Bu durumu şöyle açıklayabilirim. Bir ilişki başladığın da öncelikle her iki tarafın da kendini anlatması , varsa hedefi veya isteği bunların konuşulması. Yani kız okuyor olabilir. Ve bir keşkek sahibi olabilir ve bu süreçte böyle ciddi konunun konuşulması uygun olmaz. Ama şöyle olabilir. Zaten belli başlı bir süreç geçer ve hani hemen değil ama 3 yıl sonra gibi ya da bu öne koyulan okul bitsin veya iş olsun veya başla sorunlar istekler varsa buna yönelik gerçekleşme olursa o niyete girilir. Bu süreçte de birikim yapılır. Zaten hemen evlenmek isteyen kişi de kim olursa olsun düşüncesi vardır. Önemli olan ise karşındaki kişi buna hazır mı beklentisi var mı ya da dediğim gibi yapmak istediği bitirmek istediği planları var mı. Buna göre hareket edilir. Hemen sevgili bile olmaz benim gözümde. 6-8 ay konuşulur kişiler birbirilerini iyice tanır öyle olunur. Ve bence böylesi daha iyi. Evlilik kolay bir şey değil. Ciddiyet , olgunluk , anlayış , saygı , sadakat ve sevgi ister. Bir hayatınıza girdiyse her kadına kör olunur. Sadece baktığın da o kadını görmek gerekir. Hemen evlenmek isteyen ise her kadına yönelik bir harekettir. O kadın işin attığı adım değildir yani.
016 Yorumla- +1 yıl
Sözünü ettiğim kişi liseden beri arkadaşmış. Kızı bilmiyorum. Sadece ikisi de müzik öğretmeni. Onu biliyorum. Erkek tarafı şu an özelde çalışıyor. Atanmaya çalışıyor. İlk kez Kpss sınavına girdi.
- +1 yıl
Kız okumuyor, ikisi de ayrı yerlerde çalışıyor.
- +1 yıl
Kasım 19'da 27 olacak. Yaşı geçmiyor.
- +1 yıl
Aynı şeyi düşünüyoruz son cümlenize bakınca. Daha sevgili olalı bir hafta oldu. Bana imkanım olsa şu an nişan yapardım dedi. Ben de sevgili ve arkadaş ilişkisi farklıdır. Onu zaman gösterir dedim.
- +1 yıl
Tabiki. Öncelikle arkadaş olunmalı. İnsanlar bi tanımalı kendini. Sohbetler muhabbetler tartışmalar olabiir. İlgi alaka durumu nasıl ona da bakılmalı. Ama tabiki bu bir süreç ve zaman ister. Öyle hemen sevdim evlenmek istiyorum demek bence yanlış. Arkadaş sevgili ilişkisi farklı evlilik ise çok ama çok farklı.
- +1 yıl
Zaten liseden beri tanıyormuş.. Sevgili olalı bir hafta falan olmuştur.
- +1 yıl
Onun için bana samimi gelmedi.
- +1 yıl
Daha bir hafta mı oldu sevgili olalı. Çok fazla hızlı değil mi. Benim gözümde yani bilmiyorum bizde mi yanlış bu durum. 1 haftada arkadaş olunmazken sevgili olmak bence çok mantıksız. Kız çok mu saf? Artık bilemem ama 1 hafta da dediğim gibi öyle samimiyet bile kurulmazken sevgili olmuşlar. İlerde büyük sorun yaşarlar.
- +1 yıl
Liseden beri arkadaşmış diyorum. Sevgili olalı bir hafta falan oldu.
- +1 yıl
Niye suçlu olasın? Aynen, hemen oldu.
- +1 yıl
Yorumlar çok uzun. Üstünden aylar geçmiş. Ben okumaya üşendim. Zaten onlar da ayrıldı. Neyse...
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u +1 yılEpeydir tanıyorsam evlilik düşünürdüm ama tanımak ile sevgili olmak çok farklı bir şey. Mesela 10 yıldır arkadaş olduğunuz biri ile arkadaş olarak takıldınız diyelim ama sevgililik çok farklı bir şey. çünkü orada ortak bir yaşamdan bahsediyoruz. bu yüzden de sevgili olmak için de zaman tanırdım yani tanımak için.
03 Yorumla- +1 yıl
Sonunda mantıklı bir görüş 😃
- +1 yıl
Soru mantıklı olunca :D güzel soru bu arada
- +1 yıl
Teşekkür ederim. 😊
Gizli Üye(30-35)+1 yılSamimi gelmiyorsa kalbinin bir bildiği vardır, inanma ona. Benim eski sevgilim de 2 hafta sonra evlilik muhabbeti açmıştı. Ben de saf gibi inanmıştım. Sonra 1 yıl falan geçti maalesef, hala ayrilmamistim. O kadar olumsuzluğa rağmen, çünkü ruh eşim olduğuna inandirmisti beni. Telkinler verdi resmen. Sonra cinsellik yaşamaya başladık, baya da zaman geçmişti, guvenmistim yani. İlgisizliği ve sevgisizligi gün geçtikçe arttı. Daha da evlilikten bahsediyor ama evlilik teklifi etmiyordu, herhangi bir adım atmiyordu. Sonra bunları cinsellik için yaptığını anladım. Neden bir erkek 1 yıl beklesin diye sorduğumda da onun gerçekten çok çirkin olduğu aklıma geldi. Bu tipiyle başka bir kadın bulamayacakti ki zaten. O yüzden bir yıl beklerim, hiç olmamasindansa geç olsun diye düşündü demek ki. Bir erkek hem çirkin hem de evlilik muhabbetini ilişkinin çok başında açıyorsa uzak durmak lazım, bir defosu vardır. Sana çirkin gelmeyebilir belki o yüzden objektif gözle bakmaya çalış..
08 Yorumla- +1 yıl
Bana eski sevgilim demesine göre sevgili yapmış. Bu bana inandırıcı gelmedi. Çünkü bir, bir buçuk hafta önce ben bir fotoğraf paylaştım bir arkadaşla sevgili gibi. Onu görünce beni engelledi. Sonra ben aradım bunu. Niye engel attığını sordum. Bir şeyler paylaşmışsın, onu gördüm de engelledim dedi. Bir ton şey dedi. Beni bir daha arama, kalbini kırarım, ağır konuşurum dedi. Sonradan onu kıskandırmaktı için yapmış olduğumu dedim. Sonradan işte ben buna benden nude video falan istemişti. Bir süredir bunun lafını yapıyordu ama atmadım. Bundan dolayı birkaç defa beni engelledi ama ben ona 2 yıldır alışmışım, aradım, engelimi açtı, konuştuk her defasında. Hatta bir keresinde benim paylaştığım bir fotoğrafı vatsap profil fotoğrafı yaptı. Konuşmuyorduk o sıra ben videoyu atmıyorum diye. Ben ve arkadaşlarım dikkatimi çekmeye çalışmış olduğunu dedi. Neyse ben o arkadaşımla fotoğrafı paylaştım, sonradan dedim arkadaşım olduğunu dedim. Ondan sonra yine videoyu istedi. Ben de en çok buna bir beddua ettim. İnşallah karının da evlendikten sonra başkasında nude videosunu yakalarsın dedim. Sen yine haddini aşıyorsun dedi, telefonda bir sürü tartıştık. O sıra bana bir sevgilisi olduğunu, kızı liseden beri tanıdığını, hep konuşmuş olduğunu ama kısa süre önce sevgili olduğunu dedi. Ben, inanmadım o fotoğrafı paylaştıktan sonra beni engelleyen kişi beni kıskandı diye düşünüyorum. Ondan sonra ne instagram ne vatsaptan engelimi açmadı ama arasam işten çıkınca beni arar ve konuşuruz ben istersem. Bana o kızla (sahiden bana nispet yapmıyorsa ben yaptım diye) imkanı olsa nişan yapmayı düşünmüş olduğunu demişti. Bana o kızı diyeli daha bir hafta ya olmuştur ya olmamıştır. Yani bir haftada ne evliliği diye düşünüyorum. Hadi dediği gibi liseden beri arkadaşlar diyelim ama arkadaş ve sevgili ilişkisi farklı.
