siz evlendiginiz kişiyle nasıl tanıştınız nasıl evlendiniz mutlu musunuz
daha evlenecegim kişi çıkmadı nasıl çıkar bilmiyorum
daha evlenecegim kişi çıkmadı nasıl çıkar bilmiyorum
Facede beğen mesaj attıyım dedim 1 saat oldu kimse beğenmedi sonra kızın biri beğendi kız fazla güzel değil ama idare ederdi sonra biz bunla konuştuk filan bu bize geldi bizde kaldı pe sfilan oynadık bir kaç gün babam da l*n a*ın feryadı ben seni besliyemiyorum birde onu mu beslicem dedi kız da duydu bunu odam da ağladı filan sonra biz gece kaçtık evden parkta yattık sabah simit yiyorduk bir porşe durdu yanımızda napıyonuz gençler dedi biz simit yiyoz abi dedik durumu anlattık sonra adam ağladı burnunda sümük baloncuk oldu napıyon dayı dedim sonra dediki ben sizi evlendiriyim sevaba giriyim dedi evlendik1+1 evimiz var 1 de çocuğumuz iş bulmadım yakında karıyı yiyecem sıkıldım ondan da zaten keşke evlenmeseydim.
gerçek mi bu
evet
Önce kızlarsoruyor sitesine üye oldum. gizli kullanıcının birisinin sorusunu gördüm."siz nasıl tanıştınız evlendiğiniz kişiyle"diye soruyordu. Ben de o ana kadar tanışmadığımdan bahsettim sonra muhabbet sohbet derken beni ekledi özelden telefondan derken buluştuk sevdik sevildik evlenmeye karar verdik.
Henüz evli falan değilim, arkadaş ortamı ve üniversitenin ilk senesiydi. Bu arada 3. sınıf oldum.
valla ben üni bile bulamadım
2 yıllık bir bölüm okudum okul arkadaşlarım falan evlenilecek tipte erkek yok tu
ama evlenmeyi istiyorum yok ne zaman çıkıcak bilmiyorum
Cevap
12Cevap
henüz evlenmedim ama bu işler nasip kısmet ya biraz. bahtının açık olması lazım beraber olduğun kişiyi iyi gözlemlemen lazım iyi tanıman lazım. lazım da lazım biton ıvır zıvır yaa akışına bırak
akışına bırakim ama nereye kadar
27 yaş oldu
ne zaman evlenecen diyorlar
Formlardaki bekar kısmını dolduruyorum :) oo daha ne zaman evleniriz belli değil ama yakında olmaz.
Birkac kisiyle aike araciligiyla gorustum sarmadi bu devirde evlenilmez ben sana soyliyim alem g0t olmus afedersin.
neden evlenilmez ya
bulan nasıl buluyor ben şaşıyorum
bizim yan komşu bir ay ya var ya yok eczanede çalıştı buldu şaştım benim karşıma neden hiç çıkmıyor bilmiyorum
Aslinda ben 10 dan fala bayanla gorustum 3-4 tanesi aile araciligi ile bikac tanesi arkadas vasitasi ile bir kacida feysten ama yok arkadas ya parali kapi ariyorlar ya da istemedigim tipler denk geliyo bana oyle her onume cikanla evlenecek olsaydim boyum kadar cocugum olurdu inve mevzular bunlar atlamamak lazim.
öyle zenginlikten yıkılan adamda kötü bende öyle bir adamdan korkuyorum ama asagari ücretle de geçinilmez evine bakacak geliri olmaalı evlenirken zaten bir sürü masraf çıkıyor erkek üstleniyor mecbur erkegin birikimi olmalı hiç bir kız fakirle evlenmek istemez az da olsa gelir olmalı zaten sonradan yavaş yavaş evde olur malda olur ben çok zengin adamdan korkuyorum
Yanlis anlamada fakirler napacak belediye zehirlesinmi onlari inan olsun su evlilige giden masraflar yuzunden gec evleniyor insanlar ulkedeki turk nufusu azaliyor mesela kurtlerde oyle bir sorun yok adamlar seri uretim dogudan kiz getircem bende anasini satiym 10 bini ver al gel 5 te bir kâr boyle giderse kurtler iktidar olur yakin zamanda oy fazlaligindan konuyu nerelere bagladim :))
yokluktan fakirlikten korkuyorum
zengin olsun demiyorum ama çok korkuyorum allah bu günlerimi aratmasın diyorum evlenmek istiyorum öyle muhtaç gözüm dışarda kalıcaksa olmasın çocuguma istedigimi alamıcaksam olmasın
mardin
ilkbaşta her gelene bir şey buluyordum istemiyorum çirkin dedigim oldu çok zengin istemiyorum dedigim oldu fakir dedigim oldu annesinden ayrılmayan olmadı böyle böyle kaldım şimdide kimse yok işte kaldım
Ben daha tanışamadım başka bir soruda karşılaşmak dileğiyle :)
ilkokulda tanıştık lisede sözleştik ünüvde hem okuduk hemde evlendik
ne güzel miş
biz daha bulamadık
ne oldu
ne oldu ki
uzun olsun ne olacak anlat
geldim
Bekarım o kişi daha çıkmadı karşıma.. 3 ay önce de nişan attım..
4 sevgilim oldu hepsiyle netten tanıştım biriyle evlendim yürümedi ayrıldım
Evlilik mi ne evliliği? Evlilik ne arar la bazarda? :D :D
ya aynı dertteniz desem:)
sen küçüksün benden daha vaktin çok var
25 im...
27im bende
bulanlar nasıl buluyor şaşıyorum
bu soruyu defalarca sordum kendime, araştırdım da... bulma diye bişey yok, Allah çıkaracak karşına. hadi çık aramaya ne yapabilirsin ki Allah dilemedikten sonra?
ya dogru allah çıkaracak ta evde kaldın diyorlar yaşım geçiyor utanıyorumda yaşıtlarımın 2. ve 3. çocugu var üzülüyorum elimden bişey gelmiyor hiç evlenmez huysuz çirkin dedigin evleniyor insan şaşıyor ya millet gözünün içine bakıp evde kaldın der işte ne yapalım
aynıyız işte aynıyız, gram şaşmamış kaderimiz:)
bak Furkan Suresi 74. ayeti oku diyorlar bana da... sana tavsiye ederim.
ya ben çok okudum namazdan sonra 7 defa okuyorum bir şey yok
tanışmak için gelen oluyor biri sayesinde ama bişey yok evlenme falan olmuyor sadece bir görüşme tanışma o kadar olmuyor
hocaya sordun mu?
Dur hele evlenmedik daha...
dikkat et biraz daha kalırsan evde kalıcan söylim fazla bekleme
üniverste sıralarında <3
tanışmak nasip olmadı
ben evlemedim ama kasada birini ayarldm :D
nikah masasında :DD
Pazarda tanistik
nasıl
Düğünde
dügün de de olsa biri seni gösteriyor güzel falan diyor demi bu kendi kendine olmuyor
başkası aslında seni begeniyor demi
ya bende daha birini bulamadım ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar