Uzak mesafe aldatildim?

sosyal medya uzerinden tanistik sehirlerimiz farkli fazla samimi degildik ama konsuyorduk surekli ama asiri umursamiyordu ben oyle degildim surekli yaziyor ariyordum belli bir sure sonra gittigi bir festivalde beni aldatigini sarhos oldugunu soyledi (flort donemlerinde) canım ama birakmadim zamanla daha samimi olmaya basladik hergun konusuyor aksamlari beraber uyuyorduk 10 ay olmustu daha sonra konusurken bir seyler anlatirken dedigim seylerden dolayi aldatigimi dusundu oyle bir sey yok ama halada oyle dusunuyor kavga ettik 8 ayimizda baska bir turlu yine aldatigini soyledi bana kavga ederken bana hala sinirli ama beni sevdigini degistigini ilk defa seni seviyorum dedigini kimseyle hayal kurmadigini vs vs daha bir suru sey cok degistigini soyledi bir daha asla aldatmayacagini birakmayacagini vs. ve bana asla inanmiyor aldatmanin a sini yapmadigim halde oyle dusunuyor her yaptigim seyde en kotu seneryoyu dusunuyor ayrica psikolojik sorunlari ailevi sorunlari gecmisi kotu vs her turlu aptallik etigimin farkindayim ama hala seviyorum yazarken daha cok anladim cok fazla baglandim onsuz yapamazmisim gibi geliyor yardima ihtiyacim var

Uzak mesafe aldatildim?