- +1 yıl
Bana hiçbir zaman hemen evlilik lafı yapan kişi samimi gelmez. Bana da daha çok yeni iken evlilik lafı yapanlar oldu ama şu an hiçbiriyle sevgili değilim, dediğin gibi amaçları cinsel ilişki yaşamaktı ama ben yaşamadım.
Cevap sahibi+1 yılAnlattıklarına göre manipülatif biri gibi görünüyor. Cinsellik de yasamadiysan fazla üzerinde durma, kafaya takma, kendi halinde bırak 🤣
- +1 yıl
Peki sence dediği gibi sevgili yapmış mıdır?
Cevap sahibi+1 yılYapmıştır düşünme sonuçta seni engellemiş çıkarmış hayatından
- +1 yıl
Ben ararsam ama konuşuyor, telefona bakıyor. Çünkü aramam telefonuna düşüyor ve ben arkadaşımla sevgili gibi paylaşım yaptıktan sonra o kadının ortaya çıkması sende tuhaf değil mi?
- +1 yıl
Sence *
Cevap sahibi+1 yılÇocuk çocuk hareketler bence çok takılma. Kendi hayatına odaklan..
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılŞöyle bir şey var tanışır tanışmaz ben evlilik düşünüyorum demek doğru değil Ciddi bir ilişki istiyor olabilir ancak o kişiyle anlaşabileceği evlilik yoluna gidebileceği belli değil Çünkü tanımıyor nasıl bir yapıda nasıl bir hayat tarzında düşünce tarzında olduğunu bilmeden tanışır tanışmaz Ben evlilik düşünüyorum ciddiyim demek bana samimi gelmiyor Belli bir süre geçer artık tanışılır bir şeylerden emin olunduğunda evlilik kelimesinin kullanmak doğrudur
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
+1 yılİlişki başında evlilik düşünüyorum diyenden koşarak uzaklaşın. Böyle diyerek aslında love booming denilen yoğun ilgiyi verirler. Ondan sonra ise sizi depresyona sürükleyecek bir sessizlik oluşur. Sağlıklı olan ilişki kişilerin birbirini tanıması ve anılar paylaşabilmesiyle olur.
14 Yorumla- +1 yıl
Bunu diyen kişi daha öncesinden tanıdığı, arkadaşı olduğu kişi için dedi ama ben yine aynı şeyi düşünüyorum. Yani arkadaş ve sevgili ilişkisi ayrı iki ilişki.
- +1 yıl
Yaşı yaşıma yakın birisi olarak aynı şeyi düşünüyoruz. Değil mi?
- +1 yıl
Evet katılıyorum. Arkadaş ilişkisi başka sevgililik başkadır. Çok farklı yönlerini görebilirsiniz. ( yaşım 23 🥲, yanlış girmiştim)
- +1 yıl
Sorun değil yaşın, görüşün önemli. 😊
+1 yılUzun zamanlı bir tanışıklık var ise yani sevgili olmadan önce de kişilerin birbirleri hakkında fikirleri varsa sevgili olunca evlilik düşünmek normal olabilir ancak daha bir kaç gündür tanışan insan kalkıp da evlilik düşünürse çok absürt bir şey çıkar ortaya.
