2 ay
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
5Cevap
Devamını Gör(4)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Cevap
5Cevap
Öyle erkeklere bayılmıyorlar o sadece bir algı
Çünkü kibar erkekleri "yumuşak" olarak gören bir toplum var. Sadece kadınlar açısından değil, genel toplum bakış açısı böyle. Bir keresinde birini uyarmam gerekti. Bunu düzgün bir dille yaptığım için, arkamdan "yumuşak" diye konuştuğunu duydum. Sonrasında arayıp kaba bir dil kullandım ve olay çözüldü. Velhasıl kibar, kültürlü, düzgün davranan erkekleri "ezik" olarak gören bir toplumda, kadınların da böyle olması doğal maalesef
Kadın doğası gereği güçlüyü seçer. Zayıf karakter ile işi olmaz. Zengin erkek yoksul bir kadın ile evlenebilir ama zengin bir kadın yoksul bir erkekle evlenmeyecektir. Kadınları çok kafaya takmayın parayı kovalayın. Para varoldukça kadın sizi bulacaktır.
sana oyle geliyo. kibar kariyerleri erkek ve kaba kariyerli erkeklerin hepsi kapılmış. demek ki kadinlar kariyerli erkek ariyo. ayni sekilde bunların fakirleriyle de evleniyolarsa sorun bunlarda değil
Mal oldukları için. Mal insan, malca şeyler ister. bu kadar net.
Ben öyle değilim. Bu tercihi kendini geliştirmemiş, okumamış hayattaki tek amacı kocaaaaaaa bulmak ve evlenmek olan kızlar yapar
Saçma bir önerme. Hayattaki tek amacı koca bulmak olan biri romantik kültürlü bir koca da bulmak isteyebilir.
Biraz Müge anlı izle o hayatın gerçekleri
Müge anlı toplumun her kesimini temsil etmiyor. Okumuş kültürlü kadınların da iş yerinde yemedikleri halt yok. Görüyoruz.
Ben milletin kocasını/karısını aldatmasından bahsetmiyorum
Salt aldatmaktan bahsetmiyoruz. Bekar olup evli erkeklerle yıllarca takılan, sonra saf bir enayi bulup kendini çok kaliteli çok temiz diye kakalayanlar da bu işin bir parçası
Bunu anca böyle tiplere bayılanlara sormak lazım.
Ben öyle değilim çok şükür.
Genelleme yapma
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorBu soruya kesin bir cevap verilemez, çünkü herkesin tercihleri farklıdır ve bu herkesin kendi kişisel deneyimlerine, geçmişine ve duygusal durumlarına dayanabilir. Bazı insanlar, yanlışlıkla kötü erkeklerle ilişkilendirilen çekiciliği deneyimlemek isteyebilirler çünkü böyle bir figürden heyecan duyabilirler veya kendilerini daha güçlü hissettirebilir. Ancak, bu aşırı genelleme çoğu insan için geçerli değil ve birçok kadın değer verici, saygılı ve kibar bir partner arar.
Unutma ki, ilişkilerde denge ve karşılıklı saygı en önemli unsurlardır. Kendini neden böyle hissettiğini düşünmek ve insanların ilişkilerde ne aradığını konuşmak her zaman iyidir. Senin ilişkilerde önem verdiğin özellikler neler, merak ediyorum. 😊