Eğer bir gün evlenirsem şayet, eşimle yurdışına çıkıp bütün ülkeleri gezmek, gezi turlarına katılmak, seyahat etmek istiyorum.. Yılbaşı günlerinde özellikle; akşamları cıvıl cıvıl oluyor oralar.. Hep bir gezi turu düzenlemek isterim yani.. Acaba benim gibi gezmeyi bu denli seven bir insan var mıdır hayatta 🤔
Gezmeyi çok seven biriyle evlilik düşünür müsünüz?
Düşündürücü. Ben de gezmeyi çok severim ama ülkeleri tek tek gezip her güne ayrı bir plan yapma fikri beni cezbetmiyor. Ben biraz sessizliğe, sakinliği düşkün biriyimdir. Bu kadar çok gezip tozacak enerjiye sahip değilim. Bu yüzden böyle biriyle yapacağım evlilik fikrini iyice düşünürdüm.
Hayır, düşünmem. Öncelikle maddi açıdan çok zorluk yaratacağı için gezmemiz pek mümkün olmaz. Ha ama kendi gidip gezebilir en azından tek kişi için fazla sıkıntı olmaz ki gezmeyi çok seviyorsa kendi başına bile gitse yine maddi yönden sıkıntı çekeriz, o yüzden çok gezmesi de iyi bişey değil. Yurt dışı da olmaz, yurt içi olsun, daha uygun olur. Ben onun kadar gezmeyeceğim için muhtemelen tek başına gezmeye gider.