02 Yorumla- +1 yıl
Uzun zamandır arkadaşmış. Tanışıklık var yani ama sevgili ve arkadaş ilişkisi bir mi diye düşünüyorum
- +1 yıl
Sevgili olalı daha bir hafta oldu
+1 yılDuygular tam oturmuşsa, aramızdaki güven temelleri de atılmışsa evlenirdim
02 Yorumla- +1 yıl
Duyguların oturması zaman isteyen bir şey değil mi? İşte ben de bunun için diyorum hemen nasıl düşünülür arkadaş ve sevgili ilişkisi farklı diye
- +1 yıl
Zaten hemen olabilecek bir şey değil ki. Bazı ilişkilerde 2 yılı bulabilir duyguların oturması. Sağlıklı ilişki olmak kaydıyla tabi. Toksik, bağımlı hale gelebilecek ilişki şekillerinde duygu oturması veya olgunlaşması diye bir şey olamayacağını savunuyorum. O tür ilişkiler hep kısır döngüyle devam eder
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılİlişkinin başında evlilik düşünen erkeğin acı cinsellik yaşamaktır. Nasıl olsa evleneceğiz der ve cinsellik yaşamak ister ama cinsellik istemeyip ciddi adımlar atıyorsa samimidir, gerçekten evlilik düşünüyordur.
03 Yorumla- +1 yıl
Doğru olabilir. Çünkü henüz yaşamadığını ama zamanla yaşamayı düşündüğünü dedi.
- +1 yıl
*amacı olacaktı.
- +1 yıl
Ben anladım
Gizli Üye(30-35)+1 yılZaten artık hiçbir şey samimi gelmiyor tamam samimi gelmemesi için bir çok sebep gerçekten var
Ama gerçek olma ihtimali göz ardı etmemek lazım
Karşındaki insanın ona bakacaksın,
İyi bir insansa ilk anda bile evlilik teklif edebilir ve arkasında duracak bir insansa bu gerçek olabilir bunun örnekleri var00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 334 cevap paylaştı.
+1 yılÇok tehlikeli. Kızı iyi tanıması lazım. Azla yetinir mi. Paraya düşkün mü. Aile saygısı var mı. Ev isi yapar mi. Sanaldan aldatmadan durabilir mi
02 Yorumla- +1 yıl
İşte uzun zamandır arkadaşmış.. Liseyi birlikte okumuş.
- +1 yıl
Bunlari iyi degerlendrmen lazim
+1 yılHemen evlenelim diyorsa bir sıkıntı vardır 2-3 birbirinizi tanımanız gerekir ama evlilik düşüncesi ile bir ilişki istiyorum derse düşüncesini söylemiş ve ona göre bir ilişki istediğini belirtmiş
09 Yorumla- +1 yıl
İmkanım olsa şu an nişan yapardım dedi
- +1 yıl
Bayağıdır tanıdığım biri dedi ama daha öncesinden arkadaşmış. Arkadaş ilişkisi ve sevgili ilişkisi aynı olmaz ki diye düşünüyorum.
- +1 yıl
Arada dağlar kadar fark var adam belli ki divane olmuş ama bu tür ilişkilerde uzun sürmez adamın hevesi kaçabilir arkadaşın zamanla birbirimizi tanıyalım vs. gibi şeyler söylesin çok olgunlaşmamış ve kızlarla pek yakınlık kuramamış erkekler hemen evlenme düşüncesinde olur
- +1 yıl
Aslında geçmişi bayağı kalabalık biri bu cümleyi kuran kişi. Ha olgunluk konusunu bilemem.
- +1 yıl
Ben kızı tanımıyorum. Bunu diyen benim eski sevgilim. Şu anki sevgilisi için dedi.
- +1 yıl
Geçmişi baya kalabalık ise o zaman kızla ilk başta arkadaş konumuna almış bu iyi kız evlenilir düşüncesi ile gezip tozma olayı bitmiş şimdi de kızla konuşup evlenme derdinde yine de bir süre birbirlerini tanısınlar en az 1 yıl böyle devam etsin ki ideali 3 yıl sevgili 1 yıl nişanlı kalır öyle evlenirsin
- +1 yıl
Aynı şeyi düşünüyorum. Bir yıl içinde düşünüyorum dese mesela anlarım da ilişkisinin başında evlilik düşünüyorum demesi eski sevgilimin şu anki sevgili olduğu kişiyle samimi, sağlıklı gelmedi. Arkadaş ve sevgili ilişkisi farklı.
