Bir kız bir erkeği gerçekten yürekten severek ve ona her şeyi ile bağlanarak evlenmez ise ne yazık ki o evlilik hiçbir zaman gerçek evlilik olmuyor.. Çünkü evlilikte en önemli faktör kızın erkeği gerçekten sevmesi ve istemsi...
34 yaşımdayım hiç evlenmedim pekte düşünmüyorum aslında çünki içerlerde biryerlerde derin yaralarım var ve bu yaralar kapanmaz gibime geliyor. İnsan tekde yaşayabilir bence.
Evlenmedim daha ama ben böyle bir adamla asla olmazdım zorla sahip olmak falan bu kısım sadece itivi geldi bana Tani nasibinden kim varsa onla evlenirsin tabide büyük konuşmamak lazım😕
Yanlis anladin sen beni. Sen ne kadar şanli olduğunu bilmiyorsun galiba. Yakisikli ve normal bir adam. Sana ve kizina iyi bakmis. Her gece beraber olduğu icin de kizamazsin ;erkekler böyle.
Evliliği erteledikce her sey sarpa sariyor. Yok beni gercekten seviyor mu. Yok sanal yaptik birakti. Yok yattik evlenmedi falan. Sen evlenmissin kurtulmussun canim.
her serde bir hayir vardir kuzenimde oyleydi ama simdi aile sahip cikiyo bir kadin naparsa yapsin kadinda suc bulmam erkek duzgun olsaydi sen birakirmiydin seni mutlu etseydi tabiki hayir
Nişanlıyım abla ikimizde birbirimizi seviyoruz ama sanki nişanlımın sevgisi biraz daha çok beni hayata bağladın ben kimseye aşk boştur derdim yıllarca evlilikten uzak dururdum sen bana sevmeyi öğrettin diyo naptım bilmiyorum
Ben ilk başlarda karşılık bulamadan sevdim halada sevmeye devam ediyorum babasının vermedigi sevgiyi şefkati verdim evlilikle arası hicy iyi olmayan kız şimdi benimle çocuk hayalleri kuruyor
En İyi Cevaplar