Her üzüldüğünüz durum da sevgilinize mi koşarsınız 🤔
#Aşkİlişkileri

Her üzüldüğünüz durum da sevgilinize mi koşarsınız 🤔
#Aşkİlişkileri
Sevgilim yok ama genel konuşursam İnsanların duygusal tepkileri, kişiden kişiye büyük ölçüde farklılık gösterebilir ve bir kişinin üzüldüğünde sevgilisine veya bir başkasına koşup koşmaması, kişisel tercihlere, ilişkinin dinamiklerine ve o anki duruma bağlıdır Her insanın duygusal ihtiyaçları farklıdır. Kimi kişiler, üzüldüklerinde veya stres yaşadıklarında sevgililerinden duygusal destek ve rahatlama ararlar. Duygusal tepkiler zaman içinde değişebilir. Bir kişi belirli bir zamanda sevgilisine koşabilirken, başka bir zaman daha fazla kişisel uzaklık ve düşünme ihtiyacı hissedebilir.
Hayır ben kimseye koşmam. Kendi sorunlarımı kendim çözmeyi isterim. Kimsenin benim derdimi dinlemesini istemem ben ya. Sonra erkekler dert dinlemeyi pek sevmez öyle yani çabuk sıkılabilir bu durumdan. O yüzden kimseyr anlatmam ben ya hani çok büyük bir derdim var ise gider en yakın arkadaşıma anlatırım onunla dertleşirim daha iyi.
bilmiyorum koştuğum sevgililerim oldu , bundan sonra da gerçekten kötü günümde bana destek olacağına emin olduğum birisi olursa koşarım
netice olarak insan gerçek anlamda çok sevildiğini hissettiği kişiye koşar mesela şu an üzüldüğüm zaman annemin omuzuna koşuyorum
Cevap
3Cevap
Koşacağim biri yok kendimle baş başa kalırım
Hayır aksine üzüldüğümü filan görmesini istemem kendi kendimi teseli ederim
Müzik açarım karanlıkta gök yüzüne bakarak dinlerim
Hayır, zaten sevgilim yok
Hayır koşmam
Öyle yaptığım için şu an çok zorlaniyorum
Bilmiyorum değişiyor
Aksine ondan kaçarım... görmesin o halimi
Üzülürsem sevgilime gitmem ki. dogru olmaz
Hayır