Aynen, iyi biri olduğunu düşünüyor. Öncesinden arkadaşmış liseden beri. - +1 yıl
Sağlıksız bir durum yok öncesinde arkadaş kalmış birisi kapmasın diye şimdi evlilik zamanı geldi diyip onunla birlikte ki adam zamanla onu tartıp test etmiştir onlar evlenir bence
- +1 yıl
Hayırlısı diyorum öncelikle ama yine aynı şeyi düşünüyorum. Arkadaş ve sevgili ilişkisi farklı iken en başından bu cümle bana sağlıklı gelmiyor her türlü ama herkes aynı düşünecek diye bir kural yok.
+1 yılBir kız tanıyorum cok kucukken tacize ugramis sozde babasiyla anlasamiyor ama psikolojisi iyi espirili kiz sevgili flort istemiyormus hemen evlenme derdinde sonra bu bir erkekle cikmaya basladi 1 ay olmadi hemen soz yuzugu takmislar kiz 23 yasinda ne dusunuyorsun?
00 Yorumla
+1 yılBence samimidir ilk başlarda ilişki düşünüyorum ya da istiyorum diyenlerden çok güvenirim onlara valla evliliği herkes düşünmez yani
00 Yorumla
+1 yılDüşünürüm.
Tabi ondan emin olup gereçten seversem.01 Yorumla- +1 yıl
Daha bir haftada nasıl emin olabilirsin
- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
u +1 yılHemen gelinlik modellerine bakarim hemenn zjjsksssj
03 Yorumla- +1 yıl
Seni gidi şakacı 😃
- +1 yıl
Canım Canım 😅
- +1 yıl
😃😃
- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yılGözüne girdiysen, düzgün bir kız olduğunu düşünüyorsa emin ol ilk başta böyle söyler. Bu bir samimiyet göstergesi.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılHemen düşünülemez ama karşındaki sana bazı hisleri erken den hissettirip seni o yola daha hızlı çekebilir
00 Yorumla Niyet evlilikdir en guzeli adam evlenmek niyeti ile tanışmıştır seni tanıdıktan sonra seninle evlenince mutlu olup olmayacağına bakarak karar verecektir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,2b cevap paylaştı.
+1 yılTabi ki hayır, allah akıl fikir vermiş bence herkese.. Bu resmen intihar bence.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
u +1 yılYeni sevgili olduğum birisiyle evlilik düşünmem. Bana göre tanımak gerekli.
00 Yorumla Niyeti ciddi olan erkeklerde oluyor bu dünyada tabiki ilişkinin gidişatı belirler sonuçu
00 Yorumla
+1 yılHayır, zamanla o his ya gelir bi şans verilir ya hiç gelmez yollar ayrılır
00 Yorumla
+1 yıleveet. ömemli olan sabah birlikdə açmaya biri olsun
02 Yorumla- +1 yıl
O zaman yoldan geçen herhangi bir kişiyi çevir ve gözünü güne birlikte aç.
- +1 yıl
Bir farkı yok neticede.
bu durum içindeyim ve düşünüyoruz İnşallah olur, Allah hayırlı eş, arkadaş nasip etsin sizlere de.
02 Yorumla- +1 yıl
Amin. Ne kadar süredir sevgilisiniz?
+1 yılDüşünmem saçma eskiden olsa hemen düşünürdüm
02 Yorumla- +1 yıl
Fikrini değiştiren ne oldu?
- +1 yıl
Yaşanmışlıklar hayatın gerceklerinin farkına vardım
Karakteri güzelse evet
03 Yorumla- +1 yıl
İyiymiş ama bu ne hız düşünmek için? Belki sevgili olarak kafa dengi değiller. Bunu zamanla görmek ve ona göre ciddi olmak daha mantıklı değil mi?
- +1 yıl
Malum evlilik ciddi bir şey
+1 yılEvlilik düşünmem muhtemelen
04 Yorumla- +1 yıl
Niye?
