Sürekli bir işle uğraşıyorum. O kadar fazla çok yönlü bir kişilik sorunum var ki.. Her gün yapmam gereken, yetiştirmem gereken şeyler oluyor. Eğer o da benimle benzer şeyler yapıyorsa, birlikte yapabileceğimiz şeyler sayesinde sorun yaşamayız. Ama ortak noktalarımız yoksa çok zorlanırız 😔
Yazılım bilmesi gerekiyor.. veya Görsel tasarım bilmesi gerekiyor.. veya Elektronikten anlaması, ilgi ve merak duyması gerekiyor 🤯 Hiç olmadı psikoloji kitapları okumalı.. Spor yapmayı filan sevmeli.. Eğer hobileri filan da yoksa zaten hiç anlaşamayız hiç.. 😔
Bunu her zaman her yerde söylüyorum. Kimseden çekinmeden açık açık net bir şekilde. Genel olarak huysuz bir insanım. Yani bunun adı huysuzluk mu bilmiyorum ama birazcık sert ruh geçişlerim olabiliyor. Bu da ikili ilişkilerde karşındaki insanı yorabiliyor. Her insanın kendince bir karakter zafiyeti vardır. Beni sanırım zafiyettim bu huysuzluk durumu. Fakat beni seven insanlar bunu genelde görmezden geliyorlar ve tolere ediyorlar. Çünkü bana göre o kadar güzel farklı yönlerim var ki insanlar bunu görmezden geliyorlar.
Bilmiyorum yani bu soruyu okuduğumda aklıma insanları bıktıracak bir huyum olduğunu düşünmüyorum çünkü elimden geldiğince uyumlu olduğumu düşünüyorum isteklerim hayallerim çok uçuk değiller maddiyata zaten çok önem vermiyorum çünkü sürekli her gün alışveriş yapan birisi değilim benim için dürüst olması Ve benim mutlu olduğum şeylerle biraz olsun mutlu olması ya da saygı duyması yani hayattan çok şey istemiyorum karşımdakinin benden Bıkacağını düşünmüyorum 🌺
Bütünüyle bana bağımlı kalmamalı. Bana bağlı olsun ama bağımlı olmasın. Her an birlikte olmayı sevmem mesela ben, herkesin kendine ait alanı olmalı. Ama ben kendime ait alanı öyle yoğun yaşıyorum ki bu huyumdan dolayı sanırım beni geri gönderir beni alan kişi
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Hiçbir huyumdan geri kalmadım. Zamanında kendimden çok ödün verdim. Çok haksızlığa susmak zorunda kaldım. Ama anladım ki hiç bir şey için kendimden ödün vermeye değmiyor. O yüzden kimse için hiçbir huyumdan vazgeçmem.
insanların iç dünyalarına çabuk sızma gibi bir özelliğim var, sonra buralarda aşmaları gereken sorunları bulup söylüyorum. hızla uzaklaşıyorlar. herkesi kendim gibi değişim odaklı sanıyorum. kimi cehennemini seviyor.