Sizi alan insan hangi huyunuza katlanmak zorunda kalır?
Kıskançlığıma
İnadıma
Çeneme
Nazlı oluşuma
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Sizi alan insan hangi huyunuza katlanmak zorunda kalır?
Otoriter kuralcı biriyimdir yani özellikle aşırı rahat olamaz evlilik sorumluluk gerektiren bir şey bekarken rahat olabilirsin ama sorumlulukların farkına varması gerekli.
Cevap
13Cevap
Bana katlanmak zorunda değil sevmiyorsa gidebilir.
Aynen öyle bak buda çok doğru. Eğer zaten katlanmak gibi bir derdi yoksa katlanmak zorunda değil. Ben sonuçta biri bana katlansın diye uğraşmıyorum öyle.
Rahatıma düşkünlüğüme katlanmalı, çünkü öyle böyle düşkün değilim rahatıma.
Aynen bende öyleyim. Bende öyle sıkmaya bunaltmaya falan asla gelemem rahatıma düşkün bir insanım. O yüzden benide alacak olan insan bu huyuma ne yazık ki katlanmak zorunda.
Benim seçiciliğime bir de sanırım şımarığım ama saygısız şımarıklık değil ufak şeylere çok fazla tepki verebiliyorum iletişimi kesmek gibi
Çenem sağlamdır ama beni alacak kişi çeneme katlanmak zorunda kalmaz. Muhtemelen seviyorumdur ve ben sevince ışık görmüş davşana dönüyorum.
Ben eşimi kızımı kıskanırım. Yani insanım. Doğal olarak. Namus bekçiliği değil namusuna sahip çıkmak diyelim.
bu soruyu kocama okudum... katlanmak demeyelim öyle bi şey yok dedi.. doğru cevap :))))
Bazı durumlarda fazla kıskanç olabilirim tek olumsuz yanım bu.
Aynen bende çok kıskanç biriyim o yüzden o huyuma katlanmak çok zordur benim. Yani benim aşırı kıskanç oluşuma katlanacak ise eğer benimle olsun yoksa olmasın.
Peki kıskanıldığını hissettiğin anda mutlu mu olursun?
Beni alan yaşadı dermişim. Yok varan yaşadı. Varınca farkına varır.
Kıskanç ve sahiplenen bir yanım var yeri geldiğinde mudahele de ederim.
Kıskancım o yüzdende özguvenim yok flort etmiyorum kimseyle
İnadıma ve kıskançlığıma
İnadıma
Aynen bende çok inat biriyim. O yüzden benimle geçinmesi çok zordur. Öyle herkesle geçinemem yani çok inat bir yapım vardır. Huyumuz suyuna gidilmesi lazım. 😄
İnadım inattan doğar yoksa sakinim gayet
İnatçı bir insanım bu huyuma katlanmalı
Aynen bende öyleyim. Çok inat bir insanım. O yüzden bazen o huyum çekilmez oluyor gerçekten. Eğer beni kabul edecekse bu şekilde tüm huylarım ile kabul etsin derim.
Aynen öyle
İnadıma katlancak
Almaz beni diken üstünde yasamak istemez
Bana uymak zorunda bolca :)
İnanır mısın bunların hepsine katlanmak zorunda 😂
Kiskancligima inatciligima
Kıskançlık
Sinir
Eğlence
Hayvan sevgisi
Konuşkan ve inatçı biriyim. Bunlar olabilir.
Beni alan yaşadı :D :D
Tabiki kıskançlık ve para harcama
Reels video bombası
Kiskancligima inadima katlanmk zorunda
İnadıma
Kurallarıma
Cok degilim kiskanc
Tembelliğime
😒 sinir sinir sinir
inat kıskançlık
Kıskançlığıma
İlk üçü