- +1 yıl
Böyle daha rahatım o sorumluluğu almak istemem
- +1 yıl
Anladım. Gerçi yaşın doğruysa zaten daha evlilik senin için son düşünecek olduğun şey olmalı.
- +1 yıl
Tabi o da var ilerde degisir belki
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılOna güveniyorsam ve seviyorsam düşünürüm
06 Yorumla- +1 yıl
Yeni sevgili olduğun birini sevgili olarak ne ara sevdin? Daha her şey çok yeni. Bir ay bile dolmamış.
- +1 yıl
Yeni sevgilisin ama uzun süredir arkadaşsın ki seni sevdiği için sebinle sevgili olmuştur. Ben uzun zamandır arkadaşım olan bayana sevmezsem sevgili olmam çünkü ve onu zaten tanıyıp güvendiğim içinde evliliği düşünürüm
- +1 yıl
Arkadaş ve sevgiliye duyduğun sevgi farklıdır ama. Onun için dedim "Ne ara ilişki yeniyse sevgili olarak sevdin?" diye.
- +1 yıl
Sevgili olarak sevmekten ziyade seni daha önceden arkadaştan öte sevmiş olabilir diye düşünüyorum
- +1 yıl
Onu bilemem
- +1 yıl
Bence bunu sevgiline sormalısın.
+1 yılKalbim ısındı ise evet
031 Yorumla- +1 yıl
Biraz da ben takılayım. Kalbinde çorba mı kaynattın? 😂
- +1 yıl
Evet bebisim hem de kelle paça çorbası 🤪
- +1 yıl
Buraya da yolla 😂
- +1 yıl
Sarımsak da olsun mu 😃
- +1 yıl
Olsun ama acı sos da isterim
- +1 yıl
Limonum nerede?
- +1 yıl
Onu da kendin al
Her şeyi devletten bekleme sümüklü garı 🤪 - +1 yıl
Bir şeyi de doğru düzgün yap lanet herif. 😊
- +1 yıl
Puhaha
Gudurdu Kibariye kılıklı garı 😀 - +1 yıl
Ben Kibariye kılıklı isem sen kim kılıklısın acaba Bülent Ersoy mu 😂
- +1 yıl
Hakkı Bulut kıvamında yağız bir Anadolu yiğidiyim ben. Daha ne istiyorsun sidikli garı 🤪
- +1 yıl
Sorun değil, o da tipsiz., 😂
- +1 yıl
Dedi 155 lik boylu değirmen taşı kıvamında goca götlü garı 🤪
- +1 yıl
1.55 ne? Arada bayağı fark var. 1.80 boyum. Koca götlü de değilim ayrıca.
- +1 yıl
Göster laaaa o zaman
1.80 imiş
Duyan da Vakıfbank voleybol takımından zanneder seni🤪 - +1 yıl
Beni bilen biliyor. Sen bilmesen ne fark eder?
- +1 yıl
Atarına sokam 🤪
- +1 yıl
Atara atar, gidere gider. Alayına isyan! 😂😂
- +1 yıl
Vuuuu
Mahallenin Bıçkın delikanlısı çıktı lan bu garı🤪😃 - +1 yıl
😂😂
- +1 yıl
O değil de senin boyun 1.80 mi gerçekten
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Muhtemelen ben senin dün soruna cevap verdim O zaman nasılım diye sormuştun üzerinde siyah gömlek gibi bir şey altında da gri eşofman altı vardı
- +1 yıl
Ben buraya hiç fotoğraf atmadım. Ayrıca nasılım diye soru sormam, ben. Nasıl olduğumu biliyorum. Kaç kez mankenlik ajansına fotoğraf yollayıp olumsuz yanıt hiç almamış biri çirkin olamaz.
- +1 yıl
Peki mankenlik yaptın mı
- +1 yıl
Katolog çekimi fiyatını öğrenince hep vazgeçtim.
- +1 yıl
Fiyat ne kadardı ve senden mi istediler bunu
- +1 yıl
Kimden isteyecekler? Ajansına göre fiyatı değişiyor. Binli rakamlarda ücretleri.
