Biktik her gün ayni sorulardan ya Sevmiyorsa sevmiyor yapcak bisey yok Kadinsiz hayatinizda kurabilirsiniz
1
16 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bu yazdıklarınız sorumun cevabı değil eleştirisidir. Sorumu eleştirmek için bence yazabilir ya da başka bir soruda sorumu analiz edebilirsiniz ama kadınlar ne zaman ıslah olacak sorusunun cevabı bu değil. Ya şu zamanda ıslah olacağız yazın ya da biz kadınız asla ıslah olmayız deyin.
Öbür tarafta cennete düşersem ve bir huri bana yaklaşırsa kanatlarını koparır kafasını keserim. Cehenneme gidersem en alevli yerde yanar yanıma tek bir dişi mahluk yaklaştırmam. Bu dünyada zaten iyi kadın yok. Allah iki dünyada beni ve benim gibi mazlum erkekleri zalimlerest kadın ırkından korusun. Bizden uzak olun iki cihanda sonsuz servet sağlık başarı bulun. Ama bizden uzak.
Adem'e Havva, Hamza'ya Hind, Süleyman'a Hürrem ne entrikalar ne zalimlikler yaptıysa bütün kadınlar da aynısını bana ve benim gibi tüm erkeklere binlerce kez yaptılar. Bilip de bilmezden gelmenize gerek yok.
Hayir bence kadınlar cesur atılgan erkeklerden hoslanıyor ne kadar iyi olursan ol güçlü ve cesur görünmezsen özgüvensiz görunürsun ki kadınların ilk baktığı sey kendinden eminlik o maskülen hava yani
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sefo denen popçu etek giydi kadınlar hala ona yavşıyor. Erkek gibi adam gibi yaşayan çoğu yiğit yalnız. Bence siz kadınlar yawşakperestsiniz.
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kadınların zalim züppe zorba ve zampara erkeklere hayran olup sadık sevecen kültürlü ve adaletli erkeklerden tiksinme sebebi nedir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Biktik her gün ayni sorulardan ya
Sevmiyorsa sevmiyor yapcak bisey yok
Kadinsiz hayatinizda kurabilirsiniz
Bu yazdıklarınız sorumun cevabı değil eleştirisidir. Sorumu eleştirmek için bence yazabilir ya da başka bir soruda sorumu analiz edebilirsiniz ama kadınlar ne zaman ıslah olacak sorusunun cevabı bu değil. Ya şu zamanda ıslah olacağız yazın ya da biz kadınız asla ıslah olmayız deyin.
Biz kadiniz asla ıslah olmayiz
Bizde herseyden önce bi insaniz hatta yapabiliriz
sana denk gelen kadinlar sana göre degildir belkit
Asla ıslah olmayacağınızı kabul ettiğiniz için teşekkürler.
sana gülüyorum simdi benim lafimla mi ıslah olmicaklar
Sizin lafınızdan bağımsız olarak Karabükte yaşananları herkes gördü Türk kızları iki cihanda ıslah olmazlar zaten.
Dilerim Allahdan cok iyi bi kadina denk gelirsin 🙏🏼
Öbür tarafta cennete düşersem ve bir huri bana yaklaşırsa kanatlarını koparır kafasını keserim. Cehenneme gidersem en alevli yerde yanar yanıma tek bir dişi mahluk yaklaştırmam. Bu dünyada zaten iyi kadın yok. Allah iki dünyada beni ve benim gibi mazlum erkekleri zalimlerest kadın ırkından korusun. Bizden uzak olun iki cihanda sonsuz servet sağlık başarı bulun. Ama bizden uzak.
Ne anlatiyorsun Allaha askina senin canın yanmış gibi
Bak her kadin ayni degil kimisi iyi olur kimisi kötü olur genelemek yapmak dogru degil
Allah seni dogru hayirli insanlarla karşılaştırsın
Yalnız olup kan kusarak öleyim yeter ki bana iyi davranan tek kadın annemden başka "hiçbir dişi mahluk" yüzü görmeyeyim.
Su an sacmaliyorsun gercekden sacmaliyorsun
noldu sana kim napti anlat hele bi
Adem'e Havva, Hamza'ya Hind, Süleyman'a Hürrem ne entrikalar ne zalimlikler yaptıysa bütün kadınlar da aynısını bana ve benim gibi tüm erkeklere binlerce kez yaptılar. Bilip de bilmezden gelmenize gerek yok.
sana kötüler denk gelmiş..
Havva'dan beri kadınlardan kazık yiyen tüm erkekleri böyle avutuyorsunuz zaten.
Hayir
Grcekden neler yaşadın bilmiyorum ama kötü teçrube birakmış sende
Umarim iyilerine denk gelirsin ve düşüncelerinde yanilirsin
Hayir bence kadınlar cesur atılgan erkeklerden hoslanıyor ne kadar iyi olursan ol güçlü ve cesur görünmezsen özgüvensiz görunürsun ki kadınların ilk baktığı sey kendinden eminlik o maskülen hava yani
Sefo denen popçu etek giydi kadınlar hala ona yavşıyor. Erkek gibi adam gibi yaşayan çoğu yiğit yalnız. Bence siz kadınlar yawşakperestsiniz.
O kim hiç sevmem böyle seyler yani bu konuda haklı olabilirsin bahsettigim saglikli normal kadınlar icin gercerli yeni kusagın zevklerini bilmiyorum
Ünlü ve zengin onları dahil etme bence sen de zengin olsan cuval giy yine sevenin olur😂
Allah beni fakirliğimden ayırmasın o zaman.
Öyle deme paran olsun ama seçici ol yani ya da kafana göre yaşa dermişm senin hayatın😄
"malın önde gideyim" demiyo da kadınlara sallıyor. Çok iyi yapıyor kızlar awk.
Ne kültürlüsünüz, ne efendi, ne de canayakınsınız. İtici, sıkıcı boktan adamlarsınız. Helal olsun kızlarımıza
Dağ ayısı böğürtüleri dinlediniz bay bay hanzo
Kaö yaşındasın?