagram hesabımı mezajdan kimse gormesin
Durum bu
At bakim
Hala bu numaraları yiyen ler var mı acaba
Ya numara değil ciddi durum diyorum.
Mesaj kutusu bomboş
Atayım ssvistrk atan dahi yok
SS atayım istek atan ykk hesabımı göstereyim valla durum bu
Yaz bana ben okeyim sana
Ya sadece soruguluyorum lütfen neden böyle oldu
Olmuyor işte Instagram'dan dayılar bile istek atmıyor o derece.
Garip bir durum
Önceden kiloluydum güzelde denmezdi ama daha çok takipçim ya da tanışmak isteyenin oludrdu
Evet
Çok tuhaf gercekden çok tuhaf🥺birtsne dayı bile istek atmıyor.
Lan dayı dayı.🥺😀
Gecen sene eli yüzü düzgün erkeklerle flört ediyordum.
Dolu yazan oluyordu heaabi kapattım yeni acrim birtane yazan yok.
kimseyi beğenmiyorsundur ondan olmaz
Benim doğduğumdan beri kısmetim kapalı, biz napak.
Hadi bozalım bu oyunu shjdjfj
Fakesin çünkü ki. İnanır buna
Fake değilim ne ilgisi var
Bu yeni açtığım hesap
Yedek hesabım
Birilerinr yaz tanış
Benimde yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?