Erkekler neden kendilerine iyi davranan ve hizmet eden kadınları görünce bu kadar şaşırıyorlar? Cidden soyları mı tükendi?

Merhaba arkadaşlar bu soruyu sorarken özellikle sevgilimden pay biçerek anlatmak istiyorum. Sevgilimle yedi aylık mutlu bir birlikteliğimiz var. Bazen evine gidiyorum birlikte temizlik yapıyoruz evini süpürüyorum yemek yapıyorum ona. Duştan çıkıyor saçına fön çekerken yardım ediyorum, kaşları uzuyor bazen kesiyorum. Hatta hiç iğrenmeden gözenekleri bile sıkabiliyorum. Geçen birlikte kaldık ertesi günü nöbete gidecekti hemşire o. Tam evden çıkacağız ünüformasının pantolonun ortasının yırtılmış olduğunu gördü. Hemen iğne iplik buldum diktim ben dikerken ayakta bana bir şeyler anlatıyordu sonra dönüp baktığımda bana hafif gülümseyerek çok güzel baktığını gördüm. Mesela yemek yaparken beni çok takdir ediyor elin çok çabuk çok lezzetli böyle insan pek yok diyor. Şehirdışına gezilere gittiğimizde evden börek çörek bir şeyler yapıyorum? termosa çay demliyorum yolda yeriz içeriz diye ona bile şaşırıyor. Küçük şeylerden mutlu olabiliyorsun , asla kaprisli ve tatminsiz değilsin diyor. Ki sevgilim kısa dönem bir evlilik yaşamış boşanmış. Mesela bu dedikleri bana çok saçma geliyor ben herkesin benim gibi olduğunu zannediyordum. Normali bu sanıyordum. Mesela eski eşi ya annen ya ben falan diyormuş. Abisinin eşi kaynanası , yani sevgilimin annesi evdeyken odaya gidip içip kafayı buluyor muş. Oturup iki sohbet edip 1 bardak çayı önüne koymuyormuş kadının. Bana bunlar çok tuhaf geliyor hiç görmediğim şeyler çağdaş aydın bir insanım okumuş kültürlü bir insanım sanatçıyım öğretmenim ama bir o kadarda ahlaki değerlere önem veriyorum büyüklerime saygı duyuyorum ve yemek temizlik hürmet etme konusunda hiçbir sıkıntı yok. Bunları yapmak çok mu zor insanlar neden bunları yapamıyor ya da cidden bu tarz kızlar azaldı mı o yüzden mi sevgilim bana uzaylıymışım gibi bakıyor?

Erkekler neden kendilerine iyi davranan ve hizmet eden kadınları görünce bu kadar şaşırıyorlar? Cidden soyları mı tükendi?