- +1 yıl
Bebeğim nereden bileyim kimden isteyeceklerini daha önce o işlerden geçmişliğim mi var katalog nedir Onu bile bilmiyorum
- +1 yıl
Fotoğraflarını çekiyorlar ve ona göre mağazaların yüzü oluyorsun.
- +1 yıl
Sana bir tane mankeni göstersem adını bulabilir misin bana
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. En iyi evlilik arkadaşla yürür aslında
03 Yorumla- +1 yıl
Belki öyledir ama ilişki çok yeniyken bunu düşünür müydün? Arkadaş ve sevgili ilişkisi çok farklı.
- +1 yıl
Bekleyip göreceğiz
+1 yılÇok saçma tabi ki düşünmem
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bu heycan verici bir kavram aslinda..
00 Yorumla
+1 yılYok düşünmem baya zaman şart.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yıl8 sene oldu hala emin değilim
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılEn az 1-2 yıl tanıma sürecinin olması lazım
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 519 cevap paylaştı. - Düşünürüm.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldeğil ya onlar reklam kokan hareketler
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Hayır ilk başta bunu söylemek yalnıştır kanımca.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 871 cevap paylaştı.
+1 yılHayır
04 Yorumla- +1 yıl
Niye?
- +1 yıl
Arkadaşla sevgili olmak pek doğru gelmiyor bana. kaldıki evlilik düşünmek
- +1 yıl
Aslında yürütene ayrılık ihtimalini ve arkadaşını kaybetme ihtimalini göze alana öncesinden tanıdığı için ve güven duygusu olduğu için daha sağlıklı yürüyor ama yürümezse tabii arkadaşını da kaybedersin. Orası ayrı bir şey.
- +1 yıl
Aynen. Hem arkadaşlık yapıp herşeyimi paylaştığım birisiyle sonradan sevgili olamam. rahat edemem yani
+1 yılEvlilik düşünmüyorum şu an
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılçok kolay değil
00 Yorumla
+1 yılDüşünen var mı gerçekten
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Yookk
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 15,3b cevap paylaştı.
u +1 yılYok.
00 Yorumla Düşünürüm.
00 Yorumla
+1 yılIyıce tanımak lazım
00 Yorumla
+1 yılDüşünmem
00 YorumlaDüşünmem
00 Yorumla
+1 yılDusunmem
00 Yorumla
+1 yılZaman gösterir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı.
+1 yılHayır
00 Yorumla
+1 yılŞu saatten sonra kimseyle evlilik düşünmem
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Düsünebilirim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 15,5b cevap paylaştı.
+1 yılDüşünürüm.
00 Yorumla
+1 yılBilmem düßünülebilir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSekstir o
05 Yorumla- +1 yıl
Nasıl yani? Yaşıyor mudur diyorsun?
Cevap sahibi+1 yılCiddiyim o yuzden sevismeyi one alalim diyor
- +1 yıl
Henüz yaşamadım ama yaşamayı düşünüyorum dedi
Cevap sahibi+1 yılDusunur tabiki ciddi ise sende dusunursun belki
Nasi olsa evleneceksek sevisiriz😀
Iyi taktik ama dimi yasta 30 a gelmis kismetler azalmis- +1 yıl
Ben garantici biriyim. Çok isteyen evlenmeyi bekler. Sanki her sevişen evleniyor.
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgili olmuşum sonuçta düşünürüm
05 Yorumla- +1 yıl
İyi de olalı daha çok olmadı ki.
Cevap sahibi+1 yılUzun zamandır tanıyorum ama
- +1 yıl
Arkadaş ve sevgili ilişkisi bir mi?
Cevap sahibi+1 yılSevgili olmuşsam bitti benim için
- +1 yıl
İyi madem öyle diyorsan.
Gizli Üye(18-24)+1 yılBiraz zamana ihtiyacı var
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılDüşünmezdim iyice tanımam gerekli