Uzak mesafe ilişkisinde aldatılıyor muyum?

Biz 4 aydır konuşuyoruz ve hiç görüntülü konuşmadık instada 70 kişilik takipçisi var 5 tane kız var ama arada ekliyor 2 3 kız sonra çıkartıyor bir şekilde profil fotoğrafıyla çok oynuyor gizliyor düzenleme yapmak için felan biz yazın okul açalmadan 3 4 saat gece konuşuyorduk herşeyden emin olabiliyordum yapmadığına dair ama şimdi emin olamıyorum çünkü dışarı çıksa yazdığıma cevap vermiyor 3 4 saat sorduğumda o da dalmışım sohbete sen niye aramıyorsun her zaman açarım telefonu diyor doğru hiç meşgule atmadı bugüne kadar ama bilmiyorum görüntülü konuşmaya hiç yeltenmedi watsappta onu tanıdığımdan beri çevrimiçisi kapalı önceden de uyuya kalmışım felan diyordu aldatıyor mudur sizce ama gelecek planı kuruyor para istesem atar İstanbul'a gelmeyi düşünüyor kızları sorduğumda okuldan kızlar * değil diyor ben bir an önce mezun olmak istiyorum diyor ama 2 kız ekliyor. Ve kızlar annemle çay içiyoruz diyor aramıyor uykum var sabah erken kalkıcam diyip konuşamıyoruz hep bir koşturmada

Güncellemeler
7 ay
Yani arkadaşlar ilgisiz değil tabikide ilgi verdiği çok yer oldu ama bu aralar böyle önceliği ben olmuyorum 2. Sıradayım gibi sorduğumda sen hep 1. sin diyor fake hesap açtım bakalım düşücek mi
Uzak mesafe ilişkisinde aldatılıyor muyum?