Bazen ilk evlilik olmuyor maalesef ikinci cesareti kaç sene sonra ve nasıl tanıştınız
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
İlk evliligimde Okadar gönlüm yorulduki ikinciye cesaret bile edemiyorum evlilik okadar uzak geliyor ki bana düşüncesi bile beni korkuyor
Bende öyleyim öyke kötü şeyler yaşadımki
Ama bir insan yanlızda kalmak isyemiyor çelişkide duruyorum
Ve hep erkekler boşanmıyor para ugrunada terk edip gidiyorsunuz maalesef
Ya illaki öyleleri de vardır benim konum öyle bir şey değildi.
Her insanın farklı erkeginde kaşarı var kadınında ne diyeyim
Acele etmeyin derim evlenmek için evlenmeyin gerçekten gönlünüz istiyor ve kendinize uygun bulduğunuz birisi çıkarsa neden olmasın deneyebilirsiniz
Zaten yıllar var
Önümde
Aynen öyle illaki sevebileceginiz birisi çıkar karşınıza herşeyin hayırlısi diyelim
Eğer bosanmis olsaydım ikinci evlilik olmazdı diye tahmin ediyorum
Büyük konuşma bende öyle diyordum neler neler geldi ve gitti kendi ayagıyla
Bunun büyük konuşmak ile ilgisi yok. evlilik emek ister fedakarlık ister ve herkeze göre degildir
Evet fedakarlıgın en büyügünü yaptım ama yetinemedim o na yetmedi emegimi çöpe atıp gitti
Kısmet böyle imiş. unutup hayatına bak.
Unutuyor insan elbet her şey nasip kısmet
Aynen
daha ilki olmadı ahanda sizler gibileri gördükçe ödüm bkula karışıyor zaten iyice soğuduk evlilikten
Biz napalım sen sogudun biz öldük o zaman
Evlenipte boşanmak dünyanın en kötü olayı
bundan dolayı evlenmiyoruz işte artık gitgide kendimize olan güven de gidiyor
Öyle cidden valla biliyormusun görücü usulü olur büyük ihtimal evlenirsem 🤣 aşık olmaya mecalim kalmadı sinirden gülüyorum halime
Ne hale geldi bu dünya çıkarsız bir şey kalmadı maalesef
sen boşandın mı
Evet
geçmiş olsun
Geçirenler sağolsun ne diyim geöirdi bana eski eşim ama Allahım mazlumub ahını yerde bırakmaz
Tek temennim çocuk yok olsaydı biterdim
evet şanslısın şimdi seçimini doğru yaparsın artık saf saf aşık olmazsın
Aşık olcagımı kim söyledi mantık evliligine dönecem
hala evlilik demendeki amaç ne?
Amac bişi değil bu dünyada bir hayalim vat olur mu bilmiyorum cocugumun baba demesi mutlu bir yuva mecburen olacak ha şimdi olmaz 10 yıl sonra olur bilemem
hayırlısı olsun
Çünkü ailesiz büyüyen birinin çocugın baba demesi kadar güzel bişi olcsgını düşünmüyorum kendi açımdan
çocuk deme gözüm doluyor benmde
Öyle ama bir bebegim olsun diyemedigim babayı o desin bana eşim ise eve geldimmi yüzü gülsün çekirdek aile olarak yaşayakım
İçimdeki her boşluk kapansın eşim hem anam hem babam olsun öok bir şey isteniyorum para pulu batsın
hayaller işte.. herkes hayalini kuruyor ama nedense eve gidince değişiyor her şey
Aslında değişmez biliyormusın
İki tarafta mantıklı düşünse gayet güzel akıp gidrr
evet o yüzden sana sorum var bu kadını neye göre seçtin eş olarak?
Kalbine bakarak ilk başta bana çok iyi davranıyordu o kalbini başkasının fikirleriyle kirletti gitti ( kaynanam )
hep öyle olur zaten, bizim kalbimize bile bakmıyorlar ne şanslı kadınlar var gerçekten bi b0ka yaramıyorlar ama bahtları hep açık
Ne çakal erkekler var gül gibi masum kızları alıyorlar biz geröek sevince ortalık yok oluypr
Kötüsü denk geliyor
seçmeyi beceremiyoruz desene
Aynn öyle şimdi senin gibi biri olsaydı ona her buldugum dakika sarılır ve ilgilenirdin telefonu çöpe atarmış gibi atardım mutlu süprizler hazırlardım
Ve ona dicegim tek laf şu olurdu bu hayatta ailem olmadı sen kol kanat çıktın arabam olmadı sen yaptın birikim yaparak evim olmadı ev yaptın en büyügü ise bana aikımızın mruvrsini verdin şimdi tam bir aike olduk derdim aglayarak
bunu demiyor işte kimse
İşte ben derdim ama onu dedirtmediler
Atıyorum altıda işe gitcem dimi 5.30 da kalkar kahvaltını hazırlar yatagına koyup yanagından öprr öyle giderdim
Çok güzel duygışar sevgi jarşılıklıysa
ben anlamıyorum sevmek ve sevdiğini hissettirmek neden bu kadar zorlaştı. neyden korkuyorlar çekiniyorlar bilmiyorum ama sana şunu söyleyim sevginin ne demek olduğunu bilmedikleri için alışmışlar itilip kakılmaya o yüzden yine öyle bişi bekliyorlar doğal olarak
Evet bilmiyorlar maalesef